| xXNikeXx a întrebat:

1,69 inaltime 55 kg cate kg trebuie sa slabesc sa mi se vada patratele sa raspunda doar cei care au patratele

9 răspunsuri:
| iuli104 a răspuns:

Depinde,trebuie sa lucrezi la abdomen si poti si la 1, 69 si 55 KG sa ai patratele eu am 1, 70 cam asa si 52-53 kg si mi se vad putin, dar e foarte tare, deci daca vrei sa ai patratele trebuie sa faci abdomene...

| Clawd3lw a răspuns:

Si daca nu avem patratele nu stim sa raspundem?
E de ajuns sa ajungi la 50 de kg.

| dododdododo a răspuns:

E normal cit esti de slaba, ar trebui sa ti se vada deja, dar daca nu se vad trebuie sa depui mai mult efort fizic. Sper ca te-am ajutat. Apropo, eu sunt fata am 1, 71si 56 kg, mi se vad destul de bine patratelelewinking

| Clawd3lw a răspuns (pentru Clawd3lw):

Si depinde si unde slabesti... Daca iti faci picioarele subtiri si tot mai ai burta nu are niciun rost.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

A da jos din greutat nu inseamna obligatoriu a pune masa musculara.
Fa abdomene - incepe cu 3 serii de 20 dimineata si seara, apoi mareste progresiv numarul de abdomene/serie.

| TheNone a răspuns:

Ma omu' a intrebat cate kg trebui sa slabeasca sa se vada "patratele". Intr-adevar ar trebui sa slabesti cam 2-3 kg.
Secretul e sa faci mult sport in special exercitii pentru abdomen.

Răspuns utilizator avertizat
| hibrid112 a răspuns:

Am 1,70 si aproape 70 kg si am patratele serioslaughing nu e neparat sa slabestii daca tu nu ai masa nu ai ce sa definestii decii punete pe luat in greutatehappy

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Daca o sa ajungi la 50kg doar ca sa ai patratele nu o sa fii jmecher. Acum esti oricum subponderal, asa ca este bine sa pui masa musculara. Daca ai 'patratele' la 50kg nu o sa poti sa te dai mare ca ai muschi! Si un gras de 100kg, daca ar slabi pana ar ajunge subponderal ar avea pachetzele.
Succes!