Nu există așa ceva, sunt site-uri precum creditprime(folosesc de mult), care îți cere orice fel de dovadă de venit(extras de cont, anaf, chitanțe), dar trebuie să dovedești cumva că ai bani. Aceste credite sunt de tip revolving, adică ai la dispoziție suma solicitată timp de 2 sau 3 ani. Dezavantajul este dobânda mare, care uneori ajunge la 3-4000%.
Wow, cam exagerată dobânda. Oricum mersi de sfat, apreciez!
Nu iti da nimeni credit fara sa iti verifice veniturile.
Pana si in exemplu dat de tine scrie clar... Citez
"Pentru analiza solicitării de împrumut și a bonității aplicantului, Hora Credit IFN SA va interoga bazele de date ale ANAF respectiv ale Biroului de Credit S.A."
Hmm... Abia acum am observat si eu chestia asta. Dar la început scrie "Încredere: Avem încredere în informațiile furnizate și nu solicităm contacte suplimentare de la rude sau prieteni.
Întelegere: Nu solicităm dovada venitului."
Deci ăștia mint la greu din câte se pare...
Pai au zis ca nu intreaba la rude. Anaf nu sunt rude
Au dobânzi imense. Ferește-te de ei! Citește aici: https://m.facebook.com/pg/horacredit/reviews/
Cămătari online! Deci la HoraCredit nu voi apela niciodată la serviciile lor.
As zice sa folosești doar site-uri consacrate, care au referințe de la alți clienți. Nu introduce date personale aia despre carduri pe orice site care promite marea cu sarea. Informeaza-te înainte!
Categoric! Nu-s disperat după împrumuturi, ci voiam doar să știu părerea celorlalți despre aceste site-uri.