Daca ai fi avut contul spart, nu ai fi gasit nici o urmă, pentru ca spargatorii astia de conturi chiar nu lasa nici o urma. Schimbati parola, nu te mai conecta automat la facebook.Sterge din unele dispozitive, contul Facebook.
S-ar putea sa fi fost chiar tu, uneori nu se localizeaza corect ip-ul, dar ca sa te asigur ca nu o sa-ti sparga nimeni parola, si totodata sa nu fie cineva logat pe contul tau mai bine schimbati parola si decontecteaza alte dispozitive care au fost conectate recent la contul tau
Cel mai probabil erai tu... si mie imi zice cateodata Facebook ca m-am logat de la Teheran in loc de Bucuresti
Cate o data mai da si Facebook erori, aceasta este o eroare, probabil ai avut tu ip-ul schimbat si ai incercat sa te loghezi, oricum ce ar putea sa faca cu contul tau.
Salut,
Daca ai ip dynamic, uneori apar aiurea erorile de genu.
Banuiesc ca ai o parola cat de cat grea si contul securizat+ un mail stabil.
Daca da, nu ai avea de ce sa-ti faci griji.
Si mie imi spunea ca cineva sa logat din Iasi, Bucuresti culmea cu telu meu, normal ca am schimbat parola ceea ce isi recomand si a da log out la toate dispozitivele, si acum scrie ca sunt in Iasi eu find in Timisoara
Putea sa foloseasca un VPN (Virtual Private Network.Practic face sa para ca are alt IP. Daca nu a intrat, atunci nu e mare problema.Dar daca a intrat in contul tau si a ales optiunea "Ramane conectat", nu conteaza ca ai schimbat parola, el va ramane tot acolo.
Buna, Emilian,
Daca ai primit acel mesaj de la Facebook atunci recomandarea noastra este sa iti schimbi parola tinand cont de sfaturile http://oradenet.salvaticopiii.ro/......eni-contul