Cei mai activi useri din categoria Sport pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
vreau să-mi cumpăr un bmx, am o întrebare. Am 60 de kg, nu trebuie să-mi fac probleme că nu mă ține bicla sau ceva nu? Vreau un bmx zombie concept
Imi puteti spune un site de incredere de unde pot cumpara articole de forta, adica gantere, bare pentru haltere etc (nu stiu exact cum se numesc). Nu as vrea sa comand de le eMAG pentru ca...? (mai mult)
Ce credeți în opinia voastră meciurile de fotbal de la EURO 2020(2021) vor fi fără sau vor fi cu spectatorii prezenți în tribunele stadioanelor?
Daca doresc sa imi iau prima pereche de papuci pointe si trebuie sa comand de pe internet, ce marime as putea alege tinand cont de faptul ca am marimea 39 si talpa putin lata?
Ce părere aveți despre Ninjutsu? Cât de eficient e pentru autoapărare?
Hello, sper sa nu para stupida intrebarea, dar nu am cunostinte in domeniu. Vreau sa ma apuc de sport, incep cu exercitii de cardio (fiind o persoana sedentara, all day in bed watch tv series), pentru...? (mai mult)
Ce pronostic ziceți la finala Cupei României SEPSI-FCSB? Eu zic FCSB solist. Voi ce ziceți?
De ce la sala sunt băieți care poarta colanți cu pantaloni scurți?
Este posibil sa inlocuiesc furca de la bicicleta si sa pun una cu suspensie? Dar suspensie spate? Mulțumesc!
Credeți că va promova rapid București?
Salut, am 15 ani si mereu am fost slab, acum am 50 de kg si vreau sa incep sa fac exercitii pentru brate si piept. Ce ar trebui sa mananc pentru a face muschi? Apropo stau la tara si unele lucruri s-...? (mai mult)
Daca folosesc ulei de masina pentru a unge lantul si furca bicicletei poate afecta cumva acele componente?
Vreau sa ma apuc de ninjutsu. Cat de eficient e pentru autoapărare pe strada, eventual dacă ești atacat de mai multe persoane în același timp. Cam cât costa echipamentul de baza?
Salut,ce sa fac că sa transpir foarte ușor și repede atunci când fac sport?
Ce metode imi recomandați sa castig mai des la pariuri sportive?
Am vazut ieri prin parc, nu era pentru prima oara, dar nu am dat importanta, 2 baieti care se plimbau cu bicicletele. Una din biciclete avea niste roti mult mai groase decat o bicicleta normala. Care...? (mai mult)
Salut, am băgat la pariuri la cartonașe! Daca se dau in afara terenului cartonașe se pun pe bilet? Sau nu ma scoate?
Cat m-ar costa sa schimb v break-urile cu unele pe disc?
De ce Barcelona joaca atât de prost? Excluzând meciul cu villarral. Sa fie vina antrenorului? Ce echipe mari o antrenat antrenorul barcelonei? Nu îmi vine să cred că am pierdut biletul din cauza Barcelonei...? (mai mult)
Fotbalistii care s-au apucat tarziu de sport si au ajuns departe? Stiti pe cineva?
Vreau sa ajung la 7%- 8% grasime corporala dar nu prea stiu ce sa mai mananc, am 12% procent acum si sincer traiesc un cosmar de jumatate de an cu procentul asta, am avut 11.2% cel mai putin, ziceti-...? (mai mult)
Salut, TPU! Am 14 ani si stiu sa inot foarte bine, cam de 3 ani. Nu am probleme cu inotul, stiu sa fac pluta, sa fac scufundari si cam orice, dar niciodata nu am sarit in cap. Prietenii mei fac asta,...? (mai mult)
Cum se numeste mingea cu care o să se joace meciurile din LIGA1 sezonul viitor 2020-2021?
Ce castiga echipele care castiga grupele din UEFA NATIONS LEAGUE?
Ati mers la sala in perioada asta? Daca se poarta masti,cum respiri, mai ales ca faci efort fizic?
Pe ce data o să se termine construcția stadioanelor Giulești, Ghencea, Arcul De Triumf?
Cand se joacă Finala Super Cupei României din acest sezon 2019 -2020?
Care dintre astea două vă place mai mult? https://www.youtube.com/watch?v=1wVho3I0NtU https://www.youtube.com/watch?v=WkqecpHcIPw
Pot slabi prin fitness fara a face cardio? Am 92 de kg
Daca cresc in inaltime scad in masa musculara?
Salut, mi- am comandat recent o bicicleta. Am folosit- o circa 2- 3 ore, ajungand acasa mi- am dat seama ca foaia nu se schimba de la 1 la 2 din schimbator, pot ajunge la 2 doar daca urc la 3 si dau ...? (mai mult)
Unde pot face box in Bucuresti? De preferat cat mai ieftin, un loc unde pot sa dau la sac macar, nu trebuie neaparat ceva serios.
Stiu sa inot destul de bine, la bazin/piscina nu am nici o treaba, dar cand merg la mare dupa 5 secunde cat stau cu capul in apa simt cum imi intra apa aia in nas. Deci cum as putea sa imi ...? (mai mult)
Baieti, o bicicleta buna pentru teren pana in 1.200 de lei si înaltă?
Hey imi puteti va rog spune si mie cum sa fiu mai energica? Cum sa nu mai mananc mult, prostii.etc. Canale de Youtube cu exercitii. Cum sa slabesc?
Acele aparate care le lipesti pe burta, maini, picioare si iti pun in miscare partile respective, contracta muschii, habar nu am ce fac, chiar te aduc in forma de six pack de exemplu? Sau sunt doar...? (mai mult)
Salut, dupa cam 4 ani cumpar si eu o bicicleta la mana a doua aici unde ma aflu, bicicleta e ok la pretul ei de 175 lei i- am pus cauciucuri noi si camere, lumini si cam atat, am cumparat si pinioane...? (mai mult)
Am făcut calisthenics acasă timp de 3 ani și acum vreau să merg la sală. O să mai cresc în masă musculară?
Salut, as vrea sa imi cumpar un mtb, am un buget de 1500 de lei, de preferat sa fie nou. Am inaltimea de 1.80 si as vrea sa aiba roti pe 29. Daca mi- ati putea recomanda ceva in acest pret, multumesc...? (mai mult)
Ce campionate in afara de LIGA1 mai au sistemul acesta cu Play-off și Play-off?
Care este cel mai bun site de pronosticuri sportive? La fotbal mă refer. Vreau site-uri testate care da fie de genu 9 din 10 meciuri ies
Cine imi da mai multe site-uri cu pronosticuri sportive?
Cum activez ultimate team pe FIFA 17?
Am 13 ani si 50 de kg, nu stiu daca pot fi considerat gras dar sigur vreau sa slabesc si daca se poate sa fac si patratele. Sunt dispus sa renunt la dulciuri sau sucuri sau in general mancare nesanatoasa....? (mai mult)
Flotarile opresc din inaltime daca le-am facut de la 16 pana la 19 cam in fiecare zi? Nu am mai crescut de atunci
Cum fac sa mai reduc din manacare? Luni incep sala si vreau sa slabesc macar intr-o luna 15kg, ce are trebui sa mananc in fiecare zi pentru a slabi rapid?
Recent am cumparat o bicicleta de pe net, insa dupa cateva folositi, cam 1 luna, roata de pe spate s-a tocit din cauza franelor.Ce pot sa fac ca sa previn acest lucru pe viitor?
Ce parere aveti despre Arsenal?
Unde pot găsi cauciuc de 26 x 3/4 inch?
Hey TPU,m-am decis si vreau sa merg la un sport decent pentru a ma dezvolta si a fi sănătos, vreau sa spuneti un sport înafara de fotbal, care m-ar ajuta foarte mult.Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!