Cei mai activi useri din categoria Sport pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Am câștigat 449 de Ron la pariuri (fotbal) e normal sa îmi ia 4 lei? Că mi-o dat 445? Ofer funda
Ce exercitii imi recomandați pentru întărirea oaselor pumnilor și viteza pumnului? Am 15 ani... funda
Ce să aleg dintre sala(1 luna) si gantere de 10kg?
Salutare TPU, vreau sa slabesc si as vrea un meniu alimentar pentru intreaga saptamana. Am 17 ani 1.75m, 95kg, si sunt destul de activ (locuiesc la mediu rural). p.s mai nou fac sala si as dori ca...? (mai mult)
Anul asta trec in clasa a8a (am 14 ani) si as vrea sa ma apuc de balet. Am inceput deja acasă, am luat papucii surorii mele care facea in trecut cursuri de dans (desi stiu ca nu sunt facuti...? (mai mult)
Bună, TPU! Doresc sa achizitionez un skateboard pentru un incepator si as vrea sa stiu ce marime e potrivita pentru o persoana de 1.63, 40kg si nr. 37 la picior. Un skateboard de 61 cm este potrivit?(o...? (mai mult)
Am inceput sa fac niște exerciții acasă pentru a pune masa musculara la picioare, ma rog sa am un corp tonifiat de ex: genuflexiuni si inca cateva exercitii, dar nu mai stiu exact cum se numesc...? (mai mult)
Salut :) Aș dori un program de antrenament pentru creșterea masei musculare. De preferat pentru acasă, fără greutăți. Știu că nu prea o sa pun ceva dar vreau să- mi fac o bază ceva mai mare...? (mai mult)
Ce credeti in opinia voastra meciurile de la EURO2020 (2021) vor fi cu spectatori sau fara spectatori în tribunele stadioanelor?
Am pus prognostic VD adică victorie dubla in prima repriza a fost 1-0 și a doua 4-2, am prins meciul?
Salut, mi- am cumpărat ieri niste creatina și o cutie de proteine(praf).Eu sunt o persoana slabă (54kg la 174) și as mai dori sa ajung macar la 60 iar din câte am citit aceste produse ar fi cele mai...? (mai mult)
Dacă în loc de adidași de pânză iau unii din piele pentru alergat, are ceva? În afară că nu respiră piciorul cum trebuie cred că nu are nimic, nu?
Ce credeti o sa retrogradeze Dinamo București în Liga 2 la finalul acestui sezon? Nu fiti subiectivi cei care tin cu Dinamo București?
Ce exercitii stiti care sa ma ajute sa imi amelioreze durerea de spate? Doctorul mi-a zis sa fac gimnastica, dar nu a specificat ce exercitii.
Cum pot antrena picioarele fara a antrena fundul?
Cum as putea sa- mi maresc numarul de tractiuni? Eu le fac pentru biceps nu pentru spate. Momentan fac vreo 4- 5. Ma gandeam sa fac prima serie tractiuni si restul de 3 serii cu niste gantere. Cat...? (mai mult)
Arbitrii din La Liga sunt slabi rau cu VAR- ul lor cu tot, cum sa dai al doilea penalty pentru Atletico cand fundasul Barcei l- a atins un pic cu genunchiul, eu zic ca a fost si simulare, voi ce...? (mai mult)
Cum sunt parerea voastră stadioane Levski Sofia din Bulgaria și Puskas Arena din Budapesta?
Ce parere aveti de o persoana obeza care merge in ritm alert 5- 6 km cu un ghiozdan care cantareste 5 kg in spate? (umplut cu sticle cu apa). Este periculos pentru spate? Poate avea efecte negative cumva? ...? (mai mult)
Am 19 ani, 1, 74 și 54kg. Sunt o persoana activa (practic fotbal, la un nivel jos, dar macar fac mișcare ), in aproape fiecare zi fac cate un antrenament (când nu am antrenament organizat...? (mai mult)
Azi dimineata am facut un carcel la picior in zona gambei, am 15 ani si sunt "sportiv" dar nu de performanta, oricum, cum imi dau seama de la ce s- a intamplat? Lipsa de calciu nu cred, ...? (mai mult)
Daca ma inscriu la inot, ma pot inscrie fara sa fiu inscris de catre antrenor/antrenoare la concursuri, chestii de genul? Doar antrenamente? Fara a face parte din echipe, doar pentru mine insumi sa ...? (mai mult)
Pe ce stadion se joaca finala Cupei României din acest sezon 2019- 2020?
Cine credeti ca o sa câștige Campionatul in Liga 1 Universitatea Craiova sau CFR CLUJ? Eu merg pe Universitatea Craiova. Voi?
In Liga 2 se mai joaca doar Play Off Ul pentru promovare? Cu cealaltă meciuri ale celorlalte echipe ce se întâmplă?
Care este cel mai bun site cu pronosticuri la fotbal? Multumesc
Ciclismul este de ajuns pentru lucrarea musculaturii picioarelor sau este necesar să fie combinat cu alte tipuri de exerciții fizice?
Am o intrebare legata de pariuri sportive. Cei care jucati deja imi puteti spune care casa e mai buna, Betano sau Superbet? Ma uitam la ofertele descrise pe http://pariuribonusoferta.com/, iar...? (mai mult)
Salut, fac de 1 an sala si cresterea a fost extrem de mică si mai ales ca nu am genetic foarte bună as vrea sa ma apuc sa iau Probolan 50 care ajuta la cresterea masei musculare si a penisului din ce...? (mai mult)
Salut, sunt spre finalul unui ciclu de dnb, testo si deca, siteul de pe care mi- am achizitionat astea este indisponibil, aproape desfiintat, habar n- am, nu raspunde nimeni si daca nu gasesc sa- mi iau...? (mai mult)
Am aproape 14 ani și dintotdeauna mi- am dorit să practic handbal dar fiind mai timidă nu am spus nimănui, iar acum am aflat că se fac înscrieri la un club sportiv pentru copii la mine în oraș....? (mai mult)
Vreau sa răspunda doar cei care au fost în situația mea! Buna TPU, am 17 ani, 1.73m și 73 kg. Întrebarea mea este ce exerciții pot face pentru a scăpa de grăsimea din jurul pieptului, am...? (mai mult)
Am 14 spre 15 ani, 61kg si 180cm si vara aceasta ma plictisesc si nu stiu daca sa ma apuc de sala sau de un sport preferat.Va rog sa imi dati niste sfaturi.Multumesc anticipat!
Din domeniul fitness-ului ce produse recomandati? Si pentru ce tip de antrenamente sunt bune? Ceva ce ati incercat si chiar v-a ajutat?
Cum se respira pentru alergat? Vreau neaparat sa slabesc vara asta si incerc sa alerg in fiecare zi cat mai mult dar nu stiu sa respir si ajung sa fac un amestec de alergat si mers pentru ca ma doare ficatul...? (mai mult)
A folosit cineva sau are pareri despre urmatoarele suplimente: animal stak, testo 4hd sau universal stero natural? Stiu clar ca toate sunt de crestere in masa, dar care e cea mai buna?
Buna, este normal sa imi fie rau dupa ce fac sport? Sa incep cu inceputul, incerc sa slabesc de cand ma stiu, am 1, 57 si 68 de kg. In trecut am mai facut sport (aveam momentele mele cand renuntam...? (mai mult)
Am facut zilnic niste exercitii pentru fese, dar nu le- am executat corect si mi s- a lasat fundul si s- a micsorat, eu inainte avandu- l destul de mare si bombat din constructia corpului meu. Acum ce...? (mai mult)
Imi puteti spune niste exercitii pentru antebrat si umeri pe care le pot face acasa cu niste gantere? Nu am plan inclinat daca este nevoie.
Cum este in opinia voastra 5 schimbări în loc de 3? Eu personal cred ca e o decizie buna. Voi?
Hey TPU.În câte luni de fâcut exerciţii de fund pot vedea rezultatele?
Stie cineva daca/unde pot sa ma apuc de baschet in Cluj Napoca. Mentionez ca am 17 ani si nu am mai jucat baschet niciodata.
Salut. Am fost un an plecat din tara si cand m- am intors m- am vazut cu un prieten bun de al meu. Eu am inaltimea 1.70 si am 22 de ani. El avea fix aceeasi inaltime ca mine. Dupa un an in care ne- am...? (mai mult)
Salut, am 16 ani, 1.78, 74kg si 17, 4% body fat, m- am reapucat de sala, m- am lasat de sucuri si fast food, dar nu pot sa scap de dulciuri, e prea greu, as avea nevoie de ceva sfaturi si pe langa...? (mai mult)
Salut, am un cube attention hardtail din 2012 si am 2 mici mari probleme. 1. imi curge ulei de frana dintr- un brake lever(Nu stiu cum îi zice in romana) si nu mai găsesc piesa aia (Shimano BR- M445...? (mai mult)
Pentru a lua in masa musculara trebuie sa fac putine repetari cu greutate mare sau multe repetari cu greutate mai mica?
Chiar e adevarat ce vezi prin filme cand cineva apasa pe unul cu degetele si il poate adormi? Il apasa undeva in partea de sus a corpului. Chiar e pe bune faza?
Exista vreo scoala de Kungu-fu in Bucuresti? Cunoasteti vreuna?
As vrea sa mai scap putin de burta. Nu sunt o persoana grasa, am 48 de kg la 157cm. Dupa ce am nascut am ramas cu putina burtica, nu sunt nici o mancacioasa, dar efectiv nu imi place. Inainte dadeam...? (mai mult)
Se poate pune masa musculara si cu 6 ore de somn, nu prea pot sa dorm 8 ore? Mai reușesc uneori, dar decela mai multe ori dorm doar 6
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?