De admini nu din câte știu.
În orice caz, singurul loc unde poți afla IP-ul device-ului de pe care te-ai conectat la Facebook este registrul de logări.
Pe orisice site intri se vede!
-poti folosi un program care ascunde adeveratul ip-
Doar Mark Zuckerberg și administratorii Facebook. Nu cei mici. Și poate și hackerii dacă pe grup au pus site criptate sa îți fure ip.
Un hacker bun cu pagina de Facebook poate vedea cine a intrat pe pagina lui de Facebook?
Nu cred. Este imposibil. Însă am auzit de aplicații care îți arată cine a întrat pe pagina ta de Facebook. De exemplu tu te uiți la pozele unei fete și ea poate afla dacă te ai uitat la pozele ei.
Eu n-am incredere in alea ca-s adevarate. Am auzit ca sunt fake-uri.
Funcționează dar chestiile cu adevărat utile costa bani.
Si un informatician bun nu si-ar putea face propriul program? Eu la asta ma gandeam
Nu e greu de aflat ip-ul.
Nu trebuie decat sa pui intr-un url spre o poza de pe Facebook - asta e doar un exemplu, merge cu orice link - un tracker. Noul url, accesat, va contine ip-ul si date despre cel ce acceseaza: locatia, numele dispozitivului de pe care a accesat link-ul, provider-ul de internet.
Totusi, informatiile sunt limitate pe cont propriu. Pentru a da de persoana din spatele ip-ului, trebuie sa iei legatura cu provider-ul, iar aflarea nu se poate face decat din motive legale.
Bineinteles, exista si posibilitatea sa le spargi serverul si sa culegi informatii din baza de date, dar o sa te prinda in cele din urma.
Dar daca pur si simplu ii vizitezi pagina de Facebook, imi e greu sa cred ca va afla cine, nu?
Mi-a zis un coleg de o astfel de aplicatie. Am incercat-o, dar cred ca imi arata prieteni random, fiindca profilul meu e cam gol si nu cred ca cineva ar sta sa se uite pe el.
Deci, probabil ca altceva in afara de ip n-au ce afla, dar chiar si daca afla numai ip-ul, tot e de rau.
Si daca nu e in lista mea de prieteni, sansele scad, nu? Am intrat random.
Probabil tind la 0.
Ok, mersi!