Părerea mea e că Backtrack e prea vechi/depășit, d-aia nu merge pe calculatoare mai noi.
Vrei sa te apuci sa spargi retele wi fi? daca da nu iti va iesi deoarece nu stii elementarul, sa faci un stick usb
pentru a face un stick usb ai nevoie de acest sistem de operare cu extensia.iso, din bios setat ca sa ia stickul la bootat ca primul device si ai nevoie de programul rufus sa creezi stick bootabil : https://rufus.ie/en_US/
Stiu de mult ce e backtrack doar ca mi se pare anapoda sa vrei sa faci hacking cand nu ai cunostinte minime de instalare a unui OS
Parerea mea e ca hackingul nu trebuia sa fie pus la dispozitie oricui iar hackerii adevarati sa-si fi facut softuri singuri care sa-i ajute la ce vor ei sa faca, punand softuri de genul asta la dispozitie oricarui pusti noob ii oferi o arma in mana cu care poate sa traga caci tuturiale sunt pe net berechet.
Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.
Cu rufus am facut, exact cum a facut Cristi de la videotutoriale.ro,dar ceva cred ca nu am facut bine de nu functioneaza.Mie imi trebuie afara in Germania ca e greu cu netul aici.
Daca ma poate ajuta cineva cu un BT 5 r3, poate nu am luat tocmai ce trebuie