| WgStefan a întrebat:

Salutare. Mi-am luat cea mai mare teapa online. Deci acum 15 minute am verificat aplicatia bcr "George", ma uit la tranzactii si vad ceva dubios, o tranzactie de 189 lei, retrasa azinoapte la ora 02.21. Catre "goandfind.info", am dat un search pe google si imi apare ca e un site care iti localizează un telefon. Am intrat si pe mail si am dat la inbox si aveam un mail de pe data de 27 iulie, de la goandfind asta si asa mi-am amintit eu ca atunci ma intregistrasem pe un site din asta si am platit cu cardul 0.50 euro pentru o localizare, iar in continuare scria " you will be automatically charged every month with 39.99 euros if you dont unsubscribe" ceva de genu, (lucru pe care eu nu l-am vazut) adica daca nu imi stergeam contul in fiecare luna imi retrageau banii cu japca, fara macar sa fiu notificat.
Au trecut 3 luni de atunci, deci 3 tranzactii 570 lei total. Intrebarea mea, pot sa dau cumva in judecata pe astia? Vad ca au sediu in Spania. Sau bcrul? Ca nu am fost notificat in niciun fel?
Deci mi se pare cea mai mare escrocherie.

31 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru BadeaA):

Daca nu casti ochii la ce te inscrii si care sunt termenii si conditiile... ghinion, dar de obicei ei sunt acoperiti.