Cei mai activi useri din categoria Sport pe 5 Ianuarie 2025 sunt:
Se salveaza buzaul de la retrogradare la fotbal?
Practic sport de performanță de vreo 2 ani jumate dar nu am observat mari schimbări in corpul meu, grăsimea de pe solduri scade greu in schimb pe coaste n- am pic de grăsime, pot spune ca am putina...? (mai mult)
Buna! I se intampla sau i s- a intamplat cuiva sa il ia ameteala atunci fix la sfarsitul mersului pe banda? In timp ce merg n- am nicio problema, insa cand sunt spre final si opresc aparatul chiar ma ...? (mai mult)
Salut, TPU.Ce pot face pentru a creste in masa musculara? Nu mai cresc deloc, de la 70 kg nu prea mai cresc și totuși as vrea sa ajung la 80 kg în masa musculara.Am 1.77 inaltime, 15- 16 ani și vreau...? (mai mult)
Am aproape 15 ani sunt destul de dezvoltat, practic fotbal și de curând m- am accidentat la genunchi, in această perioadă am mers la sală, fac de 3 luni și as vrea să știu dacă pot lua creatină,...? (mai mult)
Dacă am 15 ani, am 183 cm, practic handbal și merg la sală, pot crește până la 195 cm? Tatăl meu are 185 cm, iar unchiul meu a avut 2 metri.
Imi puteti recomanda niste cluburi bune de sporturi de contact in Timisoara? Mi- ar placea enorm sa fac Kudo ( Japanese MMA ) dar nu am gasit niciunde in apropiere pe cineva care sa- l practice. Am...? (mai mult)
Salut,tpu.Cand te masori,masori și parul sau pana la frunte? Eu am parul cret, și este puțin mare.
Cum pot sa scap de viciul de a juca la aparate?
Salut TPU, am luat o proteina Nitro- Tech Performance - MuscleTech, are 2g de creatina pentru porția care o iau eu cred, și cam 26- 27g proteina, vreau să mă apuc de sala, pot sa o consum? Știu...? (mai mult)
Salut, ma interesează dacă folosește cineva Sinefrina și l- carnitina pentru a da jos din greutate. Și ce exerciții recomandați pentru sala, eu ma gândeam la cele doua și sa adaug pe lângă...? (mai mult)
Salut TPU, ce tip de mtb a-ti alege pentru sarituri, trick-uri si commute(adica transport) pana in 1200 euro sh. Am mai multe variante cum ar fi dirt jumper, un scott voltage fr, hardtail agresiv etc.
Care vă place cel mai mult, dintre astea patru? https://www.youtube.com/watch?v=- HqjbTTFr3Y https://www.youtube.com/watch?v=YBaXSEkzAEE https://www.youtube.com/watch?v=t- qVM2CxfZM https://www.youtube.com/watch?v=NtyIkfl_t-...? (mai mult)
Bună, știe cineva o aplicație bună pentru mișcare, sport...etc, care dă roade?
Buna ziua, fac sala de peste 12 ani și pana acum nu am folosit niciodată steroizi. Mă tentează sa încerc Biosterol + Testosterol. A mai folosit cineva? reacții adverse?
Salutare, tpu.Sunt pe bulk, pe creștere în masa musculara. Avand nevoie de proteina, eu consum multă carne, dar pe lângă consum și proteina vegetala.Este posibil sa am probleme cu colesterolul din...? (mai mult)
Bună ziua. Știe cineva cum funcționează abonamentul la world class? Pachetul de sală este separat de cel de înot? Mă gândeam ca având în vedere ca abonamentul este mai costisitor decât la alte...? (mai mult)
Salut, ce ar trebui sa fac ca sa fiu văzut de academiile mari de fotbal din Romania? La momentul actual joc la o academie din Iași, dar nu prea am fost văzut, dar eu simt că asta este sportul care...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si imi doresc sa ma apuc de karate, e prea tarziu pentru a participa in competitii internationale pe viitor? Mi as dori foarte mult sa devin sportiv de performanta
Salut, am 12 ani și am o problema cu bataia. Sunt clasa a 6 a și sunt destul de bun la bătaie, din scoala pot bate toți băieții in afara de unul de- a 7 a și unul de- a 8 a, dar nu se pune problema...? (mai mult)
Credeti ca asta e ultimate motivation daca cineva vrea sa sa se apuce de sport? https://www.youtube.com/watch?v=Eh9CPtrUu8g
Persoanele care fac sala de aici.Imi doresc sa devin vegan si sa- mi dati si mie cateva sfaturi si recomandari de alimente.Am cateva alimente in cap dar cand vine vorba de proteina toata baza mea sta in...? (mai mult)
Am 16 ani, joc la o academie privată din Iași, e primul an aici, iubesc fotbalul, dar inca nu am încrederea deplină în mine la meciuri. Oare mai am șanse să avansez într- o liga mai înaltă,...? (mai mult)
Buna ziua, daca retrag bani online din aplicatia superbet, plateste casa de pariuri impozitul la anaf indiferent de suma retrasa sau trebuie sa ma duc eu fizic la fiecare retragere sa platesc, va rog sa...? (mai mult)
Salutare, am 18 ani, 177, 92kg(gras) M- am apucat recent de sala și as vrea sa știu ce trebuie sa fac... Un plan de alimentație/antrenament, etc. Daca mergi ați putea ajuta cu un sfat, ...? (mai mult)
Bună, Având în vedere faptul că Dan Sucu va fi patron la Genoa, înseamnă că are multi bani. În acest caz, ar fi trebuit ca Rapid să- i fi dat FCSB- ului cu terenul în cap. Sunteți de acord...? (mai mult)
Salutare. Ce parere aveti de creatina monohidrata capsula, este diferenta mare intre cea la capsula si cea pudra, are rezultate cea capsula?
Bună, Ce părere aveți despre Italia, adversara naționalei feminine de handbal a României în play-off -ul campionatului mondial de handbal?
Avem șanse sa ne calificam la mondialul de fotbal din 2026?
Au multi carbohidrati batoanele alea de peste? Ce parere aveti despre ele din punct de vedere nutritional
Îmi puteți zice și mie pe ce post de tve este meciul Neveu vs Yamato Zaharia.
Se poate câștiga mii de euro din pariuri sportive?
Cum pot sa- mi subtiez gambele? Sunt foarte inalta, iar picioarele mele sunt lucrate, in sensul ca am foarte putina grasime. In rest, chiar daca muschii mei femurali sunt bine definiti, cei de la ...? (mai mult)
Ce bicicletă recomandați pentru un curier pentru străzile din România pentru viteză? Max 2000
Salut, tpu.As vrea niște sfaturi.Am 15 ani și vreau sa cresc in inaltime, iar eu mâncând multă carne slaba, piept de pui ca exemplu și având o alimentație totuși sănătoasă, mananc ovaz, salate...? (mai mult)
Buna, am 14 ani si vreau sa practic karate dar parintii nu ma lasa, imi zice ca nu ma ajuta cu nimic karate ul si ca nu este un serviciu! Mai zice ca o sa iau bataie acolo si imi rupe nasul! Vreun sfat...? (mai mult)
Hey, stiu ca probabil nu o sa mi raspunda nimeni, insa as aprecia un raspuns scurt si care sa mi ofere o alta perspectiva asupra urmatoarei dezbateri. De mic copil am fost obligat sa merg la fotbal, ...? (mai mult)
Bună, vreau să cumpăr bilete la meciul cu Dinamo și Rapid din 22.12. și nu stiu ce locuri să rezerv pe bilete (menționez ca vreau sa ii fac un cadou iubitului meu care ține cu Dinamo) și am văzut...? (mai mult)
Bună, vreau să îi fac un codu iubitului meu și să cumpăr bilete și să mergem la meciul Dinamo- Rapid, din 22.12. 2024, el fiind fan dinamo și nu a văzut niciodată un meci cu dinamo în realitate...? (mai mult)
Salut! As vrea sa pun masa musculara dar sunt cu gandul si la slabit. Ar trebui sa ii dau bulk, iar dupa aceasta perioada de bulk sa ii dau cut? Mentionez ca am 1.82 si 79 kg. Multumesc!
Mănânc 2500 kcal la 15 ani și merg odată pe zi la baie, îmi puteți spune ce metabolism am? Rapid sau normal?
Exista o posibilitate sa iti întărești pumnii fără a avea probleme cu oasele mâinii la bătrânețe? Dacă aș începe cu chestii banale flotari in pumni, handgrip, lovituri într- o găleată ...? (mai mult)
Fac 150 de flotări timp de 60bde zile se va observa o înbunătațire a fizicului?
Dacă fac 150 de flotări timp de 60bde zile se V-a observa o înbunătațire a fizicului?
Dacă sunt fata pot juca fotbal?
Buna! Poate să îmi spună cineva dacă a mai dat comandă de pe tricouridefotbal.com? ca eu n am primit e-mail de confirmare, dar banii mi au fost luați
Cum as putea ajunge un fotbalist profesionist pe la 16-18 ani? Eu sunt in Germania și am ajuns sa joc cu băieți de 16-19 ani.(Eu am 15 ani)
Ce mărime este NS?
M-am gândit sa fac un bulk 3000-3100 calorii zilnic dar mi e că o să mă îngraș, cam cate kg as lua in greutate lunar?
Salutare, cum as putea face diferenta dintre febra musculara si durere datorata unei executari gresite? De exemplu cu spatele, zona lombara, cand fac de exemplu hiperextensii sau ramat cu bara, simt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
aurel111 întreabă:
SophiaSsX întreabă:
RADUCU12369 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!