Salut!
Daca o sa ajungi la 50kg doar ca sa ai patratele nu o sa fii jmecher. Acum esti oricum subponderal, asa ca este bine sa pui masa musculara. Daca ai 'patratele' la 50kg nu o sa poti sa te dai mare ca ai muschi! Si un gras de 100kg, daca ar slabi pana ar ajunge subponderal ar avea pachetzele.
Succes!
A da jos din greutat nu inseamna obligatoriu a pune masa musculara.
Fa abdomene - incepe cu 3 serii de 20 dimineata si seara, apoi mareste progresiv numarul de abdomene/serie.
Si daca nu avem patratele nu stim sa raspundem?
E de ajuns sa ajungi la 50 de kg.
Am 1,70 si aproape 70 kg si am patratele serios nu e neparat sa slabestii daca tu nu ai masa nu ai ce sa definestii decii punete pe luat in greutate
Ma omu' a intrebat cate kg trebui sa slabeasca sa se vada "patratele". Intr-adevar ar trebui sa slabesti cam 2-3 kg.
Secretul e sa faci mult sport in special exercitii pentru abdomen.
Depinde,trebuie sa lucrezi la abdomen si poti si la 1, 69 si 55 KG sa ai patratele eu am 1, 70 cam asa si 52-53 kg si mi se vad putin, dar e foarte tare, deci daca vrei sa ai patratele trebuie sa faci abdomene...
E normal cit esti de slaba, ar trebui sa ti se vada deja, dar daca nu se vad trebuie sa depui mai mult efort fizic. Sper ca te-am ajutat. Apropo, eu sunt fata am 1, 71si 56 kg, mi se vad destul de bine patratelele
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: