Nu aproba transferul banilor, anuland-o daca poti si schimba-ti parola imediat!
Contul tau a fost hacked si pana nu-ti schimi parola, ai sanse sa te mai trezesti cu altfeld e tranzactii.
Pune o parola lunga de 16 semne, ceva de genul: unde amesteci litere mari si mici cu cifre (ex: Ca1ar3tu1sS1156A8) ca sa fie foarte greu de spart.
Nu uita sa-l scrii undeva, ca sa nu-l uiti.
Am scapat de problema, multumesc, banca mi-a returnat inapoi banii, dupa ce am deschis un card dispute la ei.ms
Am avut o situatie similara anul trecut, cand paypalul a mai avut un atac masiv si am am fost in aceeasi situatie, dar cu bani mai putini, in orice caz, am "declined" tranzactia sau pur si simplu o ignori, ca pana nu-i dai acceptul atu, nu s epoate finaliza si am schimbat parola imediat. Am pus si o a doua adresa de email, si am mai schimbat intrebarile cheie dupa care se face verificarea la paypal (cele de genul: care este numele de fata al mamei, sau care-i animalutul favorit samd).
Parerea mea e ca daca ai calculatorul hackuit, degeaba-ti mai schimbi parola, ca oricum o afla hackerul si pe cea noua.
Salut, schimba parola cu una lunga cu semne, litere mari si mici, schimba email-ul si intrebarile de securitate, poti scana cu :https://www.malwarebytes.com/mwb-download/thankyou/ si sterge ce gaseste. Sper ca te-am ajutat!