Să știi că se mai întâmplă. Cândva, am fost și eu surprinsă. Și chiar m-a amuzat. Nu ți-a intrat nimeni în cont, don't worry, sunt niște erori de la FB. Șterge-l din listă. Tu poți face ce vrei. S-ar putea ca nici respectivul să nu îți fi acceptat vreodată cererea de prietenie și să se întrebe prin ce minune, ai apărut în lista sa! ))
Salut! Este posibil sa ai contul spart. Incearca sa-ti schimbi email-ul si parora. Sper ca ti-am putut fi de folos!
Salut! Este posibil ca cineva sa iti fi spart contul. Incearca sa schimbi email-ul si parola. Sper ca ti-am putut fi de folos!
Salut, cel mai probabil contul tau a fost spart iti recomand sa schimbi parola, o seara buna
Buna,
acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. Acum cativa ani m-am hotarat sa-mi dezactivez contul pentru o perioada, dupa care l-am reactivat.
Acum vreo cateva zile iar s-a intamplat. Doar cu o persoana, asa ca am trimis la Facebook pentru revizie si am blocat acea persoana precum ca ma hartuieste. Dar nici macar nu o cunosteam
Buna,
Facebook nu trimite cereri in numele tau. Cel mai probabil are si altcineva acces la contul tau. Iti recomandam sa iti schimbi parola tinand cont de sfaturile http://oradenet.salvaticopiii.ro/......eni-contul
In aceasta situatie ma aflu si eu.Ce se intampla si ce trebuie facut?
NuAmGăsitNume întreabă: