Cei care sunteți fanii inflacarati ultrasi ai echipei de fotbal FCSB (Ca si mine de altfel ). Ce găsești interesat la magazinul lor oficial din BUCUREȘTI?
Poți să te apuci de box la 21 de ani? Si daca da, ce trebuie să faci? Multumesc!
Am și eu o problema. In părțile laterale ale feselor cum fac sa se vadă rotunde? Sunt băgată intr- un complex de nu va puteti imagina. Mie la doctor mi- a spus ca degeaba lucrez acea zona ca așa...? (mai mult)
Salut TPU, incerc sa fac FrontFlip si aterizez in pozitie de genoflexiune(nu in picioare, nici in fund sau pe spate) fac miscarea relativ bine cred eu, cum pot reusi sa aterizez mai bine in picioare ...? (mai mult)
Daca doresc sa retrag o suma de bani de pe Casa Pariurilor, insa cardul in care trebuie sa ajunga banii apartine unui minor, sunt sanse sa nu primesc banii sau sa mi se blocheze contul? Tin sa mentionez...? (mai mult)
Cine știe dacă exista în momentul actual un magazin oficial FRF ( Care sa aibă produse originale cu Echipa Nationala de Fotbal a României) în București (in Capitala României?)
Ce pot face sa slabesc?
Am 15 ani si sunt băiat și as avea nevoie de un set de exercitii care m-ar ajuta sa slăbesc 3-4 kilograme și să pun și puțină masa musculara
Cand port incaltaminte, ma frige laba piciorului si cand ma descalt piciorul este cald, este de la transpiratie? Ce spray pot folosi?
Cum devin mai flexibil repede? Exerciții care să dezvolte foarte repede mobilitatea? Menționez că fac deja sport, dar vreau și mobilitatea să o cresc.
Băieți voi cum scăpați de frica de a greși și emoțiile în timpul meciului? La fotbal mă refer, țin să menționez sunt portar la echipă de u19 și nu știu cum pot scăpa să fiu relaxat...? (mai mult)
Ce suplimente sa cumpar pentru dezvoltarea masei musculare într-un timp foarte scurt
Noroc, recent m- am apucat de sala si aveam 90 in 21 iuie, acum pe 2 septembrie am ajuns la 85, 4 cum vi se pare? E ok sau e prea putin, etc? PS. Obiectivul e sa ajung la 80, aproximativ cred ca...? (mai mult)
Pe ce loc credeti ca termine Chelsea sezonul asta? Au semnat jucatori buni (havertz, ziyech, etc) si cred ca 100% termina in top 3, dar nu stiu daca chiar as putea zice ca vor castiga titlul sau pe...? (mai mult)
Ce castigam dacă castigam grupa de Nations League din care facem parte GRUPA B in afara de faptul ca promovam în GRUPA A din punct de vedere VALORIC?
Fac sala si sunt cam slab. Am 1, 73 si 58kg. Se vad progrese, dar ma gandesc ca ar fi mai bine daca as manca ce trebuie (eu mananc acum cam ce vreau shaorma, kfc, etc). Ce ar trebui sa mananc ca ...? (mai mult)
Salut TpU. Oare mai am ceva sanse sa ma apuc de baschet de la 0 la 17 ani? Ma gandesc ca este cam prea tarziu, si mai mult decat atat, la 17 ani in mod normal nu te mai antreneaza nimeni, pentru ca ...? (mai mult)
Salutare, înainte am făcut 9 luni de sală arăt destul de bine, după care am luat pauză 5 luni, iar acum am inceput din nou, am auzit că voi ajunge la forma inițială mult mai repede este adevărat?...? (mai mult)
A mai incercat vineva sa consume doar o masa pe zi, cum a fost?
Salut.a auzit cineva de,, compania" asta Dream Money aia cu pariurile sportive. vreau raspunsuri doar de la cei care stiu despre ce vorbesc...e teapa sau e pe bune? ati pus vreodata bani?
Salut, voiam să știu dacă aparatul "vibro shaper" chiar dă rezultate, sunt o persoană cardiacă și nu am voie sport mai deloc, am niște kg în plus și voiam să scap de ele am încercat și ...? (mai mult)
Care este diferența între mingile de fotbal Top Replique si Top Glider?
Pentru cei ce urmăresc constant Campionatul De Fotbal al Spaniei (LA LIGA PTIMERA DIVISION) ..De ce s -au amânat meciurile din1 etapa ale Granzilor REAL MADRID DI FC BARCELONA?
Exista la noi in tara cursuri de patinaj artistic? Se mai pune accent pe asa ceva? Nu am vazut nicaieri. Doar cand eram copil auzisem, insa probabil nu exista interes si au cam disparut. In Bucuresti ...? (mai mult)
Care este in opinia voastra xel mai bun luptător în K1 GLORY? În care joaca și Romano-Nigerianul nostru Benny Adegbuyi? Eu zic ca el este Benny Adegbuyi voi ce ziceți?
Care a fost mai bun dintre Fratii Ucrainei KLISCHO parerea voastra? Care avea stilul de box mai fascinant în opinia voastra?
Care a fost cel mai bun BOXER al Tuturor T impurilor în opinia voastra dintre Mike Tyson Muhamed Alii si Rickyi Marchiano? Sau altul în opinia voastra? Care credeți in opinia voastra ca e cel mai bun...? (mai mult)
Cum poti invata sa inoti usor si rapid? Chiar ai nevoie de lectii sau poti si singur?
Heyy. am 16 ani abia impliniti. si am 1, 68 inaltime. cam cati centimetri mai cresc pana la 18? Ajutati ma.
La aplicatia myfitnespal cum adaug mese in plus ca are 3 mese si snacks?
Știe cineva dacă plăcutele de frana rotunde la bicicleta au mărimi diferite?
Care e cel mai bun Impresar de Fotbal Roman parerea voastra despre chestia asta: Ana Maria Prodan-Reghecampf Giovani Ioan Becali sau Victor Becali?
Cum pot să-mi aflu cel mai exact numărul necesar de calorii pe zi pentru menținere?
Transmite LIVE vreun post TV din ROMÂNIA meciurile Echipei Naționale de Fotbal a României U21 de vineri și de săptămâna viitoare marți (04.09 2020 si 08.09 2020?)
Dragostea mea pentru sport îmi face viața bogată și interesantă, de ce?
Salutare, am tot felul de prieteni, amici care se lauda cu ce greutati fac ei biceps, triceps etc, ei imi zic sa fac cu greutati mari ca atunci cresti in masa, eu in mod normal fac cu gantere de 8kg...? (mai mult)
Daca n- am mai facut sala toata saptamana, muschii se vor retrage? N- am mai putut ca am fost ocupata toata saptamana. Iau proteine de la ON serios mass si nu pot spune ca a trecut mult timp....? (mai mult)
Stie cineva daca un iubitor al tenisului care nu practicat de performanta poate sa devina antrenor/instructor de tenis? Si ce studii / cursuri sunt necesare? M- ar interesa cat mai multe informatii! ...? (mai mult)
Daca nu folosesc nici un tip de suplimente inainte de antrenament pentru energie merge o gura de energizant?
Unde și la ce EURO a ajuns Naționala României cel mai departe?
Ce stadioane din LIGA 1 ROMANIA corespund în momentul actual cerințelor UEFA? Adică dacă treci de grupe ma refer?
Cati ani (cate sezoane consecutive)a fost clubul de fotbal FC RAPID 1923 BUCUREȘTI prezent in LIGA 1 ROMÂNIA pana la retrogradarea din Anul 2015?
Care este diferența si care este rivalitatea intre Pandurii Târgu-Jiu si Viitorul Pandurii Târgu-Jiu?
Salut, peste 2 saptamani am campionat, m- am antrenat destul de mult dar totusi aș vrea să intreb dacă o băutură energizanta de tip (red bull) inainte de luptă mi- ar putea oferi un bonus.Nu am...? (mai mult)
Salut, sunt nelamurit intre Vitabolic si gymbeam, sunt interesat in legaruta cu produsele lor (proteina, glutamina, creatina, omega-3 etc), am consumat myprotein pana acum.
Am un prieten ce face sală, acasă.(are greutăți, haltere, gantere) de 6 luni jumate Și tipul respectiv a câștigat 10 kg de mușchi in perioada respectiva. Il stiu cum era inainte,...? (mai mult)
Imi ziceti si mie site-uri ieftine de bicilete?
Care sunt în opinia voastra cele mai bune firme la Mingi de Fotbal și Echipamente de Fotbal Ghete de Fotbal etc Nike Puma Adidas Select?
Ce credeți in opinia voastra o sa plece LIONEL MESSI de la BARCELONA? Si ce echipa are in opinia voastra cele mai mari șanse sa il cumpere? Credeti ca o sa fie cel mai scump transfer al tuturor timpurilor...? (mai mult)
Cei care se pricep la mingi de fotbal. De ce credeți in opinia voastra ca mi s-a crapat mingea Select cu care s-a jucat sezonul trecut în LIGA 1? Aia alb-rosu-negru?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!