Cei mai activi useri din categoria Sport pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Cei care sunteți Microbisti Înfocați. În opinia voastra de ce din anul 2006 si pana acum a scăzut asa dramatic valoarea si nivelul Campionatul din LIGA 1 ROMÂNIA?
am nevoie de un sfat... Îmi puteți spune dacă aceste coarne sunt destul de rezistente pentru un nivel de dat începător spre mediu? Țin sa mentionez ca ma dau pe tot felul de trasee, ...? (mai mult)
Cine se știe bine la TENIS? Cat castiga câștigătorii la simplu FRENCH OPEN 2020? Cati bani și cate puncte ATP/WTA?
Ce unt de arahide recomandati pentru cineva care doreste sa creasca in masa musculara? Ce firma, ce tip (crunchy sau pasta)?
Ce se intampla daca fac 1.000 flotari intr- o zi? Un prieten mi- a aratat un video cu varul lui de 16 ani facand in 7 ore 1.000 flotari in serie si cica iti creste musculatura cu nu stiu cati centimetri....? (mai mult)
Ce pareri aveti de site-ul ponturi pariuri pro sunt castigatoare ponturile 80 sau 90% zilnic?
Salutare! Fac sala de ceva timp si nu am timp destul sa gatesc de 4-5 ori pe zi asa ca inainte de antrenament mananc o shaorma, este ok? (ma antrenez destul de brutal in jur de 3 ore pe zi)
Ce părere aveți de aparatele fitness de vibromasaj gen Vibro Shaper sau Timeless Tools? De pe eMag. Pot substitui macar puțin sportul? Ard caloriile așa cum zice in descriere? Tocmai mi- am luat...? (mai mult)
Care este motivul pentru care acum echipa de fotbal din Serbia Steaua Rosie Belgrad se numește Creadă Zverdea?
Dacă am TV LG 4 K? Am cablu TV abonament TV la Digi RCS RDS pe ce frecventa prind postul TV M4? (Sunt din localitatea Sibiu județul Sibiu)? Repede va rog!
Salut, de curand am deschis o pagina si un grup care se ocupa numai de pronosticuri sportive, absolut gratis! Momentan nu avem foarte multi membri. Cum as putea aduce mai multe persoane in grup? ...? (mai mult)
Am o intreabre.Sa raspunda doar cine a trecut prin asta. Daca nu stiti nu imi scrieti nimic pentru ca este serioasă treaba.Fac spagatul de ceva vreme, iar azi am incercat din nou. Mereu ma doare piciorul...? (mai mult)
Ce meciuri jucati maine si ce procnostic puneti? Credeti ca va triumfa echipele romanesti? Craiova s- a facut de ras si o fost eliminata de o echipa NO NAME, deci Craiova e varza, nu o fost in stare...? (mai mult)
Din cate am vazut un exercitiu foarte des folosit este plank-ul. Va rog sa-mi spuneti ce beneficii are, ce parti ale corpului lucrează și cat timp ar trebui sa mențin plank.
Cel mai bun program la sală pentru începători? Eu momentan am push pull legs si abdomen
De o săpt am un plan de antrenament care include mai multe serii de plank si florări, iar bratul mi s- a întărit destul de mult și se si vede. În săptămâna asta am mâncat sănătos multe...? (mai mult)
Pot face sala daca am miopie? Sunt fata.
Poti sa crești masa musculara si daca nu iei suplimente? Daca merg in fiecare zi la sala, intr-un an o sa arat cat de cat ok?
Salut, vreau sa ma apuc de sala insa pot face doar 4 zile pe saptamana si o data la doua saptamani. Adica saptamana asta merg de 4 ori, saptamana viitoare deloc si dupa iar de 4 ori.Imi puteti recomanda...? (mai mult)
Am 22 de ani și vreau sa practic un sport de auto apărare kickbox sau altele comune, care ar fi acelea și de ce, dau fundă. (Am probleme cu"bombardierii cartierului")
Salut, am o bicicleta veche de 7 ani și ma gândesc sa o schimb. Fac în medie 40- 80km pe zi, doar pe sosea. Ma gândeam la triban rc 100 https://www.decathlon.ro/bicicleta- de- sosea- rc100- gri- ...? (mai mult)
Am o bicicletă cu frâne hidraulice. Am o problema cu ele, adica atunci cand pun frana sunt foarte zgomotoase si nici nu prind bine, cu toate ca i- am făcut aerisire si i- am schimbat plăcuțele...? (mai mult)
Am 23 ani, 1.82m, 68 kg și aș vrea să mă apuc de sală. Trebuie sa mentionez că nu prea am făcut sport la viața mea, mai deloc chiar. Am avut acum vreo 2 ani o tentativa de a incepe...? (mai mult)
Hey TPU.Ce aş putea mânca pentru a obţine mai repede un fund bombat?
Cate abdomene sa fac pe zi sa slabesc?
Credeti ca pot mari soldurile cu exercitii? Sau nu se maresc muschii pe lateral?
Salutare tuturor. M- am apucat de sala în urma cu 2 luni și părinții mei nu ma ajuta financiar pentru a- mi tine dieta de sala. Ce as putea face având în vedere ca sunt minor și am încercat sa...? (mai mult)
În cât timp aleargă un om normal 2 km? Dar un om antrenat?
Cica trebuie sa consum 400 de grame de proteine pentru a mentina masa musculara si pierde doar grasimi, imi puteti spune ce include un meniu de 400 de grame de proteine?
Salut, Acum vreo 3 luni mi- am cumpărat o bicicletă si am o mica problema la ea, maneta de frana se misca (sus- jos) si este destul de ciudat. Cred ca as sti cum ar trebui rezolvata problema ...? (mai mult)
Salut tpu.Sunt slab, am 1.70, 52 kg si am app 16 ani, am trecut cls a zecea.Forta, nu prea sunt fortos...nu pot face o tractiune macar.Intrebarea mea e, daca iau proteine, ma ajuta cu ceva? Si daca...? (mai mult)
Cat durează să fac 2.9 km cu picioarele, drum drept cu 20% vale?
Dacă pun nu la opțiunea " ambele echipe marchează și peste 2.5 goluri pe Fortuna ce rezultat trebuie să am pentru a fi biletul câștigător?!
Voiam sa practic un sport si nu stiam ce pe langa arte martiale. Ceva sa ma dezvolte pe partea soldurilor, feselor, picioarelor f mult? Ce-mi recomandati?
Salut, daca consum danabol simplu fara altceva proteine alti steroizi etc. ce se intampla daca il iau simplu doar pe el nu cresc in masa?
E bine sa mananci dupa sala sau inainte de sala? Sa zicem ca dupa vii acasa, faci un dus si apoi mananci. Cum e indicat?
Cunoasteti persoane sau culturisti care au probleme cu glanda tiroida si au reusit sa puna masa musculara?
De ce nu slabesc deși sunt în deficit caloric? Săptămâna trecută am dat 500 de grame jos acum am pus mai mult la loc. Dau funda la cel mai bun răspuns
Buna seara. Am inaltimea de 1.74 si 69- 70 de kg, ma consider slab, dar faza este ca am putina burtă sa zic asa, din cauza alimentatiei :) si ca nu am facut nimic pana acum (sport). In afara de abdomene...? (mai mult)
Pot pune in masa musculara/slabi daca am glanda autoimuna si iau eutyrox si vigantolete? Momentan la 180 si 83 kg urmez 170 carb 60 fat si 182 1948 calorii pentru slabire, vreau sa stiu daca aceasta ...? (mai mult)
Eu am 74 kile și 1, 78 și as vrea sa slăbesc cam 6 kile. De 2 zile urmez planul de antrenament de pe o aplicatie cu 4, 9 stele. Acesta include diferite tipuri de abdomen si plank o dată ...? (mai mult)
La 9 ani e tarziu sa dau o fata la balet?
mi-am spart schimbatorul de spate la bicicleta si am inteles ca la dechathlon daca cumperi o piesa ti-o monteaza gratis....este adevarat?
De la ce varsta ar trebui sa incepi gimnastica daca vrei sa faci performanta?
Cum iti poti intari degetele de la picioare? Ce exercitii sa faci?
Exercitiile pentru fese ca genoflexiunile maresc si muschii pe lateralul lor? Adica soldurile?
Trebuie să ai picioarele flexibile pentru a putea face diverse lovituri cu piciorul? Aici ma refer la side kick, front kick, brazilian kick, etc.
Am 15 ani, 73 kile și 1, 78 înălțime. Multe persoana mi-au zis ca am greutate buna, dar eu am colacei la burta si nu inteleg de ce? Imi puteti recomanda niste exercitii?
Imi caut si eu un Mtb Full Suspension la pretul de 1500- 2500lei. As vrea ca suspensia si shock- ul sa aiba cursa de 120mm, cat mai multe viteze si roti de 27.5 sau mai mult.M- am uitat la ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!