Cei mai activi useri din categoria Sport pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Cum se numeste chestia aia care o bagi in apa cand te duci la pescuit ca sa nu moara pestii?
Voi ce parere aveti despre barele de tractiuni pe care le montezi pe tocul usii? Pot sa tina 64 de kg? As vrea sa imi iau una dar vreau sa aud si parerea viastra mai intai. Lasa ceva semn pe...? (mai mult)
Eram astazi pe munte si m- am intalnit cu niste biciclisti. Erau foarte bine echipati, cu genunchiere, cotiere, casca, insa doar la unul am observat ceva. Unul din ei avea un fel de protectie pentru...? (mai mult)
Motiv de ingrijorare daca imi trosneste mana sus aproape de umar? Asta e singurul exercitiu la care imi trosneste sau cand rotesc palma in interior.Nu ma doare si nu este umflat, sunt ingrijorat daca ...? (mai mult)
Salut, mi-am achiziționat un pennyboard si scartaie ceva se aude un sunet, ce trebuie sa fac, sa merg mai mult cu el? L-am luat din decathlon
A folosit cineva turanabol simplu? Vreau sa stiu dacă merita sa cheltui banii doar pe turanabol simplu.Multumesc anticipat. Prefer sfaturi strict pe întrebare, Multumesc de intelegere
Am gasit o bicicleta si la specificatii nu scrie daca are frane hidraulice sau mecanice, iar pe net nu am gasit nimic, poate ma ajutati voi. Va las linkul mai jos de la produs, iar daca mi- ati...? (mai mult)
Bayern München sau Barcelona? Argumentați răspunsurile?
Salut. Visul meu este să devin fotbalist. Am 14 ani, 48 kg si 1.70, desigur vreau atacant. La 7 ani pana la 12 rupeam.Am luat o pauză timp de 2 ani în care am stat doar la calculator ceea ce m- a...? (mai mult)
Fac sala de aproape 2 luni si de vreo 2 sapt am început antrenamentele full body. Ieri am încercat un nou tip de exercițiu, genuflexiuni cu bara. După ce m- am încălzit bine si am făcut...? (mai mult)
Am 14 ani si in 2021 voi da probe sportive la liceul militar Breaza și la rezistența 1000m trebuie sa fac 4:10 dar pe la 600m parcă nu mai pot sa rezist atât de ok, respir mai greu si incep sa ma ...? (mai mult)
Salut, TPU! Vreau sa slăbesc....am 1, 70 si 55 de kg. Însă am burta destul de maricica. Dar nu asta ar fi problema, problmea este ca am niste picioare cat Rusia. Am făcut tot felul de exercitii, ...? (mai mult)
Salut, a incercat cineva aplicatia asta? E buna? Da rezultate? Stiu ca nu ai cum sa faci patratele in 30 de zile dar intrebarea mea e daca e buna sa scapi de grasimea de la...? (mai mult)
Îmi puteți spune mai multe lucruri despre shake- urile proteice? Pot avea reacții adverse asupra organismului? Aș dori să pun mai multă masă musculară și m- am gândit să apelez la...? (mai mult)
Ce părere aveți de bicicleta asta fitness? E buna? https://m.emag.ro/bicicleta- fitnes- homcom- alb- 107x48x100- cm- a90- 146/pd/D9Q128BBM/?X- Search- Id=9851914cc343ecfee0b1&X- Product- Id=51242703&X-...? (mai mult)
Cine credeți in opinia voastra ca o sa castige barajul de promovare/retrogradare in Liga 1 dintre Chindia Targoviste si CS Mioveni? Eu zic ca Chindia Targoviste o sa castihe barajul pentru promovare/retrogradare...? (mai mult)
1 Când o sa aiba loc tragerea la sorti a tintarului Ligii 1 pentru sezonul competițional 2020 2021? 2 Pe ce data cu exactitate o sa înceapă noul sezon competițional 2020 2021 de Liga 2?
Buna, fac sport de ceva timp, însă nu mănânc foarte serios.De ce nu pot sa slăbesc? Dau funda
Salut.Am 1.78 si 85 de kilograme vreau sa slabesc, cam cate calorii ar trebui sa consum? Cu 30 cardio pe zi si 5 antrenamente la sala.Eu sunt endomorf si am hipertirodism. In perioada de slabire se mai...? (mai mult)
Am o intrebare legata de incarcatoarele airsoft (pe green gas) si suna cam asa: Cum trebuiesc pastrate incarcatoarele pe green gas? Trebuie bagat gaz in ele cand nu sunt folosite? Dar bile?...? (mai mult)
Ce parere aveti de trotineta oxelo town 5 xl? Merita cumparata? E buna sau imi recomandati alta la acest pret?
Hei TPU, am și eu o întrebare! Astăzi am mâncat o omletă din două ouă cu spanac și două felii de pâine prăjite și am pus pe deasupra puțină margarină(pe feliile de paime prajite)doar pentru...? (mai mult)
Salut.Am 1.78 si 85 de kilograme vreau sa slabesc cam cate calorii ar trebui sa consum? Cu 30 cardio pe zi si 5 antrenamente la sala.Eu sunt endomorf si am hipertirodism. In perioada de slabire se mai...? (mai mult)
Stie cineva unde se poate juca tenis de masa, in Iasi? (exceptand Viper) As dori sa aflu, daca exista si cluburi de amatori care se intalnesc si joaca intre ei (de exemplu, la finalul saptamanii),...? (mai mult)
Cum este în opinia voastra regula golului marcat în deplasare? In opinia mea nu este o regula bună?
Barcelona sau Napoli? Cine credeți in opinia voastra ca merge mai departe în UCL? Eu zic 1 Barcelona solist.Voi?
Ce suplimente pot lua pentru a ma ajuta sa slabesc mai rapid? Am vazut ca exista ceva tip de proteine pe care le poti lua în locul unei mese, dar nu sunt expert și nu stiu ce s-a aleg
Cine credeți in opinia voastra ca o sa câștige în sezonul acesta 2020-2021 trofeele UCL ȘI UEL?
Ce echipa credeți în opinia voastra ca are în momentul actual cel mai bun 11 din LUME?
Din septembrie as vrea sa ma duc la baschet, mie imi place baschetul, dar faza e ca nu sunt foarte bun la sportul asta si din cauza asta am o mica teama sa ma duc. Daca nu sunt indeajuns de bun...? (mai mult)
Am 23 de ani, de ceva timp m- am reapucat sa fac exercitii pentru dezvoltarea masei musculare acasa doar ca in cazul bicepsului in loc sa se dezvolte mai mult se subtiaza, nu ar fi prima...? (mai mult)
E mai bine sa mananci carne inainte sau dupa ce faci sport? Carnea pe care o mananci seara ajuta la refacerea muschilor din ziua respectiva/urmatoarea zi?
Ce as putea pune într-o sală de fitness pe podea? Ma gandesc ca parchetul nu e potrivit pentru toate aparatele acelea grele
Da...pai, Mi- am cumparat o pereche de role si incerc sa invat sa ma dau pe ele.Ideea e in felul urmator.De mers, pot sa merg cu ele usor usor.Problema e ca simt dureri in lateralele picioarelor, sa...? (mai mult)
Ce credeți în opinia voastra o sa reușească Juventus sa întoarcă acel 0 - 1 din tur pentru LYON? Si sa se califice mai departe în UCL? Eu zic ca da. Voi? Credeți ca o sa se ajungă la reprizele...? (mai mult)
Bună! Mi- aș dori poate pe viitor să îmi iau cursiera! Numai că nu mă pricep la ele! Ce e de luat în considerare? + că aș dori să știu dacă se poate circula pe timp de iarnă! Există...? (mai mult)
Cine are bicicleta spinning de casa? E buna de ceva? Ajuta?
Hey. Îmi puteti da niste sfaturi pentru a îmi face fundul mai bombat? Stiu ca e nevoie de exercitii dar mai sunt variante?
Ce este mai exact un ergometru pentru făcut fitness?
Cum pot sa reglez maneta de schimbator foi SRAM X3 dupa ce am pozitionat-o pe ghidon si pe schimbatorul de foi?
Salut TPU,de o luna fac exercitii pentru abdomen cat mai vizibil, dar nu stiu ce dieta sa tin si la ce sa ma uit prima data cand cumpar ceva (adica la proteine mai multe, mai putine grasimi)
Mi- am cumpărat un ciclocomputer, l- am montat pe bicicletă, dar când merg nu îmi înregistrează nimic. Și la trecutul ciclocomputer la fel mi- a făcut la inceput, iar după vreo 2-...? (mai mult)
Buna! Cum pot sa imi fac propria mea echipa de baschet? Sau pot cand ma duc intr-o echipa de baschet sa ii spun la căpitan daca poate schimbe numele echipei?
Pronostic la PSG-REAL MADRID? Cine credeți că se califica mai departe în UCL?
am aproape 14 ani si as vrea sa fac ceva exercitii/antrenamente ca sa fiu si eu mai tare, adica sa am mai multa forta si in acelasi timp sa si slabesc, nu as vrea sa ma duc la sala fiindca...? (mai mult)
Am 1,63 si 49 de kg as vrea sa pun niste muschi la picioare, fese si la abdomen, ce exercitii pot sa fac si in cat timp se va vedea rezultatul?
Sa manc inainte de a merge pe jos dimineata sau dupa?
Hey TPU, Care supliment face sa iti umfle asa muschii ca la culturisti? Mersi
Daca ai febra musculara inseamna ca ai lucrat bine sau cresc muschii atunci? Eu la inceput faceam febra musculara pe fiecare grupa dar dupa un timp nu mai fac, uneori foarte putin.Am cautat pe internet...? (mai mult)
Am 85 de kilograme si vreau sa slabesc pana la 74, vreau niste sfaturi despre strategia asta. Vreau sa tintesc undeva la 2400 de calorii zilnic dintre care cam 215- 290 maxim carbo, grasimi 80- 130 ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!