| dgffdf a întrebat:

1)Se astepta cineva ca rezultatul dintre Porto si Bayern sa fie de 3-1? Am urmarit meciul si eram 99% ca Bayern va castiga.
2)Cine credeti ca va castiga UCL? Eu sunt fan Barcelona si spec ca ei sa castige.
3)Dar in UEL? As fi bucuros sa castige Wolfsburg sau Sevilla pentru ca ar mai da o lectie echipelor mari gen Inter Milano s.a

2 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

1) Ma asteptam, dar nu la asa diferenta, FC Porto e super echipa, urmaresc de mult FC Porto si Sporting CP care va fi la anul inca o surpriza frumoasa in Europa.
2) Eu sunt fan Atletico sper sa castige ei UCL, sa invinga pe Real ca de obicei, ambitia si jocul dur de multe ori castiga in fata super vedetelor
3) Si eu doresc sa castige UEL tot Wolfsburg sau Sevilla, sunt niste echipe bune care au demonstrat in campionat, Wolfsburg a batut Bayern cu 4-1, Sevilla e pe locul 5, a facut 2-2 cu Barcelona in ultimul meci...

| Zlatan10 a răspuns:

1.Niciodata,dar am ramas surprins de jocul lui Porto si de gafele lui Bayern.
2.Real(sau Atletico), una din ele o sa fie sigur in finala...dar cel mai probabil Barcelona o sa ia UCL anul asta...
3. Wolsburg joaca mai bine ca niciodata, si am mare incredere in echipele nemțesti(in general), deci Wolsburg campioana Europa League!