Ai incredere in politie, ei se vor ocupa de caz, poate și el se va speria si va înceta cu aceste lucruri, dar e un pas pe care trebuie să îl faci
Am sa incerc, avand in vedere ca altceva nu am ce sa fac
Păi dacă nu le rezolvă politia, atunci cine să le rezolve? Ști cum arată la fată.
Exact, asta este si dilema mea, daca nu rezolva politia, atunci la cine sa mai apelez?
Cum au spus și ceilalți, dacă vrei legal, rezolva cu politia, strange multe probe, dar dacă nu va funcționa nici asa iar tipul nu încetează, încearcă sa ii întinzi o capcana, sa îl faci sa iasă din umbra sa ii faci poze sa ii vezi fata dar pe lângă asta, dacă ai sânge în tine, (dar sa ai dovezi) sa îl aranjezi atât de bine în cât sa nu mai vrea sa audă de hartuiri.
Tarfele astea de oameni nu vor înceta nici dacă se implica politia, o amenda nu i potolește, doar închisoare sau bătaie. Ziceai ca și pe prietenii tai sunt hartuiti de respectivul, puneți-vă toți mințile la contribuție și gândiți-vă la un plan, cum sa îl scoți afara sau sa afli cine e în spatele contului. Eventual dacă chiar vrei sa afli cine e, puneți toți bani și plătiți un hacker sa va ajute, nu ai idee cate pot rezolva banii.
Crede-ma ca am incercat si asta, cat despre cine este, stiu cine este, am vorbit si cu familia, dar degeaba, maica-sa are aceeasi gandire ca si el si cat despre un hacker, nu stiu ce sa zic, pare ilegal...
Da, e ilegal însă eu am zis sa folosești chestia cu hackerul ca să afli cine e, dar dacă ai aflat deja, de ce nu aplici planul cu bătaia?
Faza este ca el sta la vreo 300-400 km de mine si eu cum de sunt inca minor, nu am masina si nu pot sa ma duc la el
Salut, imi pare rau sa aud ca acest baiat te deranjeaza nu doar pe tine, ci si pe altii. Am avansat foarte mult cu tehnologia si suntem expusi 24/7, dar nu putem face nimic. Chiar daca-l blochezi, poate oricand sa-si faca alt cont de Facebook si sa-ti dea mesaj direct/ cerere de prietenie. Deci tot nu esti in siguranta...In genul asta de situatii, exista 3 pasi pe care trebuie sa ii urmezi: 1: Block-ul, dar in cazul tau nu a mers. 2: Aduna probe, la politie nu poti sa te duci decat cu o poza sau cu mana in goala, trebuie sa ai cateva poze, videoclipuri etc. Pasul 3: Mergi la politie si formulezi o plangere penala impotriva lui.
„Potrivit art. 289 din Codul de procedură penală, plângerea trebuie să cuprindă: numele, prenumele, codul numeric personal, calitatea şi domiciliul petiţionarului, descrierea faptei care formează obiectul plângerii, indicarea făptuitorului şi a mijloacelor de probă, dacă sunt cunoscute", detaliază poliția.
Tine-ma la curent cu situatia si iti urez mult succes, salut! Nu e de gluma.
Nu numai Facebook, sunt si alte platforme, am zis mai sus si pozele nu le are de la mine de pe cont
Iti multumesc ca doresti sa ma ajuti, am sa te tin la curent cu situatia actuala daca iti doresti, dupa cum am zis, o sa incerc sa rezolv cu politia!