Tor-ul e sigur (facut de CIA pentru proprii agenti)
tor browser... not so much (diverse site-uri pot pune diverse cioace in pagina de web, sa faca browserul sa dea informatii despre tine
I2P nu am folosit, poate o sa folosesc vreodata daca ajung sa ma stabilesc intr-o tara unde t0rrrnentii sunt disriminati la greu
"De atunci primesc email-uri ciudate și sms-uri de la numere din diverse țări străine"
scuza-ma ca iti spun, poti sa faci ce vrei, dar trebuie sa mi-o ridic de pe suflet:
TI-AI DAT E-MAIL-UL SI NUMARUL DE TELEFON REALE PE DARKWEB?!?
CAT DE IMBECIL CU ULTIMILE SPUME POTI SA FII?!?!?!?!?!?!?
or sa iti ridice hacker-ii un monument cu titlul: victima perfecta
in locul tau mi-as sterge contul de google, mi-as sparge cu ciocanul calculatorul si telefonul, apoi mi-as schimba numarul de telefon si as folosi doar un telefon cu taste
LE: la ce mai intrebi daca tor-browserul e sigur sau nu, hacker-ii te au deja pe tine sa te compromiti singur
DUMNEZEULE, INCA NU IMI VINE SA CRED ca cineva e in stare sa ajunga pe darkweb si apoi SA SI-O TRAGA SINGUR, PANA SUS DE TOT UNDE SOARELE NU PATRUNDE!
Am înțeles, dar cât am intrat pe Darkweb cu Tor nu mi s-a întâmplat nimic! După când am descoperit linkurile acestea, Am instalat Lokynet pe un virtual machine, după tot în virtual machine am intrat pe Tor și puteam accesa linkuri. loky! Asa că reformulez întrebarea!
1.Ce sunt linkuri. loky cu adevărat și cplm e Mariana's Web?
2. Dacă folosești Tor cu Virtual Machine și accesezi astfel de linkuri ciudate poți fi hackuit?
3.A mai intrat cineva acolo?
Nu stiu ce e aia loky si nici Mariana's Web, am cautat pe google si nu am gasit nimic semnificativ, si imi e lene sa stau sa fac dig pe tor unde merge foarte greu
in masina virtuala e mai putin probabil decat in windows (poate infecta masina virtuala, care nu-i bai), dar nimic nu e imposibil (iti poate afla ip-ul real, apoi face hack la router, calculator, etc.
eu am intrat pe tor, mai mult din interes profesional, nu prea ma omor dupa idee, dar cred ca orice e posibil acolo!
Bună!
Termenul "deep web" se refera la continutul de pe Internet care nu este indexat de motoarele mari de cautare, adica nu se poate gasi la o simpla cautare Google.
Un clip care explica ce inseamna acest lucru gasesti aici https://www.youtube.com/watch?v=_UOK7aRmUtw
Exista in deepweb si un asa numit dark net, dar te sfatuim sa nu-l accesezi pentru ca poti intalni continut daunator sau chiar ilegal.
Am brave browser, dar nu prea functioneaza bine!
RazvanJdvzj întreabă: