anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1.75,băiat,14 ani. Întrebarea mea este. Am cam 60 max 63 Kg (nu stiu exact dar ultima dată aveam 60 asta fiind acum 1 lună) ce exerciții sau la ce chestii trebuie să renunț pentru a avea așa zisele "pătrățele"? Am mai pus întrebarea odată dar am primit răspunsuri cu diete si alte chestii. Treaba e ca am putina grăsime, un strat mic pe abdomen. Daca știți va rog să-mi recomandați ceva dar mai detaliat.

6 răspunsuri:
| CristiMC a răspuns:

Dieta e cea mia importanta pentru un abdomen mult visat. Daca n.ai strat adipos lucreaza abdomenul prin exerciti.

| Marius352 a răspuns (pentru CristiMC):

Zi-mi asa pe scurt ce ar trebui sa mananc si daca e si o organizare (daca ai timp sa-mi faci, cat de cat asa). Multumesc oricum!

| CristiMC a răspuns (pentru Marius352):

Eu iti spun in ce ar consta alimentatita iar tu ti.o faci in functie de posibilitati.

In prima parte a zile poti consuma carbohidrati, dar nu exagerat, alaturi de proteine si unele tipuri de grasimi+fructe. In a doua parte a zilei incaerca sa consumi proteine, legume. Antrenamentul pentru abdomen fal in prima parte a zilei deoarece esti mia odihnit si ai energie.

| addictedtohim a răspuns:

Exerciţii pentru abdomen ...ridicarea la bară! Nu e greu, dacă ai dorinţă totul se primeste. Daca o sa faci in fiecare zi cate putin, cu timpul o sa te obisnuiesti, si o sa fie " floare la ureche " pentru tine!

| Marius352 a răspuns (pentru addictedtohim):

Pai si de la tractiuni faci patratele sau?

| MariusT14 a răspuns:

Totul tine de o dieta cat mai echilibrata si mult cardio, poti lucra abodmenul zilnic, fara dieta si cardio nu dai jos stratu adipos.