Cei mai activi useri din categoria Sport pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
am o mica întrebare. Pot sa pun schimbătorul și lanțul de la o bicicleta cu 8 viteze pe una cu 9 viteze?
Ce părere aveți, alerg în fiecare seară aproximativ 7km, credeți că afectează într- un fel anume? (afectarea mușchiilor s- a.m.d). Specific că alerg pe un stadion cu iarbă și bine echipat,...? (mai mult)
Ce se întâmplă cu meciurile de fotbal ale echipei DINAMO BUCUREȘTI DIN LIGA1 ROMÂNIA?
Ce sa verific la o bicicleta la mana a doua?
Care e în opinia voastra cel mai bun antrenor din Romania al tuturor timpurilor dintre Mircea Lucescu și Dan Petrescu?
Cum se pronunța corect numele jucătorului de fotbal de la CFR CLUJ Alexandru Chip -ci- u sau Alexandru Chip-ciu?
Cam cat costa o ședință de înot? Ofer fundă!
Cine mai are bicicleta fitness? A dat rezultate la slăbit la voi? Cat ar trebui sa faci la ea per zi, per săptămână etc?
Bună ziua. Am vârstă de 14 ani, luna viitoare fac 15. Și înălțimea de 1.80+ (zic "+ ", deoarece au trecut câteva luni de când m- am măsurat). De fel, nu prea fac exerciții și stau. Am un...? (mai mult)
Care e diferența (așa mai pe înțelesul tuturor) dintre o bicicleta fitness tip spinning și una indoor cycling? Că arata cam la fel.
Am mai citit niste comentarii de la intrebare mea si voiam sa va cer o parere despre fasting de la 00:00n am mai mancat (fasting dar si fara apa) m- am hotarat sa fac chestia lunea trecuta si voi adauga...? (mai mult)
Programul și Televizările (orele de start și zilele de disputare ale meciurilor) în LIGA1 le decide LPF sau Digi Sport Telekom Sport și Look ( Posturile ce difuzează meciurile din Liga 1?
Pe ce data o sa se joace meciul de baraj promovare/retrogradare în România LIGA1? Si va fi intr-o singura mansa sau va fi tur-retur ca pana acum?
Ce se intampla cu UCL/UEL din anul asta?
Vreau sa ma duc la sala, dar tot aud pe la televizor ca se vor baga măsuri și alte măsuri din nou. Ce credeti? Eu ma gandeam să- mi fac abonament pe 2 săptămâni în caz de ceva sa pierd mai puțini...? (mai mult)
De ce FCSB (Fosta Steaua București) si Dinamo București au deasupra stelelor (sau aveau FCSB stema veche) cate 2 respectiv 1 stea? Ce reprezinta acele stele de deasupra stelelor echipelor cele mai mari...? (mai mult)
Echipa Rapid București cea din liga secundă e echipa adevărată sau e o clona? Cine e responsabil pentru distrugerea acestei echipe? Și cu ce scop a făcut-o?
Din ce data exista Flashscore.ro?
De ce se spune ca echipa de fotbal Turris Oltul Turnu Măgurele e echipa lui Liviu Dragnea?
Care este cea mai dificila asana pe care ati reusit sa o realizati?
UNIVERSITATEA CRAIOVA SAU CFR CLUJ? Eu merg pe 2 solist CFR CLUJ cred ca Dan Petrescu va fi sa mobilizeze echipa CFR CLUJ și sa castige LIGA 1 a 3 oara consecutiv... Voi? (Nu fiți subiectivi cei care...? (mai mult)
Care este diferența între Balonul de Aur și Gheata de Aur?
Care emisiune de la DIGI SPORT este în opinia voastra mai interesantă și care este prezentator mai bun? Digi Sport Special sau Fotbal Club? Radu Naum sau Vali Moraru?
Pe ce data /date o sa înceapă noile sezoane din Spania, Franța, Germania, Anglia, Italia, România?
Cat de mult credeti ca conteaza alimentatia vs efortul fizic in ceea ce priveste slabitul?
Pasionati de mers pe jos pe aici? Ma refer la a merge din placere des
Vreau sa pariez suma de 3000 de lei pe următoarele meciuri: Ac Milan-Cagliari 0-3 goluri Atalanta-inter Milan Psf1 Juventus Roma Psf1 Ce spuneti de aceste pronosticuri?
Cine știe cum se numește mingea cu care o sa se joace meciurile din LIGUE 1 FRANȚA în sezonul 2020-2021? Si de unde o pot comanda?
Am luat bicicletă nouă acum 2 luni și frânele scârțâie când frânez încă din prima zi. Mai mult, când merg și mă opresc din pedalat face niște zgomote ciudate, iar când dau de pe loc pedalele...? (mai mult)
Salut, am dat azi o tura cu bicicleta si mi s- a agatat din intamplare o ata la pinioane, am scos ata si se aude ud zgomot cand merge roata in gol in fata, dar in spate nu si cand nu dau la pedale. ...? (mai mult)
Ce credeți voi în opinia voastra EURO 2020 (2021) va fi cu spectatori sau fara spectatori prezenți în tribunele stadioanelor?
Acum vreo 8 luni, m- am apucat de slăbit (deficit valoric). In primele 5 luni am slabit 18 kg ajungand la un rezultat satisfăcător. Ideea este ca chiar daca eram mai slab, aveam un aspect...? (mai mult)
Știe cineva dacă o sa transmită în direct la TV vreun post TV din România meciul din Cupa Franței finala dintre Oliympique Lyon - PSG din această seară? Dacă nu vreun link sa pot viziona LIVE ...? (mai mult)
Salut băieți, am și eu nevoie de un program de sală, am 1, 70 si vreo 76- 77kg, am ceva burtica, muncesc de la 8 la 4 in santier si îmi doresc un corp frumos pentru mine. Vreau sa scap repede...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de sala si am ceva grasime pe mine, nu foarte multa, as vrea sa scap de ea, dar vreau in acelasi timp sa pun si muschi pe mine. Ar trebui sa fac un surplus caloric sau un deficit...? (mai mult)
Salutare TPU,cine pune pariuri,aplicația de pariuri getsbet, este valita, adică nu fura datele sau ceva re genul? Multumesc
Cum as putea sa fiu mai tare psihic, adica sa ma automotivez? Practic kickbox cred ca este destul de important psihicul
Practic kickbox si am primit un picior in maxilar destul de tare, ma doare uneori cand deschid gura. Daca o deschid destul de des durerea se diminueaza iar daca o fac rar se aplifica, acum tin o compresa...? (mai mult)
Salut, dacă faci un anumit număr de exerciții în fiecare zi, exemplu 50 de flotări în fiecare zi timp de o lună, obții rezultate? Dacă da, cât de mari?
Pe ce data o sa înceapă echipele din LIGA 1 ROMÂNIA meciurile din preliminarii din sezonul 2020-2021 UCL si UEL?
Hello, am 16 ani si am niste probleme cu spatele(scolioza) am fost la doctor si mi- a recomandat sa fac sala pe langa alte lucruri. Si daca se poate aș vrea sa stiu si eu care sunt exercitiile care m-...? (mai mult)
Care din aceste doua batoane proteice sunt mai bune pentru crestere in masa musculara? Dar care este mai sanatos? Care din ele mi- l recomandati? https://www.redis.ro/ro/batoane- proteice/97- protein-...? (mai mult)
Salut, am o bicicletă full suspension și doresc ceva informații. Am jante de 26 și cauciucul de 1.95 as dori sa pun cauciuc de 2.35 pot pe aceeași janta și camera? Mulțumesc aniticipat
Salut, intrebare pentru cei din Buzau, in ce magazin pot gasi protein powder?
Voi ce melodii ascultati in timpul antrenamentului de forta? As vrea sa imi fac un playlist pentru antrenamentul meu dar nu stiu multe melodii. As vrea sa fie niste melodii mai "energizante"....? (mai mult)
Salut, am 15 ani si 1, 70cm, maica-mea are 1, 65 si taica-miu 1, 76, credeti ca pot ajunge la 1, 80-1, 85 pana la 19 ani? Precizez ca fac baschet de 8 luni si in ultimul an m-am inaltat doar 4cm
Cine credeți în opinia voastra acum ca e aproape terminat campionatul Ligii 2 ca o sa promoveze direct și cine o sa meargă sa joace meciul de baraj cu locul 6 din play- out- ul Ligii 1? Eu zic ca o...? (mai mult)
Http://www.bike-sport.ro/accesorii-si-piese-biciclete/frane-si-componente/saboti-si-placute/102-sabot-frana-v-cu-cartus.html oare franele merg si in fata si in spate?
Salut, am 15 ani si 1, 70cm, maica-mea are 1, 65 si taica-miu 1, 76, credeti ca pot ajunge la 1, 80-1, 85 pana la 19 ani? Precizez ca fac baschet de 8 luni si in ultimul an m-am inaltat doar 5cm
Buna TPU. De curand am luat legatura cu un antrenor online si am cumparat practic de la el o lista cu exercitiile ce trebuie facute. Dupa multe reviewuri, poze cu persoane care au slabit, m- am decis...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?