Cei mai activi useri din categoria Sport pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Am o cutie de creatină micronizată de la Muscletech și nu am mai umblat la ea de 4-5 luni. Credeți că mai este bună? A stat la temperatura camerei într-un dulap.
Hey TPU! Coloana mea nu e foarte dreaptă. Și m-am apucat să fac niște exerciții pentru a repara asta. Dar am auzit că poți pierde din înălțime dacă faci asta. E adevărat?
Când o sa se termine renovarea stadionului Santiago Bernabeu de la Real Madrid?
Salut, Vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi. Eu cu un prieten mergem in fiecare dimineata la un teren de fotbal de la mine din oras si alergam destul de mult. Ideea este ca eu nu sunt gras sunt un ...? (mai mult)
Bună ziua, aș avea și eu o nelămurire ce credeți că ar fi mai eficient pentru antrenamentul cardio o bicicletă fitness sau o bandă de alergat? Aș avea oarecum disponibilitatea să alerg în aer...? (mai mult)
cine stie o dieta pentru slabit intr-o luna?
Merg la sala 4 zile pe saptamana si in fiecare zi dupa sala alerg pe teren. Este ok? de la un timp sunt foarte obosit. De cate ori pe saptamana ar fi perfect sa alerg? Ma gandeam sa alerg miercuri...? (mai mult)
Ce sa aleg dintre Box si Kick Box? Si care e diferenta dintre ele ..adică din cate stiu la Box doar cu pumnii și la kick box si cu picioarele? Ps:Vreau sa ma invat sa ma bat nu vreau sa fac...? (mai mult)
Am o furca cu V brake dar si disc, unde găsesc... Huse pentru V brake? Știți. Acolo unde se montează.
Salut, mi- am cumparat creatina monohidrata fara gust.Incerc sa o iau dar e groaznica la gust si mi se face greata.Se poate cumva sa ii dau aroma cu ceva, cumva? Si se poate amesteca cu lapte, ca am ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre mingea de fotbal Adidas X Captain?
Ce tip de adidași ar trebui sa port pentru alergat? Firma buna ceva.
Păreri bmx big shaggy? https://photos.app.goo.gl/QcxzwivsMov1wgQs9
Cum se numește mingea oficială cu care o sa se joace meciurile de la Cupa Mondiala 2022 din Qatar?
Salut, am vazut ca la suspensia pe fata de la furca bicicletei mi s - a decolorat putin, ori zgariat, chiar nu- mi dau seama, tin sa mentionez ca bicicleta a fost intretinuta corect, curata aproape...? (mai mult)
Caut o bicicleta pliabila pentru sotia mea, insa una care sa fie rezistenta in timp, nu neaparat la kg pentru ca sotia e are 50kg. Ma intereseaza sa nu ii cada roata la prima gropita prin care trece....? (mai mult)
Eu cam de o saptamana in fiecare zi am mers cu trotineta iar piciorul stang a stat mereu in genuflexiune si acum ma doare genunchiul si imi pocneste mai mult decat de obicei. O sa treaca totul...? (mai mult)
Am de gand sa imi cumpăr niște creatina monohidrata de la Myprotein deoarece preturile mi se par bune. Între creatina fără aroma si cea cu aroma merita diferenta de bani? In cazul meu 40lei....? (mai mult)
Pentru cunoscătorii de trotinete de freestyle, știe cineva ce deck mai intra pe trotineta oxelo 3. 6
Am o întrebare mai ciudată. Am 17 ani, 1.72 și 73 de kg(corp mesomorf), iar BMI ul meu este 24.7 și ma clasifică ca normal. Greutatea recomandată este de 68- 69kg și ma gandeam cum sa fac să...? (mai mult)
Dau funda.Sunt putin cam plinut si ai as vrea sa slabesc pentru ca incepe clasa a9a. Am 1, 85 si 95kg. M- am gandit la urmatorul program. Ziua 1- 2 25 abdomene Ziua 2- 4 50 abdomene Ziua...? (mai mult)
Salut tpu.Am o mica problema.Am 15 ani si sunt putin cam gras...Am 1, 87 si 97kg. Pe langa dieta m- am gandit la urmatorul program de exercitii: Ziua 1- 2 25 de abdomene/zi Ziua 2- 4 50 de abdomene/zi ...? (mai mult)
E potrivita pentru mine?(16 ani, 1.77, 60 kg) https://photos.app.goo.gl/7VKdavRzqH8Hyjxz8
Salutare, am 17 ani si as vrea sa ma înscriu la un sport de contact/lupta si nu stiu ce sa aleg dintre Box, MMA si kick box ce mi- ati recomanda? După cat timp as sti sa ma bat cat de cat? Ps:nu...? (mai mult)
Vreau să- mi iau un mtb dar pe site scrie 6- 9 ani. Eu am 16 ani, 60 de kg si 1.75 înălțime. Credeți că e ok pentru mine? Uitati o poză: https://photos.app.goo.gl/9mXFrHgZeTBdDJPM9 ...? (mai mult)
Inainte de pandemie mergeam la sala si aveam 70kg. Dupa pandemie nu am mai facut nimic si am ajuns la 65 si abia mai ridic jumatate din greutatea pe care o ridicam. Ce sfaturi imi dati pentru a ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un antrenament prentru sala? Eu pana acum am facut: - Luni:biceps, spate, antebrat - Marti:triceps, piept, umeri - Miercuri:picioare, abdomen - Joi:Pauza - Vineri:biceps,...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda o șa pentru un Mountain Bike care sa fie confortabila?
Cine îmi explica și mie cum e programul DDB? Cine este înscris poate sa îmi explice și mie cum este?
Ce credeți o sa reușească GHEORGHE MULȚESCU acum ca a fost numit antrenor principal la DINAMO sa o salveze de retrogradarea directa și de locul de baraj pe Dinamo? Eu asa cred deoarece porecla SMURDUL...? (mai mult)
Ce parere aveti despre skateboard-urile RCO? Pentru o incepatoare de 1.63, 43kg si nr 37 la picior, marimea de 61cm este potrivita? Sau este nevoie de un skateboard pentru adulti?
Cum sunt înfrățite galeriile echipelor din fotbal din România: U -Dinamo Timidoara-Rapid? FCSB cu cine e infrățită?
Care este diferența dintre banda de alergat magnetica și cea electrică?
Fac sala de cateva luni si doresc niste pareri despre acest regim. Dimineata consum 2 oua sau aproximativ, o mana de stafide. Peste vreo doua ore 1 iaurt 1.5 grasime. Inainte de sala, asta peste o ...? (mai mult)
Exista invidie intre jucatori in fotbal? Ma refer ca varful inscrie si primeste toata atentia din partea presei, a fanilor, in timp ce unui fundas rareori i se acorda merite, chiar daca de multe ori salveaza...? (mai mult)
Am reînceput de curând sa ridic greutăți. O făceam și înainte de carantina. Dar acum am adăugat dietei mele shakeul de proteina și creatina înainte de antrenament. Ma asteptam sa iau in greutate...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Ninjutsu? A practicat cineva? Cum este? Ce ați alege între ninjutsu și aikido, și de ce?
Cormier sau Miocic?
De ce fostul jucător de fotbal și în prezent antrenor de fotbal Mircea Rednic are porecla STRÂMBUL?
Cine credeți în opinia voastră ca a fost cel mai bun și cel mai tare campion UFC la categoria grea? Eu zic ca fără doar și poate BROCK LESNAR. VOI?
Cum se poate combina alergatul, sala si unul/mai multe sporturi de contact?
Greutatea ideala pentru 1, 60 și 14 ani? Mulțumesc
Sfaturi pentru a da burta jos? Credeti ca e ok ce greutate am la înălțimea mea, am 1, 68 si 64 de kg in prezent, de la 74? As dori niste sfaturi, care au funcționat si la voi, nu din...? (mai mult)
Să îmi iau bmx sau mtb? Specificați răspunsul vă rog=)
Ce se întâmplă dacă nu mai folosesc Creatină și mă las de antrenamente?
Am 2 întrebări: 1. La ce ora va începe meciul dintre Badr Hari și Benny Adegbuyi din data de14 10 2020(ora Romaniei?) 2 Stipe Miocic sau Daniel Cormier? La ce ora va începe meciul dintre cei 2 din...? (mai mult)
Este adevărat ca Benny Adegbuyi vs Badr Hari va avea loc în data de 14 10 2020? Și ce post TV din România transmite la TV LIVE meciul? Dacă nu exista un site pe net unde pot vedea LIVE meciul dintre...? (mai mult)
Ce credeți are șanse Atalanta sa câștige Serie A? Oricum de ce credeți ca au acest parcurs formidabil în Serie A?
Salut, bicicleta mea a inceput sa scoata un zgomot ciudat la butuc, sau angrenaj, nici eu nu stiu, ca un fel de click si se simte un mic joc in timp ce pedale, vreau sa mentionez ca am achizitionat...? (mai mult)
vreau un bmx, uitați link la poză https://photos.app.goo.gl/KMurt9X1CnjnyL6K7 E potrivit pentru 16 ani? Tine 61 de kg? Trebuie să-mi fac vreo problemă în legătură cu ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!