Cei mai activi useri din categoria Sport pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Daca faci flotari iti cresc muschii? Muschii care sunt lucrati, evident sau creste doar forta?
Buna, am 14 ani si am 80 kg, cat pot slabi intr-o luna si ce dieta sa țin si ce exerciții sa fac?
Este normal ca in timpul exercitiilor fizice puternice (ridicari greutate, efort mare etc) cu o varsta de 20-25 de ani sa aiba 140-150 batai ale inimii pe minut?
Cum pot slabi mai usor? Am 14 ani 1.69 si 74 kg, as vrea sa slabesc :) mananc cam tot ce vine si ma ingras rapid :( Ce pot face?
daca pun sa castige o echipa si castiga in extra time sau in loviturile de departajare se pune ca si castig sau trebuie sa castige in cele 90 de min? Si inca o intrebare, meciurile de joi 27 august...? (mai mult)
Sunt copil și sunt fată. Deci vreau să slăbesc pentru ca sunt un pic mai plinuță. Aș vrea la abdomen să nu mai am burtica iar abdomenul sa fie plat. Cât la față sa nu mai am falcuțe....? (mai mult)
Am 15 ani, in curand implinesc 16 si sunt foarte slab. Am 45KG dar nu se observa deoarece sunt si scund. Am 1.58/1.60. M- am saturat de fizicul meu si as vrea sa fac o schimbare. O sa imi fac...? (mai mult)
Pentru cei care se pricep sigur... Ce este și cum se calculează Coeficientul UEFA? Si ce Coeficient UEFA trebuie sa aibă echipele din LIGA 1 ROMÂNIA ca sa nu mai jucam meciuri de tururi preliminare...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si trag de fiare (merg la sala, lucrez cu greutati) de cam 5 luni. De vreo 2 luni cand fac exercitii la triceps si intind la maxim bratul, simt in cot un fel de 'curent' jenant... ce...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva daca se poate juca fotbal pe terenul de sub Tampa, Brasov de la Complexul Agrement? Daca da, trebuie facuta rezervare?!
Salut, am 14 ani 1, 75, 54kg si doresc sa mai iau in greutate/masa musculara, fac flotari zilnic, lucrez bratele si fac tractiuni, ce pot face sa nu mai arat asa slab si sa arat mai bine? Va rog...? (mai mult)
Salut, de maine ma apuc de sala. Am 16 ani, 1.75 si 58 de kg, stiu, putin, dar in trecut am fost gras si acum inca mai am grasime, ca daca eram fara nu mai faceam deloc sala, am putin mai dezvoltat...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva un cauciuc pentru bicicleta BUN pana în 30 de lei? 26x1.95
Trece CFR CLUJ de Dinamo Zagreb parerea voastră? Eu zic ca o sa treacă.Voi?
Am o întrebare legată de fotbal, mai exact când este henț la portar? La ce mă refer, dacă portarul prinde mingea în mâini, sau dacă o atinge, mingea fiind în afara careului de 16m, dar totodată...? (mai mult)
Salut.Fac sala cu un prieten și mi- a recomandat sa iau de la farmacie niște pastile Turobol. Fiindca i- am spus ca vreau sa cresc in masa musculară. Puteți sa îmi spuneți ce sunt acele pastile și...? (mai mult)
Salut, TPU. Am 16 ani, 57 de kilograme si 1.75. A fost nevoie de o gramada de timp sa ajung asa, pentru ca acum 4 ani incepusem sa ma ingras rau, ajunsesem la 70 si ceva de kg. Problema e ca si acum...? (mai mult)
Salut tpU. Sunt fata, am 13 ani si as vrea sa ma apuc de sala ca sa am corpul mai bine făcut gen abdomen etc (intelegti voi). Am înțeles ca sunt mai multe tipuri de săli adica aerobica, fitness si...? (mai mult)
So..sunt baiat, am 13 ani si vreau sa gasesc o metoda sa cresc mai mult in inaltime. Puteti sa- mi dati toate sfaturile voastre, de la mancare la exercitii si vreau sa fie benefice si bune..Astept raspunsul...? (mai mult)
Cat si cum se folosesc proteinele si creatina monohidrata?
Am citit un articol le internet in care zicea ca ridicatul de greutati stopeaza cresterea doar daca se pune presiune mare pe tendoane si articulatii. Dar ce inseamna sa se puna presiune mare...? (mai mult)
Salut, ieri am facut la sala, mainile iar azi nu ma doare nici un muschi, de ce? Adica ieri dupa antrenamente nici nu puteam sa ridic mana iar azi nu ma doare nimic.
Deci vreau sa va intreb daca este vreo problema daca am 13 ani si fac 20 de flotari, 20 de abdomene si 60 de genuflexiuni pe zi..gen daca opreste creșterea in inaltime sau ceva si sa imi dati niste sfaturi...? (mai mult)
Salutari, Am 1, 86 și 70 kg, am citit ca ar fi bune proteinele de la gfx- 8. Scopul meu este de creștere in masa musculară. Luni: piept Marți: spate Miercuri: biceps- triceps Joi: umeri- ...? (mai mult)
Ce sporturi m-ar putea ajuta sa-mi dezvolt picioarele? Coapsele, fundul. Nu stiu ce sport as putea practica la 20 de ani
Bate PSG pe Bayern in finala? Eu detest Bayern, nu mi-a placut niciodata de ei.
Care au fost ultimele finale de UCL si UEL castigate după executarea loviturilor de la 11 metri (lovituri de departajare sau penalty?)
O bicicleta MTB cu roata de 24 inch este buna pentru un copil de pana in maxim 1.60 inaltime? De preferat care este maxima inaltime pentru asta?
Ce post TV transmite în Direct (LIVE) Meciul de fotbal din finala UCL dintre Paris Saint Germain si Bayern München?
este in regula daca sar cu un cross traction SL9?
Cine si-a comandat produse de la echipe străine de pe fan shopul lor oficial pentru Europa în cat timp ajung produsele?
S-a întâmplat pana acum vreodată în istoria UCL UEL ca aceleași 2 echipe sa joace finala UCL UEL de 2 ori consecutiv?
Peste 2 săptămâni voi avea proba de viteza, mai exact trebuie sa scot in 50 m - 8, 6 secunde. Eu stau rau, in sensul ca scot 9, 8- 9, 9 și fac antrenament de 2 ori pe zi de o luna, ...? (mai mult)
Daca am pe un bilet 20 de meciuri si am pierdut un meci il pot anula de pe bilet sau e pierdut complet biletul?
Daca am lovit mingea si ea s-a dus in partea fileului unde depășește lățimea mesei si ricoseaza in terenul adversarului este punct pentru mine?
Fac de o luna exercitii pentru fund și nu văd niciun rezultat. Execut exercitiile acelea clasice, nu orice improvizare de- a mea. Pentru fund am 3 seturi de exercitii. Primul set conține 50 repetari...? (mai mult)
.. daca pun un bilet 1x sau 2x si meciul se termina 0 0 se pune ca si castig?
Cum pot sa scap de burta facuta de la abdomene? Am inteles ca daca in timpul abdomenelor nu respir exploziv si imi trag abdomenul in interior ar trebui sa ajute dar este suficient atat? Si cam...? (mai mult)
E surpriza în opinia voastra ca a câștigat Sevilia în fata lui Inter in finala UEL? Pentru mine da este o surpriza. Voi ce spuneți?
Sunt genul de fată cu spatele lat. Având și talia subțire și șoldurile înguste, e destul de vizibil. Ideea e că vreau să mă apuc de sală și mi- e să nu mă pomenesc după cu un...? (mai mult)
Am vazut la mare ca exista o placa cu jet de apa pe care te urci cu picioarele și cu acel jet te ridica deasupra apei. Știți cum se numește aceasta jucărie?
Paris Saint Germain sau Bayern München? Eu merg pe Paris Saint Germain.
Stie cineva de ce nu se mai găsește revista men's health" în România? Și de ce nu se mai găsesc nici reviste de culturism? Am intrebat prin toate magazinele de reviste din mall si in chioșcurile...? (mai mult)
TPU am 14 ani. Acum o luna am decis sa ma apuc serios de slabit, initial aveam undeva la 64- 65 kilograme. De atunci am inceput sa mananc din ce in ce mai rar, de exemplu acum mananc cam 200 de calorii...? (mai mult)
Stie cineva ceva despre ora de ed. fizica, daca o vom face si cum, in sensul ca am auzit un zvon cum ca o vom face cu masti?
Nu știu ce program sa-mi fac. Adică eu m-am gândit la 3 zile forta și 2 mma. Sau invers voi ce credeți? Aștept răspunsurile voastre. ZI buna
CSU Craiova sau FCU Craiova? FCSB sau Steaua?
Vouă cât timp vă ia să faceţi 10 000 de paşi?
Ce sa fac daca arat ca un monstru? Sunt mai lata decat e normal si m-am si ingrasat mult. Am incercat sa tin dieta si nu merge. Sport nu pot face ca am probleme cu glezna.
Stiti o sala de box in Alba Iulia? Daca da, imi puteti da un nr de telefon si o adresa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!