Cei mai activi useri din categoria Sport pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Bună! În ultimul timp am acumulat multe kg, mă întrebam cum pot slăbi până la vară ????. sala fac dar fără un antrenor deci de acolo nu prea am rezultate.și nici 1500 nu dau pe lună pentru...? (mai mult)
Bună! Practic sport și de 2 ani mă chinui să ajung la un obiectiv. Mulți antrenori mi- au spus că nu e din vina fizicul, ci a psihicului. Am încercat să mă relaxez, să mă antrenez mai mult...? (mai mult)
Salut! am mai multe mingi care au mai mulți pori și scăpa aer(mingile de dezumfla în cam 10- 20 de min) Știe cineva o cale prin care as putea face mingile, am văzut că este o anumită soluție...? (mai mult)
Salut,care ar fi grosimea maxima a anvelopelor compatibile cu rock Rider st120(as vrea sa pun 2.4).Si daca pun tot pe aceasta bicicleta furca de 120mm va afecta?
Bună TPU as vrea sa îmi fac un abonament la sala și m- am gândit la sala gladiator Sighetul Marmației, m- am uitat pe google și am văzut la servici "cursuri pentru tineri" iar pentru ca nu am mai...? (mai mult)
Prin aceasta intrebare doresc sa le multumesc incompetentilor care au creat aplicatia ESX. Am vrut sa imi fac un abonament ESX pentru ca sunt la facultate in alt oras si imi era mai usor sa ma duc la ...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă în barajul de promovare pentru Liga 2 indiferent dacă este semifinala sau finala şi meciul se termină de exemplu 1- 1 după scor final tur şi retur bineînțeles după meciul de...? (mai mult)
Salut, am primit un Bonus Sport de 10 lei pe aplicație de mobil Superbet și când vreau sa pun un pariu de 10 lei pot folosi doar bani reali, bani pe care îi aveam deja în cont. Cum fac sa selectez...? (mai mult)
Care este echivalentul în pași dacă mergi 10 km cu bicicleta, cu o viteză medie de 15 - 20 km / h?
Salut! https://youtube.com/shorts/sx-K8kUYLPk?si=p8idJwFcCpHVCK7U Ce parere aveti, e adevărat? Adica daca nu faci acele lucruri nu poti fi fotbalist?
Poate cineva să mă indrume la toți pașii care trebuie să îi urmez pentru a deveni un boxer profesionist? Nu am jucat niciun meci de amatori dar vreau cat de curând să particip la meciuri și nu...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa ma duc la pescuit vineri undeva in zona Dobrogei(de preferat in zona Constanta- Tulcea). Fiind prohibitie sunt nevoit sa apelez la o balta privata asa ca vin cu intrebarea unde as putea...? (mai mult)
La ce echipă pleacă florinel coman?
Cred că golul ăsta merită văzut și de o sută de ori. Voi ce ziceți? https://www.youtube.com/watch?v=WkqecpHcIPw
Ce inseamna scris pe pluta 4+2g? Trrbuie plumb de 4g sau de 6?
Salut! Am un an de când mă antrenez acasă și de vreo 2- 3 luni nu mai văd niciun rezultat, deși alimentația este pusă la punct (3700 calorii din care 200g proteine, 500g carbohidrați și 100g...? (mai mult)
Salut, m-am lăsat de tot de zahăr, și vreau să-mi comand proteine, dar problema îmi e că în toate văd că au zahăr adăugat. Oare știe cineva ceva tip de proteine fără zahăr pentru sală?
Salut! As vrea sa ma ajutati cu sfaturi, cum ma pot antrena singur la fotbal pentru a deveni mai bun. In vara urmeaza sa intru intr o echipa, dar vreau sa stiu cum sa imi creez un antrenament de fotbal...? (mai mult)
Salut! Sunt eficiente exercițiile cu benzile elastice pentru masa musculara? Funda
Cam în cât timp ajung de la 28 cm în braț la 32 cu creatina? Cel mai scurt timp posibil?
Buna! Stie cineva vreun antrenor de minihandbal de performanta in Craiova?
Cum afectează firul textil peștele? Cum îl rănește mai exact? Îi rupe gura?
E adevarat ca datul cu sapa si munca la câmp e mai buna decat sala? Taranii aia cum sunt asa muschiulosi, sau aia care lucreaza in constructii?
Salurare, mi am adus aminte despre sportul WWE si despre Triple H care scotea ciocanul de sub ring dar pe vremea cand era televizat la sport.ro. Intrebarea mea este cum denumea comentatorul ciocanul...? (mai mult)
Ce părere aveți despre nebunii ăia care se duc la sala si care baga creatină?
Salut! Ce trebuie sa fac ca sa fac o preluare corecta(fotbal) uneori o prind corecta, alteori se izbeste de piciorul. Daca e un videoclip despre asta primesc si asta
Buna, vreo metoda de a ma îngrășa mai mult la picioare?
Salut TPU. Vreau sa ma apuc de sala, am 21 ani, 1.80 cm, 92 kg...este necesar sa slabesc sau este ok greutatea pentru a începe sa pun masa musculara?
Salut TPU, Vreau sa ma apuc de sala, am 23 ani, 92 kg, 1.80 cm...trebuie sa mai slăbesc sau am greutatea necesara pentru a începe sa cresc in masa musculara... și as mai vrea sa știu dacă ma...? (mai mult)
Salutare, câtă apă se pune pentru 130g de proteina?
Cum pot pierde din grasimea fetei?
Salut, sunt fata am 10 ani. Tata mi-a luat o minge de fotbal dar nu reușesc să fac nici măcar o dublă... Cum pot să fac asta? Va rog ajutoor vreau să fac duble.
Buna,am 17 ani joc la Campionatul Național la u19, dacă eu anul viitor fac 19 ani in august pe 28, o sa mai pot prinde sa joc și sezonul care vine din toamnă?
Știți unde pot face lectii de dans contemporan în Galați? Am 18 ani
Este bun un kebab după sala (cu sosuri) pentru a te ingrasa?
Am și eu o întrebare.Ce înseamnă centrare la bara a doua?
Ce șanse au steliștii de a ajunge în grupele Ligii Campionilor? Eu cred că maxim turul II preliminar
Acum 2 zile am fost la sală prima oară și am făcut piept, dar de când am plecat, mă doare pieptul la "marginile lui" (înspre mâini). Cât va mai ține durerea asta și cum pot scăpa de ea mai...? (mai mult)
Dau funda! Am o întrebare si va rog sa imi raspundeti! Poti sa intri intr-o echipa a de fotbal daca fum3*i? Multumesc!
Știți careva un tratament eficient pentru spasmele în timpul efortului fizic? Am luat magneziu, potasiu, calciu, am băut lichide, incalzire inainte de efort, dar degeaba, dupa o ora de efort...? (mai mult)
Salut! De ceva timp, când fac biceps mă doare tendonul (doar la mâna dreaptă) ce pot face pentru a nu mă mai durea?
Salut! M- am apucat recent de sala și am observat ca în timp ce făceam o serie cu ganterele la piept (dumbbell press) am obosit încât nu mai puteam să fac repetări dar mușchiul nu ardea, nu simteam...? (mai mult)
Salutare, TPU! Sunt un fan înfocat de Formula 1, iar anul trecut, pe 20 noiembrie 2023 am dat o comanda de pe F1 store de niste hanorace si tricouri in valoare de aproximativ 80 de lire. Pe 10 decembrie...? (mai mult)
Salut, poti sa intri intr-o echipă de fotbal daca fumezi?
Salut, este cineva din Pitesti si doreste sa mearga in zonele special amenajate sa faca calisthenics cu mine? M-am saturat sa ma duc singur mereu.
Vreau sa imi cumpar un glock 19 de tip airsoft cu CO2 sub 1000 de lei, nu stiu de unde. Si sa imi spună ce capsule trebuie si ce bile trebuie, ce capsule de mentenanta trebuie. Dacă imi puteti da un...? (mai mult)
Cel mai dramatic meci din istorie, din Paleolitic până în prezent. Sau, mai știți și altele la acest nivel de dramatism? https://www.youtube.com/watch?v=Qcx4iDWu3tU
Cum pot sa alerge atât de mult fotbaliștii la un un meci de fotbal? Adică 45 de minute pauza 15 minute apoi iarasi 45. Unii dintre ei sunt și foarte eficienți pe teren. De exemplu cum aleargă...? (mai mult)
Salut, am auzit un zvon cum că, creatina nu trebuie amestecata cu lapte, este adevarat? sau produse care contin cofeina
Va salut, sunt nou aici nu știu despre ce e vorba știu doar că putem pune întrebări despre orice!?!, Prima mea întrebare ar fi despre pariuri, cum pot găsi o persoana macar să îmi ofere pariuri...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?