Cei mai activi useri din categoria Sport pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Știe cineva dacă sala de sport de la școală Nicolae Titulescu, Caracal are și vestiare?
Salut.Stie cineva de ce ma doare spatele la exercitiile pentru abdomen? Unde gresesc?
Am 14, fac sala dea aproape un an, a mai fost pauza cu carantina dar mda... eu martea fac spatele, la final fac si deadlift, doar o data pe saptamana, pot ridica maxim o repetare cu vreo...? (mai mult)
Eu în fiecare zi mă duc la alergat și mă gândeam ca de mâine în loc de pantaloni lungi să- mi iau unii scurți cu un tricou și o bluză de trening. Ce ziceți? Merge pe vremea asta?...? (mai mult)
pentru ca orasul meu a intrat in scenariul roșu vreau sa slăbesc. Dacă nu mai mănânc dupa 7 si fac abdomene, ma ajuta sau ce trebuie sa fac?
Salutare tuturor! Vreau sa ma apuc de o perioada mai lunga de slăbire, dar as vrea sa imi pastrez masa musculara, ce părere aveți, mași putea menține?
Cum se poate ca un jucator sa fie la nationala mare si dupa sa mearga la cea mica? Nu e ori cea mare ori cea mica?
Salutare. ATI putea va rog sa-mi scrieți niște preparate sănătoase în vitamine cât și proteine pentru sport? Și niște shakeuri făcute în casa? Totodată sanatoaste. Multumesc!
Salutare. Am 16ani înălțime 1.85, 70kg Ma puteți ajuta cu o dieta care nu necesita foarte mulți bani având în vedere ca stau la sat? Am legume. Am fructe. Sport fac în fiecare zi 3h. Stop...? (mai mult)
Am 16 ani si fac sala de 4 luni. Observ o anumita crestere in toate grupele musculare, dar pieptul nu imi creste deloc. O zi de piept decurge cam asa: Impins cu bara din orizontal: 4serii...? (mai mult)
As vrea sa vad meciuri de contact intre un sportiv mic de inaltime vs alti mai inalti.
Hei TPU, e bine daca înlocuiesc dulciurile cu batoane proteice, nu și mâncare, vreau sa zic daca la 3 luni de sala e bine sa le iau?
Pot face sala daca am 15 ani si 8 luni si o greutate de 55 de kg? Imi afectează cu ceva, gen creșterea, coloana?
Ce părere aveți despre cantarele cu analizator corporal? Credeți că sunt o investiție bună în sensul în care acestea indică cat de cat corect sau sunt doar strategii de marketing?
Bun gasit. Am o bicicleta care are 3 viteze si care se schimba din interiorul butucului rotii din spate. Acum de cateva zile cand schimb viteza a 3 a, cea mai mare adica, scapata si nu pot pedala prea...? (mai mult)
E o întrebare banală, dar cred că majoritatea habar n-au : Cum se respiră corect?
Aș vrea ca de mâine să mă apuc de alergat. Are ceva dacă alerg în adidași din piele și nu de pânză? Luna aceasta nu am posibilitate să- mi mai iau alta pereche deoarece în ultima...? (mai mult)
Salutare...deci am 16 ani si de mic imi doresc sa joc fotbal insa nu am avut posibilitatea, de ceva timp m- am mutat in Bucuresti si voiam sa stiu daca ma mai pot apuca? Eu mai jucam fotbal doar la scoala...? (mai mult)
Exista undeva unde ma pot inscrie ca amator sa joc volei? In competitii organizate?
Ce credeți că se va întâmpla în meciul Barcelona - Juventus?
Credeti ca fetele pot juca fotbal? Stiu ca sunt echipe si de fete, insa pot fi ele la fel de bune ca baietii? Pot castiga ele sume mari la fel ca marii fotbalisti? Voi ce credeti?
Daca vrei sa ajungi bun jucator de fotbal conteaza foarte mult inaltimea?
Sunt fata am 60 de kg fac sala de câteva zile nu sunt chiar asa grasa, vreau sa știu de ce nu transpir. Înseamnă că fac degeaba la aparate dacă nu transpir?
Se mai practica kendama in Romania?
Se gasesc la noi in Romania bate de baseball? Dar sa fie pentru baseball nu din alea de bataie cu am mai vazut.
Am o problema cu schimbatorul de viteze la bicicleta.Cand vreau sa schimb viteza(de la greu la usor) trebuie sa imi dau toata forta ca sa invart acel instrument de pe ghidon (cel mai greu se...? (mai mult)
Exista in Bucuresti un magazin la care se vand incarcatoare pentru bateriile de la bicicletele electrice? Vreau sa merg personal nu sa comand pentru ca nu am chef acum sa explic de ce
Ce aplicații gratuite pentru sport folosiți/recomandați? (Android)
Daca vrem sa slabim trebuie sa facem restrictie din rata metabolica sau slabim doar din ce facem sport?
Am 15 ani si am o inaltime de 168-170 pe acolo. Parintii mei au 177 tata si 165 mama. Eu fac Basket de la 13 ani. Exista sansa sa cresc macar 190?
Dragi fanatici de fotbal, de ce este mingea de fotbal rotunda? De ce sare mingea in sus dupa ce atinge solul? Ce anume cauzeaza asta? Ce forte actioneaza asupra unei mingi in aer?
Ce se va intampla cu o persoana foarte slaba care foloseste pudra proteica, timp de un an sa zicem, fara sa faca si niste exertitii fizice?
In scnenariul rosu salile de sport sunt inchise?
Care sunt diferentele intre fotbalul american si rugbyul nostru?
Poti de la kick boxing sa faci cheaguri de sange la cap daca primesti repetat picioare sau pumni duri?
Salut TPU,mi-am luat un peste pangasius, n-am gustat in viata mea acest peste si vreau sa va intreb daca este bun acest peste?
Salut, daca o persoana trebuie sa stea in izolare 2 saptamani si are abonament lunar la ceva, sa zicem la sala, din punct de vedere legal, sala trebuie sa ii intrerupa abonamentul sau e doar daca...? (mai mult)
Am facut acum cateva luni 100 de genoflexiuni pe zi timp de cred ca o luna jumatate si am mancat corespunzator si mi- am dezvoltat masa musculara nu cine stie ce dar na am vazut acum genuflexiuni bulgaresti...? (mai mult)
Salut TPU,cate calorii are orezul(o lingura de ulei de masline,ceapa, delicat) per 100g?
Ce exercitii simple sa faci ca sa te ajute sa iti dai drumul la inot? Pozitia e una rigida si as vea sa mai fac acasa exercitii care sa ma ajute mai mult la maini, picioare, la rotatia lor, etc.
Am o casca de enduro/motocross. E normal ca atunci când casc sau râd să îmi joace foarte puțin casca pe cap?
Am 13 ani si recent m- am apucat de box si as vrea sa stiu daca boxul ma ajuta sa ma inalt sau nu. Si daca nu ma ajuta ce as putea sa fac sa ma inalt in afara de a ma apuca de alt sport? Dau...? (mai mult)
Îmi place mult MMA și vreau sa știu dacă pot trai doar din asta. Adică sa nu fac alt job... Se câștigă bani din MMA?
Daca mă voi duce la volei si am 14 ani si 1.60 mai ma înalț? Dau funda
Salut, azi m-am apucat de sala si inca sunt ok, nu am foarte mare febra musculara insa maine dimineata o sa am, stiti vreun remediu? Ceva sa nu fie asa rau?
am o întrebare. De curând am găsit pe internet un program de fitness numit piept 3D pe siteul numit antrenorulmeupersonal. Întrebarea mea este daca ați achiziționat unii din voi acest...? (mai mult)
vreau sa ma apuc de sala si mi- am comandat de la Genius nutrition creatina monohidrata, stie cineva cum se consuma? Stiu ca se ia 5 grame pe zi dupa antrenament dar cum se ia? Se dizolva ...? (mai mult)
Salut, am 15 ani jumate si 1, 91 inaltime si 85kg. Vreau sa ma apuc de sala si sa cresc in masa musculara, am comandat de pe internet de la Genius nutrition creatina monohidrata, vreau sa iau 5g/zi...? (mai mult)
Salut. As vrea sa ma apuc de sala, am 1.85 inaltime si 57 kg (da, sunt foarte slab). Ce- mi recomandati sa ma apuc sau nu? Problema este ca eu nu prea mananc fructe si tot ce contine zahar de mic copil,...? (mai mult)
Am 17 ani și 176 cm. Greutatea- 64kg. Cine poate sa- mi recomande va rog frumos un program de antrenament pentru mușchi și un program de alimentație? Nu vreau sa am muschi de nu mai încap în...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?