| bogdanzet12 a întrebat:

Sunt logat in yahoo mail dar am uitat parola si vreau sa o schimb. Daca intru in "contul meu" imi cere parola si nu o mai stiu. Daca dau click pe am "uitat parola" imi trimite un link de recuperare pe o adresa de mail care nu mai este functionala. Repet, pot utiliza yahoo pentru ca nu am iesit inca iar device-ul o tine minte. Cum pot schimba parola in acerst caz?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu detii metode prin care poti recupera parola, plus si daca nu ai salvat nicaieri parola, este aproape imposibil sa mai resetezi parola si chiar daca contactezi supportul care raspunde din an in pasti, nu iti ofera ajutor deoarece nu poate confirma ca esti tu persoana care detine contul cu siguranta, atat timp cat nu ai alte metode de verificare.
Atat timp cat mai esti conectat pe cont, si ai acces la e-mailuri, pune-te mai rapid pe treaba, si fa-ti o alta adresa de e-mail, si transfera conturile sau ce ai nevoie pe noua adresa de e-mail si daca cand schimbi / transferi conturile pe alt e-mail, o sa ai nevoie de adresa de e-mail precedenta la care nu mai poti recupera parola, sa confirmi actiunile respective.

| I0NUTA a răspuns:

Daca ai e-mailul pe telefon sau tableta, intri pe Google crome - setari - manager de parole Google, cauti aplicația si dai sa vizualizezi parola.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat