Cei mai activi useri din categoria Sport pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Cate calorii ar avea un pui cu parmigiana și puțină varza pe lângă la 400 de grame? Dau funda
Doresc ca in viitorul apropiat sa ma apuc de sala cu scopul de a slabi cateva kilograme. Doresc cateva sfaturi legate de incalzire, ce exercitii ar trebui sa fac si alte lucruri ce tin de asta. Mentionez...? (mai mult)
vin cu o problema la care caut rezolvare de multa vreme. Deseori ies cu prietenii la fotbal si eu sunt portarul. Din pacate port ochelari insa la cat de agresiv se joaca sa zicem asa fotbalul...? (mai mult)
Am o întrebare, am un Xiaomi Mi Band 4! Și întrebarea mea este de ce într- o sesiune de "mers pe jos" pe același traseu prima tură am ars 825 de kcal și am făcut 11689 de pași și 9, ...? (mai mult)
Am cont pe Superbet si in fiecare zi dau o rotire la Super spin si de 3 saptamani se tot opreste la Necastigator, ati mai patit si voi asa? Oare e o manevra ca daca nu mai depui nu iti mai dau...? (mai mult)
Bună, am 14 și voiam sa știu dacă e prea târziu sa ma înscriu la balet. Sunt flexibila și chiar sunt pasionata de asta
Salutare. Am 17 ani și am puțină grăsime pe șolduri și nu știu cum să scap de ea, țin să menționez că am grijă de alimentația mea dar aș dori și alte metode să devin mai suplu.
Salut, mă numesc Romeo și am o întrebare.E bine la 13 ani și 1.60 sa ridic o ganteră de 2 kg?
Buna! Am o intrebare, mi- am cumparat niste gantere de 10Kg, mai exact 2, intrebarea este ca voi mai creste in inaltime, am 15 ani si 1, 78 aproximativ, folosesc o aplicatie de pe telefon se numeste...? (mai mult)
Care sunt campionatele unde se marcheaza cel mai putin? sub 2 goluri in meci de exemplu!
am 16 ani si 83kg, recent am inceput sa alerg in fiecare seara, ziua imi e jenă de cei din jur. Reusesc sa alerg o oră, bineinteles cu pauze daca alerg 2 minute deja incep să gâfâi,...? (mai mult)
Făcând cardio la sală, încetinește creșterea masei musculare sau doar arde grăsimea corporală?
Salutare Grup! Vreau sa știu și eu dacă este adevărat ca sexul sau masturbarea afectează creșterea masei musculare? Chiar ma interesează si vreau sa știu un răspuns concret! Ce se întâmplă...? (mai mult)
Salut mă numesc Romeo, și am o întrebare.Eu am 1.60 și am 13 ani și 60 de kg, m- am tot gândit oare e bine la ani mei sa am 60 de kg? Și am o frica de glanda tiroida sa nu am probleme, mă puteți...? (mai mult)
Hei! De vreo 2- 3 săptămâni am inceput sa fac exerciții fizice, atât ca sa slabesc, cat si sa ma tonific (mai mult sa ma tonific si sa imi definesc talia). Nu eram grasa, dar in lunile de izolare...? (mai mult)
am 14 ani si 187 cu 75kg, cate abdomene trebuie sa fac ca sa imi apara patratele? Mentionez ca fac 4 ore pe saptamana sport intens (nu ma ocup cu ridicarea greutatilor)
Box sau Kickbox? Argumente?
Salut, mi- am cumpărat o bicicleta de la intersport, dar este o problemă la furcă. Cand ma las încet pe ea se comprimă, dar cand ma las mai tare pe ea sau cand iau o groapă nu se mai comprimă. ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre creatină la vârsta de 16 ani sportiv de performanță?
Care ar trebui sa fie în mod normal parerea voasta cel mai bun 11 pentru ROMANIA in duelul pentru Calificarea la EURO2021? Eu zic asa:Tatarusanu- Camora Burca Grigore Tosca- Stanciu Maxim Deac- Keseru...? (mai mult)
Vreau sa imi iau frane pe disc pentru bicicleta dar am vazut ca se monteaza cu suruburi si nu inteleg unde vin acele suruburi ca daca ma uit la bicicleta mea nu are gauri pentru suruburi in locul in care...? (mai mult)
Salut, as dori sa cumpar niste adidasi de fotbal respectiv acestia https://www.r- gol.com/ro/adidas- messi- 16- 1- fg- aq3109, p- 95303 si nu ii gasesc nicaieri peste tot sunt sold out. Va rog frumos ...? (mai mult)
AM GASIT O METODA GARANTATĂ PRIN CARE SE POATE CÂȘTIGA SIGUR 100% LA PARIURILE sportive Nu mă pricep eu la fotbal dar vă spun cum am făcut eu ca un novice și tot am câștigat sume mici, apoi...? (mai mult)
Salut, am 16 ani, 1, 71 si 61- 62 de kilograme. Fac sport de performanță si mă gândeam sa folosesc ceva pentru a crește în masă musculară pana la 65- 66 de kilograme. Nu fumez, nu beau, ...? (mai mult)
Bunaaa! Ma poate ajuta cineva cu niște exerciții sau orice pentru a scăpa de burtica? Ce îmi recomandați? Dau funda
Cu ce se dau pe corp cei care participa la concursurile de fitness/culturism?
Buna, am o intrebare, de fapt mai multe. Deci hai sa incep cu inceputul, am 15 ani si vreau sa pun muschi pe mine, in primul rand folosesc 2 aplicatii de pe telefon mai exact de pe magazin play, ...? (mai mult)
Salut tuturor. Am o întrebare legată de weightlifting. Îmi place să mă uit și vreau să știu cine credeți că este cel mai bun weightlifter din lume pentru că sincer eu consider că este Naim...? (mai mult)
Salutare Grup! Am 22 de ani, 1, 85 cm și 75 kg. M- am apuc de sala acum 2 luni și pot sa spun ca am pus cam 3 kg bune pe mine cu ajutorul meselor și a câteva suplimente, întrebarea mea este. ...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si de curand m- am apucat de exercitii acasa, iar programul meu ar fi : 100 flotari (50 normale si 50 pentru biceps) 100 crunches 100 genoflexiuni + Cateva tractiuni normale...? (mai mult)
Dacă am febră musculară si fac baie caldă afectează cu ceva creșterea mușchiului?
Pronostic la FCSB -DINAMO? Eu zic 1 X. Voi ce spuneți?
La bicicleta ghidonul se poate ridica?
Bună TPU! Care Este diferenta dintre Aceste Mtb- uri Rockrider 530 https://www.decathlon.ro/bicicleta- mtb- st- 530- 275- id_8555876.html Si Rockrider 520S https://www.decathlon.ro/bicicleta- ...? (mai mult)
Culturismul te poate face sa arati mai masculin? Faza e ca arat de 17 ani, eu avand 30 de ani, daca eram fata era foarte bine, asa ca baiat nu doar ca nu te plac fetele vor si sa te alapteze, dar nici...? (mai mult)
Bună ziua:) As vrea sa- mi cumpăr niște proteine și sa ma apuc de sala, dar problema e următoarea. Eu fac în fiecare săptămână o plimbare de cel puțin 200 km cu bicicleta, plus naveta pe care...? (mai mult)
De unde asi pute sa cumpar o bicicleta noua de tip trial din Bucuresti?
Ce parere aveti voi despre grupa in care a picat CFR CLUJ anul acesta in grupele UEL:ROMA CFR CLUJ YOUNG BOYS CSKA SOFIA? Eu zic ca are mari șanse de calificare în Primavara Europeană! Voi ce credeți...? (mai mult)
Cu ce echipe credeti ca o sa pice CFR CLUJ în grupa de EUROPA LEAGUE?
Salutare Cine îmi poate zice și mie dacă este bun HOT blood înainte de antrenament și atât?
Ac milan au jucat cu rezervele cumva contra celor de la rio ave? de ce nu a jucat si zlatan ibrahimovic? sau e accidentat? acord funda.
Sunt in deficit caloric si cu toate astea nu reusesc sa slabesc, din contra am luat 1 cm in talie si am stationat la 82, scopul meu este sa ajung la un 78- 80 dar mai important sa dau jos din bf care...? (mai mult)
Hey TPU! Ardem calorii in timp ce dormim pe langa rata metabolică?
Dorian Popa sau jador credeti ca consuma proteine? Sau cum au reușit să arate asa bine?
Stiti antrenori personali pe YouTube care fac videoclipuri cu rezultatele clienților? De exemplu raynz fitness. Poate fii si din străinătate
Stiti unde pot gasi meciul asta sa pariez pe el? As khroub u21 - Realizane u21
Salut,stiti unde gasesc sa pariez pe: As khroub u21 - Realizane u21? (In afara de bet365) mersi mult
Ce credeți voi pana la urma o sa se vadă LIVE la TV in ROMÂNIA meciul din play off ul UCL CFR-KUPS? De ce credeți ca nu a cumpărat niciun post TV pana acum drepturile de televizare ale meciului?
Ce inseamna frecventa cand vine vorba de sport?
Salut, am 22 de ani, sunt la al doilea ciclu de steroizi, dar pentru ciclul asta am ales niste substante mai puternice. Metyl- 1- testosteron 50 mg pe zi Testosteron suspensie 100mg pe zi Trenbolon...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!