E posibil să fie taxat de bani mulți. Se face cu roboți. Poate face plângere cu șanse foarte mici.
Cum adica?
Ai un abonament telefonic cu un furnizor. Pe el ai un contract cu n număr limitat de impulsuri pentru o convorbire internațională.
Dacă răspunzi, vei fi cuplat cu un robot care va simula o convorbire între telefonul tău și o locație îndepărtată, și îți va încărca nota telefonică cu o sumă mare, pe care ți-o va scoate din contul tău pe care îl ai cu furnizorul. Așa adică.
Pai și m-a sunat pe watzzap...
Mi-am și verificat costul suplimentar la abonament și nu am nimic de plata
Ai scăpat.
Faza e ca am doua aplicații de la banca, oare sa le dezinstalez?
Ceva program antivirus ai instalat?
Scaneaza-ti telefonul cu "ESET antivirus online" (de unica folosinta), cu toate optiunile bifate!
ESET Online este tinut la zi, cu baza lor de date prodesionala (dar gratuie e de unica folosinta). Il folosesc deseori pentru rezolvarea problemelor si gaseste multe atacuri pe care Windows Defender nu le recunoaste.
Eu folosesc ACG Free de peste 10 ani si m-a tinut securizat, alt antivirus nu a gasit infectare dupa el. Singurul dezavantaj este ca "franeaza" calculatoarele destul de puternic (mai ales pe cei mai slabi, vechi).
Categoric nu. Nu ai cum sa trasmiti virusi prin apeluri pe whatsapp si, chiar si daca ar gasi astia o metoda, de ce ar face-o astfel incat sa le poti afla si identitatea?
Ce legătură are ma gândesc ca poate fi un hacker care sa-mi fure datele din telefon
Si eu am patit asa cu un nr din Haiti cred.dar nu s-a intamplat nimic
Dar imp e sa nu suni tu inapoi atunci s-ar pitea sa te taxeze foarte tare.
1. Poate fii o menevră de interceptare.
2. Poate fii un posibil script pentru a putea alcatuii o bază de date, de numere de telefon, posibil să fie vandută pe darkweb, și apoi cumpărară și trimis manevre de pishing sau să încerce să-ți copieze numărul de telefon și apoi recovery la contrurile de ai numărul.
3. Poate fii o greșeală
4. Nu are cum să îți fure datele, stai liniștit.
5. Fii precaut, ca poti primi in viitor, link-uri, site-uri, mesaje dubioase, prin care daca accesezi ce este in mesaj, sa-ti fure cu adevarat datele.