Cei mai activi useri din categoria Sport pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, vreau sa-mi cumpar o pereche de patine de hochei si nu stiu daca trebuie sa iau o marime mai mare sau cat port eu.
Ce as putea face daca eu ma dau pe skate cu piciorul drept dar nu pot face alunecarea cu piciorul drept si pot doar cu stangul si din mers nu o sa pot face ollie?
Salut.Care este codul de pe un bilet la pariuri?
Am 17 ani, 1, 70 si vreau sa ma apuc de kickboxing. Acasă ma antrenez aproape zilnic. Din acest sport as vrea sa trăiesc....nu știu dacă sa încerc sau nu
Buna, TPU! Am o întrebare: poți pune masa musculara doar daca mănânci în surplus caloric? Adică fără proteine?
Bicicleta e periculoasă?
Oare stiti de unde pot achiziționa greutati(gantere) de minim 5 kg la pret ok? Cam toate de 5kg pe care le-am gasit sunt aprox 100 lei
Salut, doresc sa incep sala. Eu am 24 de ani cu 60- 65 de kg. Mai pot sa pun masa musculara natural, fara suplimente? Un tovaras spunea ca nu pot sa pun mai mult de 1%. Ma rog, el nu a fost in viata...? (mai mult)
Am la Bicicletă niste cauciucuri tubeless ready. Azi am fost pe un drum mai accidentat Am făcut o pauză, și când m- am uitat la cauciucul față am văzut că am un pin înfipt. L- am scos,...? (mai mult)
Cum au aparut sporturile olimpice?
Am o problema vreau sa dezactivez Message Requests pentru ca primesc mesaje de la alti necunoscuti si nu vreau sa ma mai primesc!
Un om care mă fugărește, are cum să mă prindă dacă sunt pe bicicletă? Am un mtb și chiar mă dau cu viteza Dar întrebam dacă mă poate prinde un om
Ce sa fac daca am picioare slabe și am burta puțină. Putin mai multă burtă nu e foarte mare dar nu foarte, dar nu sunt big mama. Gen vreau sa scap de spațiul ala adânc de la terminarea...? (mai mult)
Am 20% body fit daca alerg in fiecare zi cate 30-45 min in cat timp ajung la 9-11%?
Salut, am aproape 16 ani, sunt destul de scund in jur de 1, 65 si vreau sa cresc in masa musculară. Intrebarea este ce imi recomandati, sală sau exercitii cu greutatea proprie? Mentionez ca sunt ...? (mai mult)
Aveți frica de a merge pe bicicleta cu viteza?
De la ce viteza poate fi fatal un accident pe 2 roti? Bicicleta/motocicleta?
Ați avea curaj sa mergeți cu 60 km/h cu Bicicleta? :)
Mă numesc teribilst dacă mă dau cu viteza super mare prin parcuri sau pe străzile din București cu mtb- ul? 57 km/h prin Tineretului, 43 km/h pe trotuar... Mers într- o roata... Lucruri cam periculoase ...? (mai mult)
Buna, am 14 ani si vreau sa ma apuc de un sport dar nu este cam tarziu? O sa ma mai primeasca cineva?
Dupa o luna de upper/lower m- am decis sa imi schimb programul, m- am gandit la urmatoarea alternativa, nu sunt incepator sa mai fac full body+ ca nu mai au efect la mine. Luni spate+ umeri Marti ...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o problemă: practic fitness de 3 ani, dar nu am reușit să am vreun rezultat foarte vizibil. Cu toate că dorm 7- 9 ore, mănânc in surplus caloric și 2- 2, 5g de proteine, fac ...? (mai mult)
Voi ați avea curaj sa mergeți cu 60 km/h cu Bicicleta la vale? Am un prieten care are Rockrider 530s și a prins 58 km/h. Oare cum e la viteza aia pe bicicletă? Adică oare e greu sa mergi la...? (mai mult)
Salut, TPU! De 3 luni fac sala și îmi calculez caloriile și proteinele pe fiecare zi. În fiecare dimineață mănânc ovăz cu lapte, îl ador, la prânz numai piept de pui cu mazăre/fasole/broccoli...? (mai mult)
Cei de la worldclass au si piscine, insa in acest moment ele functioneaza?
Revin cu o intrebare, pentru pasionatii de MTB- uri. Care ar putea fi cauza faptului ca roata mea de pe fata, atunci cand iau viraje bruste sau cand trag mai tare de frana, roata (cauciucul...? (mai mult)
Cum arata un antrenament corect pentru brate? Ma refer ce exercitii pentru biceps triceps si cate serii pe saptamana?
Un site de unde pot comanda Grenade Fat Burner(supliment antrenament)? Sunt atât de multe și nu știu de unde s-a aleg.
Ce exercitii pentru mobilitate/stretching stiti?
Cate calorii are o pizza medie quatro carni?
Noi avem in Romania competitii de majorete asa cum e in America?
Salut din nou, avand in vedere proba de rezistenta de la armata(2000m in maxim 10 minute), as dori sa ma pregatesc oleaca pentru ea, doar ca eu sunt intr- o zona situata la poalele unui lant muntos ...? (mai mult)
Ma poate ajuta careva cu niște exerciții de tonifiere a corpului acasă?
Https://hanksome.ro/produs/placa- cu- manere- pentru- flotari/?gclid=CjwKCAiAkan9BRAqEiwAP9X6Ud2pRVDcHhDfbCx3dfJ19Azzk_LSFdKC7kskmzCz06P- Jk2ukGAXBxoCUEkQAvD_BwE ce credeti daca o sa fie cumva blackfriday...? (mai mult)
Am făcut ieri 50 de genuflexiuni și astăzi mă dor picioarele. Este de la faptul că sunt începător? Sau că se dezvoltă ceva? Este normală durerea aceea?
Știe cineva o aplicație buna pentru tonifierea abdomenului?
Dacă iau creatina și după urinez își mai face efectul?
de obicei, cei care iau proteine (sub forma de praf) cat masoara o cupa.Am decis sa- mi iau proteinele din macare si sunt curios cu cate cupe de proteina este echivalenta o conserva de ton...? (mai mult)
Câte genoflexiuni să fac zilnic? Azi am făcut 50 cam așa și picioarele mele erau kaput
Salut, am 14 ani si astăzi am fost pentru prima data la sala.Ce exerciții trebuie sa fac ca sa nu- mi efectez cresterea/sa pun presiune pe colona? Vreau doar sa slăbesc si sa pun masa musculara și...? (mai mult)
Salut, as vrea sa ma apuc de flotari si sa fac cu gantera. Am 1 87, 75 de kg. Sunt cam gras in picioare si in burta, dar la maini nu. Credeti ca o sa fie asa importanta alimentatia? In cate luni o ...? (mai mult)
Ce preworkout natural recomandați? Fără prafuri sau etc. doar alimente care îți dau energie pentru a alerga cât mai mult. :D Multumesc!
Imi puteti spune ce trebuie sa mananc si ce activitati fizice sunt necesare pentru a scapa de burta, astfel incat dupa sa pot pune masa musculara? Ca să citez: Am 17 ani, 1, 73 cm înălțime, 50-...? (mai mult)
Nu se mai disputa meciul dintre mike Tyson și Roy Jones? Când se disputa meciul?
Se inchid salile de sport maine? Aveti idee? Ca intram iar in carantina, sper sa nu...
Ce trebuie să îmi iau când merg la sală?
Am 1.43 si as vrea sa ma inalt la 1.50. Ce exercitii sa fac? Peste cat timp se vor vedea rezultatele?
CFR Cluj a bătut ŢSKA Sofia cu 2- 0 la ei acasă, la Sofia. Deci suntem mai buni. AS Roma nu a reuşit decât un egal cu ŢSKA, acasă la Roma. Deci, era de aşteptat ca CFR să bată AS Roma. Dar...? (mai mult)
Buna seara, numele meu este Stefan. Vreau sa pun si eu in bilet la fotbal si nu stunt sigur de niste meciuri Portugalia- franza 2 Elvetia- Spania 2 Moldova- Grecia pauza final 2/2 Germania- Armenia...? (mai mult)
Pe 15 joaca Belarus cu Lituania, ce parere aveti despre acest meci?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?