Cei mai activi useri din categoria Sport pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Dacă aveţi vreodată timp şi chef, vizionaţi acest "film" şi sigur nu veţi regreta. E unul dintre cele mai dramatice meciuri care s- au jucat vreodată. Scorul şi aşa nu- l ştiţi (şi e chiar...? (mai mult)
Salut, am 13 ani 1.61 si sunt baiat. Am 65kg si as vrea sa slabesc 5kg ca sa am 60 si nu stiu cum. Am incercat sa merg in fiecare zi cu bicicleta pe afara si sa nu mananc dulciuri, dar degeaba, timp...? (mai mult)
Cum îți dai seama că ești talentat la box?
Ce exercitii pentru durerile de spate recomandati? Sa fie simple sa poata fi facute acasa, dar sa fie utile, sa imi scada durerile.
Joc fotbal si sunt mijlocas. Pot dribla dar sunt agitat, devin agitat cand trebuie sa o fac. Antrenorul mereu imi zice cand vreau sa driblez sa imi gasesc o persoana si sa o tintesc permanent cu ochii,...? (mai mult)
În câte luni de sport s-ar vedea un fund bombat?
Ce părere aveți de specializarea Kinetoterapie de la Facultatea de Educație Fizică și Sport? Ce locuri de muncă pot ocupa? Doresc detalii, vă rog.
Intrebare numai pentru cei care se dau pe skate sau sunt in domeniu. Lemnul de artar chinezesc pe o placa de skate este rezistent? Placa este de street si nu stiu daca o sa pot da pogo si alte ...? (mai mult)
Nu ma simt bine cu corpul meu, am multa grasime pe piept si "man's boobs"si mi se intampla uneori sa ma visez ca am 4 sfarcuri. Vreau o luna sa mananc numai fructe si legume sa pot slabi, plus fotbal,...? (mai mult)
Bună lume. Deci am 1, 84 și aș dori să îmi dezvolt masa musculară. In condițiile in care nu am pus piciorul in viața mea într- o sală de fitness, m- am gândit să urmez ceva programe de antrenament...? (mai mult)
Mai pot practica Rugby dupa ce am avut o fractură la cot? Dacă da, după cat timp?
Cate calorii arzi cu acest exercițiu https://youtu.be/htjlSA8vSlo,doar un circuit
Este eficient? https://youtu.be/htjlSA8vSlo cine a încercat?
De ce pentru Campionatele Mondiale se pun stele deasupra stemei Tarii castigatoare iar pentru Campionatele Europene nu se pune nimic? Care este diferenta între EURO SI WC?
Salut, vreau sa ma apuc de skate si vreau sa va intreb Renner A Series Flame este bun pentru a incepe?
De fiecare data când o echipa nationala de fotbal castiga o Cupa Mondiala se adaugă pe stema Tarii câștigătoare o stea? (Numărul de stele însemnând numărul de Cupe Mondiale câștigate?
Hello TPU! Am 12 ani(sunt fata) si vreau sa ma apuc de volei! So sincer nu știu de unde sa încep! Voi vorbi cu părinții mei, ușor de făcut mai ales ca tata e fotbalist! Dar după nu știu ce va ...? (mai mult)
care ar fi cea mai rapida metoda de a slăbi?
Salut, recent m- am apucat de sala si am revenit in sport dupa o perioada de accidentare. Aveam 80 kg acum 5 zile, de atunci am mancat astfel incat sa intru in deficit caloric, am lasat cola si prostiile...? (mai mult)
Mi- am rupt schimbătorul de pe spate la bicicleta cel ce pune lanțul pe pinioane și aș vrea să știu dacă e posibil sa pun lanțul pe pinioane fără schimbător până îmi cumpăr ...? (mai mult)
În primul rand vreau sa le mulțumesc celor care mi- au spus ca sala nu oprește creșterea în înălțime! M- am apucat de sala de atunci și acum am 1.92m! Acum am o alta întrebare! La ...? (mai mult)
Am inceput sa merg la sala si am vizonat pe Youtube niste exercitii pentru biceps si am vazut ca spunea sa incepi cu greutati mai mari, iar dupa sa scazi de exemplu: incep cu 10kg dupa scad...? (mai mult)
cine stie un antrenament full-body la sala? Astept raspunsuri.
Cum imi pot intari muschii mainii? Uneori simt ca nu am forta. Nu vreau sa fac exercitii complicate, ci doar cat sa am mai multa forta sa pot sa car un bidon de 5l fara sa ajung sa imi tremure...? (mai mult)
Daca sunt jucator de baschet trebuie vreun regim alimentar ceva? Mai multa carne? Ce fel de carne?
Vreau sa merg la sala de 4x pe săptămână si vreau sa folosesc "Push- Pull- Legs". Cum as putea sa folosesc acest antrenament si sa lucrez picioarele de 2 ori pe saptamana? Va rog sa raspunda...? (mai mult)
Cat ar trebui sa sar coarda sa slabesc? Cam 7 kg as vrea in 1 luna
Salutare utilizatori TPU,vreau sa ma apuc de sala, dar am o nelamurire.Pentru a slabi trebuie sa fac doar cardio?
Am și eu o întrebare. Sunt fata, am 15 ani și 1, 76 și as vrea sa ma apuc de baschet, dar mama nu e de acord cu asta zicând ca o sa ma înalț prea mult. Credeți ca e adevarat? O sa ma ...? (mai mult)
Trebuie sa practic un sport ca să ma înscriu la un liceu sportiv sau pot sa încep atunci când intru la liceu?
Daca merg cu bicicleta pe trotuar si ajung la o trecere de pietoni trebuie sa ma dau jos de pe bicicleta sau pot traversa pe bicicleta? Cum ar trebui sa fac cand trec o strada mica fara trafic sau o strada...? (mai mult)
Cum pot scapa de pielea lăsată? Mereu am avut probleme cu greutatea, inainte de sarcina aveam 72 de kg la 1.62 iar in timpul sarcinii am ajuns la 90 si ceva.In 2 luni de la nastere am ajuns la aceeasi...? (mai mult)
Pentru a creste in masa musculara este absolut necesar sa respect toate indicatiile nutritionale cum ar fi sa am un surplus caloric si 150g + de proteina? Cateodata mi se pare prea mult si nu...? (mai mult)
Salutare utilizatori tpu.In cateva zile vreau sa incep sa merg la sala, insa sunt putin dezorientat. Aveti niste sfaturi de inceput? Din cate stiu trebuie sa am la mine prosop, apa, haine si adidasi...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul unui profesionist sau a unui cunoscator in trasul de greutati si in cresterea masei musculare. Deci, am 18 ani, 1.78 si 60 de kg si as vrea sa ma pun serios pe treaba. Problema...? (mai mult)
Voi ati castigat vreodata vreun pariu sportiv?
va rog sa ma ajutati cu un exemplu de program sanatos pentru masa musculara, gen cat timp ar trebui sa dorm si etc si ce ar trebui sa mananc + am facut sala aproape 4 luni si am facut o pauza...? (mai mult)
as vrea sa aflu (ce inseamna sponsor la fotbal), ce face el si cum devii unul (de ce ai nevoie)? Eu stiu doar ca daca vrei sa devii sponsor la fotbal ai nevoie doar de o echipa si atat, ...? (mai mult)
Salut,eu fac de cam o lună flotari zilnic ..si am inceput lucru in constructii si nu voi mai avea timp/chef sa mai fac..presupun ca imi va ramane forta acumulata nu?
Unde aș putea pune suportul de bidon pe o bicicletă cu arc de suspensie?
Salut, furca de suspensie de la bicicleta mea e blocată. Ce trebuie să fac? Uitati toate detaliile: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.emag.ro/bicicleta- optimalp- speed-...? (mai mult)
Salutare.As dori sa achizitionez o trotineta electrica si am 2 modele si as dori sa stiu pe care o recomandati pentru livrari la Glovo la un program de 5- 8- 10 ore dar sa fie cu autonomie mare, undeva...? (mai mult)
Salut, am o întrebare Am un mtb(https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.emag.ro/bicicleta- optimalp- speed- fs- gri- 26- osfs182601/pd/D3PR0VBBM/&ved=2ahUKEwjV94qawdvqAhWTlFwKHRIEAwMQFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw0D84KCr1XICUPlULPoTXKh)...? (mai mult)
Bunaaa. Imi puteti spune un site din România cu skateuri? Sa fie 100% originale si sa ai de unde alege
Cat de important este negativul cand ridici greutăți? Sa ridici gantera rapid si o aduci incet la piept, cica nu contează greutatea ci stumilarea masei musculare
Salut, este bun programul asta la sala? Eu lucrez 2 cu 2 si nu pot merge in zilele in care lucrez. Joi:piept cu triceps Vineri:picioare cu umeri Duminica:spate cu biceps
sunt băiat, am înălțimea de 1.80, 14 ani și m-am apucat de sala. Din cate am înțeles la spate nu am voie sa lucrez dar la piept?
Vreau să-mi cresc masa musculara niște sfaturi?
Pentru cei care au habar de fotbal am o curiozitate, pai se mai ia in calcul punctele Stelei in ceea ce priveste Fcsb? Ma refer la acel clasament Uefa si daca ar ajunge amandoua in Europa cum ar fi?
Dau funda! Ce exercitii imi recomandati sa fac? Am 15 ani, 1.85 si 95kg. Mananc urmatoarele lucruri: Dimineata nu mananc nimic, dar vreau sa incep cu un iaurt, un ou fiert, etc. La...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?