Cei mai activi useri din categoria Sport pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Ce inseamna frecventa cand vine vorba de sport?
Salut, am 22 de ani, sunt la al doilea ciclu de steroizi, dar pentru ciclul asta am ales niste substante mai puternice. Metyl- 1- testosteron 50 mg pe zi Testosteron suspensie 100mg pe zi Trenbolon...? (mai mult)
Credeti ca daca voi merge pe bicicleta ma va ajuta sa mi se reduca si dimensiunea sanilor? Se poate asa ceva?
Salut, cum e mai recomandat sa lucrez la sala, o zi biceps, alta zi piept si tot asa sau o saptamana biceps, una piept, etc?
Cam cate calorii arde un aparat de masaj folosit pe abdomen? Estimativ/h. https://m.emag.ro/aparat- de- masaj- edarr- anticelulitic- ideal- pentru- intreg- corpul- cu- 4- capete- de- masaj-...? (mai mult)
Cei care sunteți fani infocați ai echipei de fotbal X Y Z. Ce ati alege între un echipament de antrenament și un trening?
Cat ii ia unui om sa parcurga 29 km pe jos?
Daca aleg sa fac educatie fizica la facultatea de psihologie din cadrul UBB se face sport sau nu prea? Stiu ca unele specializari fac sport serios si altele nu si as vrea sa stiu aceasta in ce categorie...? (mai mult)
În ce sezon competițional din UCL a fost ultima data o FINALA UCL intre Barcelona și Real Madrid? Un El Classico într-o finala UCL?
Care sunt normativele la saritura de pe loc clasa 10 Moldova am 1, 65 si sar aprox 2-1, 90 m?
Salutare! O intrebare am, este tarziu sa te apuci de box, mma, kikboxing etc la varsta de 25 de ani? Intreb doar din curiozitate
Ce post TV transmite LIVE meciul cu Simona Halep de azi de după amiaza de la Roland Garros 2020?
Hey, TPU! Îmi puteți spune sau da câteva sfaturi cum sa slabesc? Gen eu am fund mare(cu grasime) și burtica. Eu vreau sa imi fac abdomenul plat, fundul mic (fara grasime) însă bombat. Iar la fața...? (mai mult)
Salut, am 14 ai, am practicat timp de 4 ani Arte Martiale combinate, Kempo, Ju- Jitsu, Pangration in acelasi timp si un baiat din parc care a facut 3 ani box incearca mereu sa ma bata, el are masa...? (mai mult)
Merita aceasta bicicleta? Daca da, de ce? https://click4sport.ro/bicicleta-cross-fusion-man-29-negru-albastru-verde-460mm-crs17151-46
Când o să beneficieze stadionul din Clinceni de instalație de nocturna?
Iau proteine de la on serious mass si as dori sa stiu daca aceste suplimente afecteaza ficatul, pe langa asta fac si exercitii.
Aș vrea să- mi iau mănușile astea de box: https://www.sportvision.ro/manusi- box/334009- lonsdale- manusi- box- lonsdale- pro- train- glv30- black. Am 80 de kg și mi- ar trebui mărimea...? (mai mult)
Care Mtb este mai bun: un B'TWIN Rockrider 540 https://www.decathlon.ro/bicicleta- mtb- st- 540- 275- - id_85 00757.html Sau un Cross Grx Fusion https://click4sport.ro/......rs17151-...? (mai mult)
Care este in momentul actual cel mai bun jucător de TENIS din România la simplu(ATP/SIMPLU). Și pe ce loc se află?
Care Mtb este mai bun: un B'TWIN Rockrider 540 https://www.decathlon.ro/bicicleta- mtb- st- 540- 275- - id_8500757.html Sau un Cross Grx Fusion https://click4sport.ro/bicicleta- ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am nevoie urgenta de ajutor. In special cine se pricepe, si anume, am o problema grava legata de cresterea in inaltime, am 1, 70cm, 17 ani, 65kg, si ma frustreaza faptul ca sunt...? (mai mult)
Îmi spune cineva dacă Steaua va juca și returul cu Liberec, dacă nu, de ce?
Am o intrebare in legatura cu ingrasarea. Am 17 ani si de cand ma stiu nu am trecut de 50 de Kg, unde sunt momentan. Vreau sa ma apuc serios de un regim de ingrasare si voiam sa intreb daca...? (mai mult)
Cine credeți că va câștiga Liga Campionilor anul acesta? (la fotbal)
Ce exercitii ar trebui sa fac la sala daca nu am fost niciodata si am 0 experienta? Am auzit ca ar trebui sa incep cu exercitii full body, dar ma depaseste, nici nu stiu care sunt alea.
Stiti cumva de ce FCSB are o cota asa mare? Am vazut ca au cota de 8 daca castiga, stiti cumva ce jucatori joaca maine? As vrea sa pun la pariuri 50 de lei dar nu stiu cine joaca si cine nu joaca
Care e logica folosirii acelui material din bumbac infasurat in jurul palmelor si incheieturilor la kickbox? Pot intelege utilitatea manusilor pentru protectie, ca- s dintr- un material gros, dar benzile...? (mai mult)
Bună ziua, am început recent un ciclu de anabolizante 500 mg Test Enantat + 400 mg Masteron Enantat + 400 mg Trenbolone Enantat. (Mda nu suport injectiile frecvente de aceea am optat numai forma lungă.)...? (mai mult)
Poti face inot de performanță începând de la 16 ani?
Bună seara, mă frământă un gând. Am început recent un ciclu de anabolizante 500 mg Test Enantat + 400 mg Masteron Enantat + 400 mg Trenbolone Enantat. (Mda nu suport injectiile frecvente de aceea...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda un site de incredere cu piese pentru biciclete? Ma intereseaza un schimbator, lant si poate ceva accesorii.
Am 14 ani, fac sala de aproape 10 luni, in aceste 10 luni am progresat foarte mult, am 1.62 si cam 49 kg, la piept pe orizontal la bara imping cu 60 si cu 55 si le fac corecte adica ating...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si am inceput de 3 zile sa fac in fiecare zi 100 de abdomene ca sa fac pătrățele, 100 de abdomene in fiecare zi influenteaza cresterea?
Pe ce canal si cand pot vedea la televizor concursuri de Mr. Romania? Pot fi vazute si online?
Ce posturi de Televiziune o sa transmită meciurile FCSB -Slovan Liberec si Djurgarden -CFR?
Vreau exemple de firme bune care fabrica biciclete de munte. Mulțumesc.
Câte grame de proteina Whey trebuie să consum după exercițiile fizice pentru creșterea masei musculare? De asemenea, câți ml de apă pot pune pentru a ieși compoziția optimă?
Am 25 ani si merg la sala de forta de aproximativ 5 ani de zile. Deja a devenit foarte monoton, asa ca as vrea sa fac o schimbare in aceasta directie si as dori sa ma apuc de un sport. Varianta...? (mai mult)
am 1.81m si 62kg stiu ca e puțin, dar in ciuda ca mănânc mult rămân la aceleași kg, am facut sala timp de 3 luni si de la 60 am ajuns la 65 dar după ce m- am lăsat am ajuns la kg ...? (mai mult)
Exista undeva virtual sa colorezi cadru bicicleta sa vezi cum ar arata revopsit in alta culoare?
Dacă fac plank 1 minut dimineata cand ma trezesc si 1 minut seara ma va ajuta cu ceva? Cel mai bun raspuns funda mersi
Hey,vreau sa ma înalț fara sa fac vreun sport doar exercitii (1.80 maxim) Dau funda
O mică intrebare, doar pentru cine cunoaste. Dacă faci efectiv sport imbracat in tricou si pantaloni scurti, gen exercitii fizice, e vara este cald 30 grade versus faci sport imbracat in cojoc,...? (mai mult)
Cei care sunteți Fani infocați ai echipei de fotbal CFR Q907 CLUJ. Care este in opinia mea cel mai bun 11 și cel mai bun antrenor pe care le-a avut CFR 1907 CLUJ?
Vreau să mă apuc de sală dar nu prea, nu aș vrea să mă duc la sală din mai multe motive așa că aș vrea să imi cumpăr niște obiecte care m- ar putea ajuta, sunt începător când vine vorba...? (mai mult)
Trebuie sa țin un regim alimentar dacă fac exerciții pentru fund mai bombat?
Sali box Bucuresti? Si niste preturi?
am trecut cls 10.Am 1.70 si 52 kg.Curand vine proba de forta la sport si trebuie sa fac macar 20 de flotari.Nu fac mai mult de 10.Sala nu pot face, tractiuni nu ma puneti ca nu fac nici una.Cum...? (mai mult)
Credeți ca o sa obțină vreodată Gigi Becali preturile cerute pe cei 3 din Tripleta de Aur a FCSB :MAN TANASE COMAN. 15 Milioane de Euro?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!