Ce credeți in opinia voastra o sa intre Dinamo București în PLA OFF UL Ligii1 România? Odată cu transferurile acestea cu jucători din Spania din La Liga? Eu zic ca da 100 la 100! Voi ce credeți ...? (mai mult)
Aș dori o părere despre urcatul vârfului Moldoveanu, cine a fost, cum vi se pare? E greu de urcat pentru o fată? Eu sunt o fire sportivă de fel cu toate că nu am o condiție fizică foarte...? (mai mult)
Salut, ce exercitii imi recomandați pentru picioare? Tin sa mentionez nu am picioarele subtiri. Acum am 178 cm si 74 kg, dar inainte am fost slab și tot aveam picioarele grosute
Marți încep scoala si vreau sa slăbesc macar 4 kile. Nu ma intereseaza metoda doar sa slăbesc. Multulmesc. Am 1, 78 Si 74 kile sunt băiat
Salutare. Cum spuneam in anuntul anterior, m- am apucat de sala si vreau un sfat in privinta asta. Mi- am cumparat niste proteine de whey protein 100%, Bcaa (olimpic bcaa xplode powder) si niste ...? (mai mult)
Salutare. M- am apucat de curand de sală si consider ca sunt la inceput si nu prea stiu. M- am gandit sa fac cate o grupa pe zi (de exemplu Luni : Doar Piept (in caz ca mai fac abdomene /picioare), ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre proteine? Sunt indicate pentru a arăta mai bine? Daca începi să iei trebuie să iei si pe viitor?
Salut.Am si eu o intrebare.Ma doare bicepsul de la mana dreapta la efort. Durerea tine mai in jur de 10- 15 minute.Cred ca am intindere la muschi sau supraefort..am inteles ca asa se zice.Imi poate spune...? (mai mult)
Daca faci baschet te poti inalta? Adica daca m-as apuca pe la 15-16 ani se mai poate?
Cei care sunt fani infocati ai tenisului. Cu cât la ora este mingea lovita în seturile lungi (in schimburile de mingi... Care este viteza minima medie și maxima a mingii de tenis când este lovita în...? (mai mult)
Merita sa imi iau greutati (de picioare si maini)? Ma gandesc ca daca ma obisnuiesc cu ele pe maini/picioare si voi merge mereu cu ele o sa ma ajute la muschi. Cand avusesem un ghips cam greu...? (mai mult)
Ce parere aveti de Austria Romania 2 -3? Nimeni nu a crezut în victoria României in afara de mine! Voi credeati cel mult un X un egal!
Știe cineva niște exercitii pentru fese unde pot folosi greutati?
Stie cineva site-uri de ponturi pentru pariuri? Daca da care e cel mai "bun" dupa părerea voastră? Dau funda
De ceva vreme m-am uitat dupa un mtb mai ieftin (1000-1800 ron) si Rockrider ST 530 mi-a captat atentia. Ce pareti aveti despre ea? Ce avantaje si dezavantaje are bicicleta?
Stie cineva unde pot urmari meciul dintre mike tyson si royjones jr? Se difuzeaza si la tv?
Îmi poate explica cineva si mie care e faza cu Echipa națională? Cât timp vor juca așa?! Stiu ca fotbaliștii aparțin de alte cluburi din alte țări. Nu mai sunt acolo?!
Cei care sunteți fani infocați ai tenisului si va pricepeți la ore programări etc... La ce ora credeti ca o sa înceapă în opinia voastra meciul de la US OPEN 2020 in care joaca Horia Tecău la echipe?...? (mai mult)
Care sunt în opinia voastra primele 3 tari cu cele mai frumoase IMNURI NATIONALE? Eu zic Franța, Spania și Romania. Voi ce spuneți despre chestia asta?
Cei care urmăriți Tennis (sunteți Fani Înfocati ai Tennisului). Cum este in opinia voastra decizia de a fi eliminat prin DESCALIFICARE NOVAK DJOKOVIC după gestul facut de el în meciul cu Bausta de...? (mai mult)
Stie cineva daca exista vreun site unde pot vedea orice meci de fotbal live?
Dați-mi va rog frumos mai multe motive sa nu fac sport acum că e corona virus PS* (am profesor) și mereu ii trebuie profesorului un motiv, va rog, poate unele fete mă vor înțelege
Care este diferența la Fotbal intre FC AFC CS SI CSM FCM?(Ma refer la prescurtări înainte de numele echipei?
În ce an a fost ultima data și care a fost ultima echipa din LIGA 1 ROMÂNIA (DIVIZIA A )? Care a trecut de grupele Ligii Campionilor (cine a depășit ultima data Grupele Ligii Campionilor din Romania...? (mai mult)
Asociația Salvați Steaua București e un fel de Doar Dinamo București (DDB )? Sau sunt diferite?
Mă numesc Răzvan am 14 ani și aș vrea să știu dacă există niște antrenamente pentru Skanderbeg.
Cum te poți înscrie în Asociatia Salvați Steaua București? Cine imi explica va rog și mie pas cu pas cei care țin cu Steaua lui Gigi Becali din Liga 1 România?
Mușchii feței se atrofiază în poziția inițială dacă au fost lucrați 7 zile cu un exercițiu pentru jawliner? O oră pe zi am făcut exercițiul
Care echipa dintre cele 3 echipe ale Orașului Timișoara e cea cu galeria mare frumoasa și fanatica de acum 6 -10 ani din LIGA1?
Eu nu inteleg ceva, daca am 75 de kg si consum 3 grame de proteine, fac si culturism si cardio, consum 1500 de calorii rata mea metabolica, chiar nu voi pune masa? Si daca ajung la 60 de kg si consum...? (mai mult)
În ce an a fost ultima data în Liga1 România prezenta echipa de fotbal CSM REȘIȚA?
Pronostic la Austria - Romania? Nu fiti subiectivi fiți obiectivi?
Ce părere aveți despre proteina aia body line 33 M.M.A,de ii face reclamă Moroșanu, este bună de ceva?
Mi se pare mie sau FC Barcelona a fost mereu supraapreciata in fotbalul european? Din cate știu eu are 5 trofee UCL. Real Madrid, Liverpool, Bayern au mai multe trofee UCL decat Barcelona. Am auzit ...? (mai mult)
Cine poata sa imi spună niște site uri străine gen 365 Hungary Sports pe care se vând online bilete la meciurile de fotbal ale echipelor naționale sau ale echipelor de club în Germania Franța Italia...? (mai mult)
Pe ce loc WTA urca Sorana -Mihaela Cârstea dacă castiga turneul de Tenis feminin la simplu US OPEN 2020?
Ce se întâmplă dacă Tenismenul /Tenismena X Y Z nu servește pe propriul serviciu în timpul regulamentar?
Trotineta mea freestyle scartaie intr- un mod ciudat, nu stiu nu este chiar un scartait. Se aude atunci cand merg si mai ales cand merg pe strada, strada fiind denivelata facuta din pietre marunte. Cand...? (mai mult)
Trotineta mea freestyle scartaie la coarne acolo jos. Ce trebuie sa fac
Am o întrebare... vreau să îmi iau o bicicletă și aș alege una dintre cross grx7 sau un pegas drumet...
Cross grx7 sau pegas drumet?
Pot să folosesc un BMX ca și bicicletă normală cu, care să pot merge prin oraș la serviciu? [23 ani/ 70 kg/ 1.67 cm] Nu este prea mică?
Pe ce data ( pe cat decembrie) o sa aiba loc tragerea la sorti pentru stabilirea Grupelor Cupei Mondiale din Qatar din perioada noiembrie-decembrie a anului 2022? Vreau răspunsuri sigure și precise?
Intre ce perioade ale anului 2021 o sa aiba loc Prelungirile pentru Calificarea la Campionatul Mondial din anul 2022 din QATAR? Vreau răspunsuri sigure și precise?
Cartreaba cu Echipa națională de fotbal a României? Cât timp va fi formula aceasta? Unii Jucatorii dabah au semnat propriile contracte în alte țări. Nu prea inteleg...
Cine îmi poate explica cum sunt Calificările la WC 2022 din QATAR? Merg echipele din Uefa Nations League sau Echipele care castiga preliminariile doar locurile 1 si 2 si 3 din grupa merge la baraj cu...? (mai mult)
Ce spuneți batem irlanda de Nord în aceasta seara?
Înotul crawl si înotul pe spate. Asemănări si deosebiri va rog!
Ce parere aveti? Vreau sa dau la pompieri la scoala la Boldesti. Ma ajuta in vreun fel daca merg la sala? Merg si la sala si la alergat. Am ajuns la concluzia ca nu cred ca ma va ajuta in vreun ...? (mai mult)
Care e treaba cu echipa națională a României de fotbal? Jucătorii nu mai joaca la echipele din care fac parte? Nu inteleg... Unii au fost transferați în alte țări iar acum sunt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!