Depinde de acel site, cu anumite pluginuri implementate sau scripturi incorporate
Site ul si asa iti stocheaza din date, insa daca ai ceva skill uri poti intra destul de usor intr-un server de host, mai ales daca este low price si cu securitate redusa, din ce ai descris tu acolo, greu de crezut ca o sa vine de cine stie unde doar ca sa te raneasca pe tine
Dar hei poate ca asta e un semn sa nu mai faci troll,, ciudatilor,, nu cred ca trebuie sa iti tin eu lectii de bune maniere, dar oricat de ciudati pot fi unii tot nu merita sa fie batjocoriti si sa se rada pe seama lor
Concluzie, stai linistit ca nu o sa ti se intamle nimic
Stai putin! Nu e asa simplu, sa mergi peste un om acasa, este scump, ia timp mult, tu oricum esti aparat de lege, ce, crezi ca sef al mafiei, sa isi permita sa te omoare din nu stiu ce tara, ca l-ai contrazis pe net? Nu ai nici cel mai mic motiv de ingrijorare. Multi iti stiu adresa, poate unii ti-ar vrea raul, dar nu au ce sa iti faca.
Politia poate face asta, da, dar cineva a intrat in programul lor fara drept; dar mai mult nu are ce iti face.
Eu cred ca tu ai chef sa trollezi si aici, nu doar pe chat.
Majoritatea chaturilor (mirc) au metode de securizare noi, unde utilizatorii nu pot sa-ti vada ip-ul intreg, decat daca respectivul e admin/moderator.
Nu poti afla adresa exacta a cuiva folosind ip-ul daca nu lucrezi direct la o firma de net...
Daca ti-a dat un link si tu ai apasat pe el, e foarte probabil de acolo.
Daca e dintr-o tara straina, nu cred eu ca vine doar ca sa te sperie pe tine.
Daca ti-a dat un link si tu ai apasat pe el, probabil ca ti-a descoperit locatia.
Lol. La cate amenintari am primit eu prin internet...
Le-am raportat la Politie, dar nici Politia, nici cei care m-au amenintat n-au facut nimic cu ele. Ma rog, la Politie raman la dosar, in caz ca mi s-ar intampla ceva sa stie pe cine sa ia la intrebari (identitatea capului amenintarilor imi e cunoscuta).
Nu "doar poliția poate gasi adresa cuiva", sunt multi oameni care se descurcă mult mai bine decat poliția la treaba asta...
inshoopPUNCTcom întreabă:
Nolkyz întreabă: