Mesajul poate fi pentru persoana care a avut numarul inaintea ta, nu pentru tine.
Asta daca numarul tau are o vechime mai mica de 3 ani.
Daca ai numarul mai demult atunci ori e greseala ori e fake.
Atunci înseamnă că se adresează altcuiva. Poți foarte ușor să suni și să lămurești situația cu ei.
Deci il ai de mai putin de 2 ani. Atunci clar numarul a fost al altcuiva inainte, acela nu si-a platit facturile iar acum a intrat in faza de executare. E o greseala de la firma de recuperare sa trimita mesaj pe numarul care a fost al persoanei in cauza. E evident ca numarul unui rau platnic a fost deconectat si nu-l mai are.
Ignora mesajul! Nu are legatura cu tine.
Iar mesajul l am primit de pe un nr "1892" are rost sa ma duc la Orange sa intreb?
Este o neintelegere cu acel SMS. Probabil inainte numarul a apartinut altcuiva si inca figureaza intr-o baza de date. Nu-i baga in seama. Ei au trimis mesajul pe un numar. Cand vor trimite citatia n-o sa-ti vina tie.
Are rost sa ma mai duc la Orange sa intreb? ca eu n am primit nimic pe mail si nici in posta
Stai linistit! Daca n-ai avut abonament ei nu pot dovedi ca ai avut. Trebuie sa aduca factura, cartea de identitate si n-o pot face.
O vorba de cand eram militar zicea asa: nu da din fund (era alt cuvant dar nu-l scriu aici) cand nu te "aia" nimeni! Stai calm. Ei il vor cauta pe cel ce a avut abonament pe acel numar. Daca te duci la ei, la Orange, nu rezolvi nimic. Ei au dat creditul unei firme de urmarire a creditelor si aia incearca sa rezolve cu un SMS ca sa nu mearga in justitie.
Si daca era ceva banuiesc ca imi dadeam cv prin posta pana acum nu?
Nu-ți irosii timpul. un simplu ignor și block rezolvă toată problema.
Eu am blocat cel 1000 de numere similare
Nu-ți irosii timpul. un simplu ignor și block rezolvă toată problema.
Eu am blocat cel 1000 de numere de gen
Da, da!
Kredyt Inkaso nu e autorizata - Kredyt Inkaso e un simplu SRL
Executarile silite pot fi anulate iar datoriile sterse. Avocati specializati te pot ajuta. Kredyt...
Da le un mail direct celor de la Orange, si zi-le ca pe numarul tau primesti mesaje care nu iti sunt adresate. sigur este o eroare din sistem...o fi avut cu siguranta altcineva numarul acum ceva vreme.