Buna,
Ne pare rau ca ai intalnit o astfel de sitatie neplacuta. Salveaza datele tale prin back-up si mai apoi reseteaza tableta la setarile de fabrica pentru a scapa de virus.
Pe viitor, iti recomandam sa iti instalezi un program antivirus pe tableta.
Ugent, du-te la firma aia / undeva unde se repara foarte bine tablete. SI CAND MAI APARE MESAJU DAI PE OK, CA DUPA MERGE BINE SI MIE MI S_A INTAMPLAT LA TELEFON AM DAT OK SI TI_O SCANEAZA TI_O FACE BETON
Iti sugerez sa nu apesi vreodata pe acel ok. In cel mai bun caz e doar o reclama, dar nu te va ajuta cu nimic. Cea mai buna solutie ar fi o resetare la setarile din fabrica. Daca va continua asa si dupa resetare sugerez sa te duci la cineva care stie sa faca resoft la telefon sa iti stearga efectiv tot ce este pe tableta si sa iti reinstaleze sistemul de operare(banuiesc android), ceea ce dureaza ceva din cate stiu. Intre timp incearca sa nu o mai folosesti pentru lucruri importante(nu stiu cati ani ai) cum ar fi documente pentru locul de munca, proiecte pentru scoala sau sa nu intri pe facebook sau alte site-uri ce, odata compromise iti pot aduce si mai multe probleme. Daca ai vazut tableta scriind singura linii de cod treaba este destul de urata. Iti recomand sa iei o masura cat mai repede.