Cei mai activi useri din categoria Sport pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Salut, stie cineva cam cat avea in brat Jean Claude Van Damme la 30 de ani?
Am și eu o întrebare.La un meci în deplasare de unde știu cum sa prin loc în peluza unde e galeria mea și sa nu nimeresc la echipa adversă?
Cine este acest Simpatic si ce are el de gand ca eu nu mai inteleg nimic?
Cat de bune sunt aparatele de fitness, cât de bine se compara cu trasul la gantere? Poti face același biceps puternic la aparat ca și cum ai face la gantere?
La sala Pro Gym din Iași sunt vestiare și dușuri pentru bărbați.
Buna, am 1.50cm si 53 kg as vrea sa ajung la 40 de kg si as vrea sa incep printr- un post cu apa. Mai intai incep cu 3 zile apoi cu maxim 7, eu am mai avut perioade in trecut cand nu manancam nimic ...? (mai mult)
Salutare, as vrea sa aflu toți pașii pentru a începe sa joc fotbal la un club liga a 2 a sau chiar mai sus, momentan joc în liga a 4 a u19, ce ar trebui sa fac în momentul în care vreau sa ma duc...? (mai mult)
Salut, ce documente trebuie sa prezinte o sala de fitness/culturism?
Salutare, am antrenament astazi la 4 jum la fotbal si la 9 plec la sala. Ce credeti, antrenamentul la fotbal e posibil sa-mi strice antrenamentu la sala? Fac umeri si abdomen
În ultima vreme am văzut batoane proteice la multe magazine? Cât de sănătoase sunt? E ok dacă mănânc unul pe zi?
Salut TPU, am 21 ani aproape 22 și ca un retardat ce sunt mi- am comandat un ciclu de Turananol … Precizez faptul ca am luat o pastila turananol+ liv 52 duminică dimineață și 2 pastile turananol...? (mai mult)
Salut, îmi puteți da câteva sfaturi pentru alergarea de rezistență 1000m pentru a menține aceeași viteză constantă?
Salut! Practic volei de aproximativ 1 an și sunt încă la inițiere. Vreau sa avansez. Îmi doresc extrem de mult să avansez. Până acum după părerea mea sunt destul de bine. Numai că problema mea...? (mai mult)
Are ceva daca am repetat același antrenament după aproximativ 2 zile la sala?
Cum se poate sa ma scriu si eu la fotbal?
Bună ziua, anul trecut am fost în Franța și am lucrat două luni, între timp mi- am făcut abonament la sală și am fost doar de câteva ori, iar acum mi- a venit un e- mail ca am de plată, ...? (mai mult)
Cum pot învață să merg corect?
Salut! Am și eu o întrebare, Dece pierd din forță treptat? De aproape 2 luni tot scad din forță și fac din ce în ce mai puține repetări ( mănânc 1800 kcal pe zi, bulking și 2 g proteine ...? (mai mult)
Salutare am o problema! Am 14 ani de curând m- am înscris la fotbal mă duc la antrenamente de 3 ori pe săptămână mă duc la fiecare meci, mă antrenez acasă zilnic. Ideea este că am 14 ani ...? (mai mult)
Am o conditie fizica ingrozitoare. Mi- a iesit 12 sec. la alergarea de viteza 50m. Nu stiu ce s- a intamplat ca in 2019 cand eram la liceu am scos 7.7 sec. De unde vine problema si cum pot imbunatati aceasta...? (mai mult)
E vreo regula a doua zi după sala, sa mănânci imediat după ce te trezești sau sa bei shake? Eu mănânc la vreo 2-3 ore după ce mă trezesc a doua zi după sala
Am aceasta intrebare pentru fanii fotbalalului si pentru jucatori la pariuri sportive in general.Ce se intampla cu fotbalul in ultima perioada? Numa mie mi se pare ca meciurile sunt aranjate? In unele ...? (mai mult)
Salutări! De unde îmi pot achiziționa online un tricou de la echipa FCSB? Am observat ca de ceva timp site-ul lor oficial este în mentenanță. Un link m-ar ajuta foarte mult!
Buna ziua, mă scuzați că deranjez, mă puneți ajuta și pe mine, am 17 ani, 56 de kg și 1, 63 m in înălțime, mă puteți ajuta cum sa mai cresc in înălțime măcar până la 1, 70-...? (mai mult)
Salut TPU! Unde as putea sa fac un curs Anti-doping acreditat, cam cat dureaza si de ce ar fi nevoie pentru a-l absolvi?
Cum se fac perechile la meciurile de dublu în tenis? întreb deoarece recent am văzut o pereche formată dintr-o rusoaică și o ucraineancă!
Vreau să îmi iau bilet la meciul dintre Steaua și Craiova de pe 7 aprilie de pe arena națională și nu știu unde să iau biletele daca țin cu Steaua și ce culoare sa port
Salut, am 15, 5 ani și am 27 cm în biceps, 30 cm antebraț/52/53kg 174, 5cm.Eu aș vrea să ajung pe la 64kg, oare cu creatina voi reuși? Referitor la antebraț oare cât voi avea pe la 64kg, eu...? (mai mult)
Vă salut pe toți cu respect! Vin cu următoarea întrebare: În calitate de amator, unde și cum m- aș putea înscrie la o competiție de skandenberg? Am mai încercat în trecut să mă...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare. Exista fotbalisti care nu au fumat niciodata? Si, dupa parerea voastra, sunt mai multi care au facut asta decat cei care n au facut? Dau funda! Multumesc, o zi buna!
Pur si simplu, asa e corpul meu, ma simt ingrozitor fara carbohidrati, mai ales daca sunt si activ fizic. In afara de orez, ce alte surse de carbohidrati mai sunt okay pentru cei ce au un stil de viata...? (mai mult)
Ma pot înscrie la baschet dacă am 16 ani(imediat împlinesc 17) și că înălțime:1, 71
Mă mai pot înscrie la fotbal, baschet etc daca am 16 și 8 luni sau este prea târziu?
FCU Craiova este adevarata Stiinta?
Cat înseamnă 500 de calorii în grame?
Fac gimnastică de acasă de la 5 ani fără ajutor (acum am 10) și cam vreau să mă dau la antrenament.Este târziu?
Bună ziua, sunt fumător dar îmi place extrem de mult sa fac sport / sală, sportul pentru mine dupa 2- 3 serii începe să emane fericire :) problema este că vreau sa pun masă musculara și ma întreb...? (mai mult)
Salut tpu.Mereu când joc fotbal după câteva minute simt o durere în picioare mai ales în genunchi.Cand lovesc in minge ce sa mai zic ca e jale ca am impresia ca mi strâmbă picioru. Aveti idee ce...? (mai mult)
Salut TPU! Recent am început sa fac la biceps în ora de sport cu niste gantere de 12 kg și am văzut ca au început să îmi apară stretch marks (nu știu cum se spun în romana) și a început sa...? (mai mult)
Salut TPU! Am o întrebare. Pot sa devin fotbalist daca nu vreau si nici nu o sa fumez niciodata? Ca vad ca unii de la echipa de fotbal la care vreau sa merg fac asta, si intreb, pentru ca nu vreau sa...? (mai mult)
Salutare. Vreau sa imi iau o paleta noua de tenis de masa. Ca incepator/intermediar ce mi-ati recomanda care sa aiba mult control si sa-mi ofere si un spin bun?
Buna ziua! Ce sa fac daca o mulineta daiwa s-a stricat si acum mulineaza si in directia opusa va rog ajutor dau funda Ps:mulineta e mai vechiuta
Sall TPU, ce probe se dau la fotbal la liceu in Constanta? Si cu ce medie se intra vreau multe informatii. Funda!
Salut! Stiti cumva care este latimea maxima a cauciucurilor la un rockrider st 120?
Salut, joc pentru prima oară păcănele pe telefon, am făcut 500 de lei balanța reală și mai am dintr- un bonus 0, 6 Ron pe care nu pot să- i cheltui să pot retrage balanța reală, dacă bonusul...? (mai mult)
Salut la toți, tot citesc pe formumurile astea fel si fel de variante și idei, o data ce ei steroizi sau alte substante in primul rand îți asumi (+ , - ) consecințele depinde de metabolismul tau...? (mai mult)
Pentru care sporturi practicate se primește bursă?
Am o mica problema, de curand am decis sa schimb sala de forta unde merg, iar in noua sala la care vreau sa merg, oamenii de acolo fumeaza si beau alcool. Ma vor primi oare in sala daca nu beau alcool?...? (mai mult)
Am o intrebare!! Îmi doresc foarte mult, să fiu fotbalist, dar ceva mă ține și vă rog să- mi răspundeți. Acum poate e doar în capul meu, dar știu 4 jucători de la o echipă de fotbal, la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!