Cei mai activi useri din categoria Sport pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, as vrea sa dau la Academia de Politie si as vrea sa fac un sport de contact, ce sport mi-ati recomanda?
Aș vrea sa ma apuc de MMA/Kickbox sau orice sport de contact de genul, inițial as vrea sa fac antrenamente private ca sa stiu ca invat ceva, deci as vrea niste sali din Bucuresti si niste sfaturi...? (mai mult)
Vreau sa imi iau o bicicleta, sunt fata si nu sunt foarte inalta, 1, 58. Ce bicicleta se potriveste? Vreau pentru chestii normale, sa ma plimb cu cel mic, nimic fancy- trancy, insa ceva cat de cat...? (mai mult)
Cand este mai eficient sa imi fac antrenamentul de acasa (abdomene, geno, etc.) Dimineata, sau seara?
Buna, eu am o întrebare, va rog daca puteti sa ma ajutați, eu vreau sa devin boxeor profesionist ca Gennady Golovkin, dar nu stiu de unde sa incep, stiu ca intai trebuie sa ma duc la o sala de box,...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de KICK BOX sau BOX, dar port ochelari(am -4, 25).Ar fi vreo problema faptul ca port ochelari? P.S.:Am si o operatie la nas
Salut, sper ca intrebarea se incadreaza in domeniul sportului: Un prieten a pus un bilet la cateva meciuri de fotbal iar unul din meciuri a fost anulat si reprogramat vineri.Intrebarea este daca biletul...? (mai mult)
Are cineva bilete de vânzare pentru meciurile de pe Național Arena de la EURO2021?
Revin spectatorii în tribune la meciurile de fotbal?
Exercitiile pentru marirea feselor ma vor ajuta sa para soldurile mai mari?
Ce recomandati pentru slabit? Un top 10 lucruri zilnic de facut. Sa vorbeasca cei cu experienta nu cei ce au pus
Când o sa fie puse în vânzare biletele (in ce data) pentru Super Cupa Europei 2020? Care se joaca la Budapesta pe stadionul Akademia Puskas?
Oare Bayern le va da tot vreo 8-2 şi lyonezilor? Ce ziceţi?
Unii prieteni zic ca fac pana daca fac drifturi ..gen cu bicla si pui frana instant pe spate si ramane urma pe asfalt. E adevarat?(Bicicleta)
Maica-mea o aruncat biletele ce le am pus la fotbal din greseala in plasa din gunoi din bucatarie, acum le am, dar sunt murdare, daca sunt castigatoare mi le accepta?
Am și eu o intrebare. Am decis sa fac x3 antrenamente pe zi timp de 5Z. 5 30 mma 16 30 forta și 20:30 alergare 2-3 km credeți ca e ok? Aștept sfaturi sugestii.
Recent m- am hotărât să achiziționeze o banda de alergat, însă cum nu știu pe care sa o aleg și poate mă poate ajuta cineva de aici. (Precizez că am buget cam de 1800 lei și aș...? (mai mult)
Am 14 ani, mai pot deveni fotbalist citez"profesionist " nu de umplutura? Adica să îmi spuneți pașii daca mai pot intra la un club de fotbal.Mai ales ziceti- mi, scuze de scrisul meu, dar unde pot...? (mai mult)
Salut, folosesc de azi o aplicatie cu numele, , MyFitnessPal"! Si am pus ca am 78, 7 kg si 1, 83 m. Imi arata sa mananc 1300 calorii pe zi. Are ceva daca mananc mai putin? De exemplu imi pun...? (mai mult)
Poți să slăbești doar cu sport? Știu că cel mai bine e și dieta și sport dar eram curios daca poți slăbi doar prin sport căci doar prin dieta merge să slăbești. Și cum poți să slăbești...? (mai mult)
Recent m- am hotărât să achiziționeze o banda de alergat, însă cum nu știu pe care sa o aleg și poate mă poate ajuta cineva de aici. (Precizez că am buget cam de 1800 lei și ...? (mai mult)
De unde pot lua biciclete tip Dirt street/jumper sau downhill/enduro cat mai ieftine posibil?
Scade mult din castig fiindcă s- a amanat Marseile Saint Eteine fiindcă îmi da cota 1? Am castig de 770 de milioane pe 17 meciuri UCL UEL LIGA 1 LIGUE 1? Cine se pricepe bine la câștigurile din Pariuri...? (mai mult)
Se pune plumb pe varga? Răspundeți-mi va rog
de o săptămână m- am apucat de sala. Dupa ce fac niste exerciți la picioare piept sau oriunde, dupa ce transpir un pic si ma încălzesc incepe sa imi tremure spatele cand ma aplec putin...? (mai mult)
Caut și eu o bicicletă buna in 2020. Credeți că e bun un Rockrider 530s?
La un meci de fotbal, ce pateste dupa un om care intra pe teren pentru un jucator sau ceva?
Ce pronostic ziceți la finala UEL dintre INTER și SEVILIA? Eu merg pe 1 solist INTER solist. Voi ce spuneți?
am 16 ani si tocmai ce m- am apucat de sala, mentionez am 87 de kilograme. As putea lua proteine? Daca da, de la ce firma si ce tip de proteine? Stiu ca cel mai bine iei proteina din mancare...? (mai mult)
Ce părere aveți de aceasta bicicleta, merita 2000 de lei? : https://m.olx.ro/oferta/bulls-full-suspension-IDdWEKM.html?reason=
Sa ma fac inteles, de exemplu fac asa 8 ridicări cu gantera si fac 4 seturi cat sa fie pauza intre seturi?
Cum imi dau seama cand sunt pe cale sa imi supra-antrenez muschii la sala pentru a ma opri?
Adidașii cu talpă de gumă alunecă pe teren sintetic(de fotbal)?
Cine stie dacă va transmite LIVE la TV in România meciul Floriana CFR CLUJ din data de 19 08 2020 din turul 1 preliminar UCL al sezonului competițional 2020 - 2021?
Maine ar trebui sa imi vina bara de tractiuni, cele de flotari la paralele si doua benzi de rezistenta de 25 si 35 kg si vreau sa incep sa fac calestenice. Aici trebuie sa lucrez muschii pe...? (mai mult)
credeti ca un student la medicina mai are timp si de sala? Am intrat anul asta la CJ la MG, nu am facut sala pana acum pentru ca am vrut sa ma axez 100% pe bio si ch. pentru admitere. Acum ...? (mai mult)
Am un Rockrider 520s, mă dau intr- o roata cu viteza a 4- a foaia 1. Mă ridic sus, merg, dar nu știu cum sa fac sa mă mențin la o viteza constanta. Am incercat cu frana spate dar mă...? (mai mult)
În UEL si UCL se schima mingea oficială cu care se joaca meciurile turneelor respective în fiecare an?
Este posibil sa te ingrasi 1 kg peste noapte tinand cont ca nu am facut schimbari mari in dieta mea sau nu am cantarul bun? Ieri de dimineata, dupa ce m- am trezit, aveam 61, 6 kg iar azi...? (mai mult)
La ce ora a avut loc azi-noapte meciul dintre Miocic vs Cormier 3 din UFC 252? Si cine a câștigat meciul respectiv?
De maine 16.08. 2020 vreau sa incep un regim alimentar corespunzator (pentru luat in greutate/masa musculara) si de asemenea as dori sa incep sa fac exercitii fizice de la mine din dormitor....? (mai mult)
Cei care sunteti mari fani ai UFC. La ce ora exacta incepe meciul de UFC dintre Stipe Miocic di Daniel Cormier?
Stretchingul te mai poate ajuta la 17 ani să mai crești în înălțime?
Si despre parkour ce parere mai aveti?
Cat faceți voi sport per zi? Cat timp?
Meciul de tenis cu Simona Halep de pe Digi Sport 2 e in direct chiar acum sau nu?
Mi- am cumparat un aparat de facut tractiuni care se pune deasupra usii. Am facut cateva, este ok dar am vazut la alt prieten ca si- a sudat in perete. Merita? Cunoasteti pe cineva care sa aiba...? (mai mult)
Este adevărat ca deși Fotbalul e sportul rege din punct de vedere al câștigurilor jucătorilor... Tenisul e peste fotbal din acest punct de vedere? De exemplu Nadal și Federer au câștigat din Tenis...? (mai mult)
Din cauza pandemiei nu se mai practica antrenamentele la fotbal (Republica Moldova), cand se vor deschide nu stiti? Am 14 ani
Cum as putea sa-mi tin respiratia mai mult sub apa?(pentru inot)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.