Cei mai activi useri din categoria Sport pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Daca am o febra musculara puternica la anumite grupe, ar fi o idee rea sa le reantrenez dupa 72/96 ore? Sa le las o saptamana sa isi revina?
Daca eu ar trebui sa consum zilnic 2000- 3000 kcal zilnic fara dieta si mananc de acele calorii ma pot ingrasa?
Fac sala si iau proteina din zer. Ei spun ca trebuie un shake inainte de antrenament (2 cupe) si unul dupa. E ok daca pun 4 cupe si beau inainte de antrenament? Voi mari si cantitatea de lapte
Salutare! Are cineva cont la efortuna? Daca da, a intampinat problema asta la retragere? "Pentru verificarea metodei de plată vă rugăm să ne transmiteți copia fotografiată a extrasului de cont...? (mai mult)
Ce pre workout imi recomandati? Vreau ceva stong. Am mai folosit in trecut Fury de la Genius Nutrition, dar vreau ceva mai bun.
Salutare, am stat fără sala 4 luni și acum vreau să mă apuc din nou, întrebarea mea este daca voi ajunge mai repede la forma initiala, că am auzit că o dată ce ai făcut sala, e mult mai ușor...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune care este diferenta dintre un schimbator de pinioane ieftin si dintre unul scump? Detin unul de la sunrun(o petarda de schimbator) as vrea sa- l schimb imi puteti da niste sfaturi?...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar o banca buna pentru fitness, una buna si rezistenta nu toate panaramele. M- am uitat la decathlon si am doar 2 variante care oricum nu sunt pe stoc si mi se par cam subtiri.Imi...? (mai mult)
Care e diferența dintre role și patine cu rotile? Adică știu să le deosebesc, dar se simt diferit? Patinele sunt mai ușoare cumva?
Bună TPU! Am 15 ani și doresc sa ma apuc de fotbal. Vreau sa evoluez în postul de portar. Ideea e ca nu prea găsesc cluburi care sa accepte copii născuți atât de devreme... Aveți idee de un club...? (mai mult)
De ce majoritatea persoanelor care fac armată atunci când ies din armată sunt mai înalți cu 5- 7- 10 cm? Nu reușesc să- mi explic sincer Și tatal meu mi- a povestit ca, când a întrat în...? (mai mult)
Care credeti ca e cel mai bun din următorii 4 antrenori:Edi Iordănescu, Mihai Teja, Dusan Uhrinsau, Cristian Pustai?
Unde mai pot gasi discuri fitness de 28 mm in afara de Decathlon?
Salut, am un buget de 1500 de lei si vreau sa- mi cumpar un MTB. O sa il folosesc doar prin oras, rareori prin paduri sau chestii de genul. M- am gandit la Rockrider st 520 v2, aveti voi alta recomandare...? (mai mult)
Din ce aş putea face o scariță pentru antrenament? Cei care nu ştiti e o scara mică care se pune pe jos si se fac exercitii pentru viteză. Din ce pot face una?
ceva ciudat. Mai demult, acum cam 5 luni simteam ca nu pot sa respir asa de bine de la inima, ca imi trag aer mai greu etc si am fost la un doctor. Doctorul mi- a spus multe etc si dupa a...? (mai mult)
vreau sa imi vopsesc bicicleta, credeti ca este bun acest spray? 1) https://www.emag.ro/spray- vopsea- champion- color- 500ml- acrilic- profesional- negru- lucios- sv064/pd/DPWWRWBBM/ ...? (mai mult)
Salutare! O intrebare pentru pescarii priceputi (dar nu numai): se poate pescui la Marea Neagra avand ca si momeala rapana? Iar daca da, ce pesti o aprecieaza? Merci!
Ce inseamna greseala fortata in tenis?
Salut Tpu.Am o dilema.Mi- as cumpara o bicicleta.Problema ii ca la descrierea bicicletei de pe site spune ca se potriveste persoanelor pana in 1, 80 eu avand 1, 77 ar merita sa o iau? Sau sa cumpăr...? (mai mult)
1 :D, Vreau sa imi vopsesc bicicleta, deoarece acum are un portocaliu spalacit si arata urat. Vreau sa o fac neagra dar nu stiu ce spray de bicicleta sa folosesc, deoarece de la mine din oras...? (mai mult)
vreau sa imi vopsesc bicicleta, credeti ca ar fi ok cu aceste sprayuri? Daca da, care dintre ele? 1) https://www.emag.ro/spray- vopsea- universala- dupli- color- car- s- 600- ml- negru-...? (mai mult)
Stie cineva pe Dunare in apropiere de Berzeasca sunt niste casute de pescuit situate fix pe mal? Nu este vorba de complexul Egreta. Ceva strict pentru pescuit.Multumesc anticipat
Ce parere aveti de,, jewliner,,? Isi face efectul si poti sa improvizezi ceva de genul acasa? Mie mi se par putin cam scumpe acele chestii mici, costa 140 lei
Ce exerciții pot face prima săptămână la sala? Din câte am înțeles se lucrează diferite grupuri de mușchi în fiecare zi. Imi puteți da un program pe care îl pot urma?
Daca iau o pauza de la antrenamentul cu greutati pentru picioare o saptamana, o sa- mi scada masa musculara de la picioare in zilele astea? La cardio nu renunt, fac aceleasi exercitii (30 min),...? (mai mult)
La 100 de sarituri cu coarda cate calori ard (am 60 kg)? Dau funda
Daca nu ma simt obosit pot face antrenament toata saptamana? Pentru abdomen, piept etc?
Salut, am o problema in legatura cu o bicicleta. Se cateva zile a inceput sa- mi pocneasca ceva cand pedalez, habar nu am ce si dupa cateva zile de mers asa a inceput sa mi se miste roata, sa fie butucul...? (mai mult)
Daca eu vreau sa- mi fac masa musculara si in timpul saptamanii mananc mai mult si mai calitativ si fac si sport dar sambata si duminica fac pauza atunci in timpul odihnei trebuie sa mananc mai ...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o nelămurire. Imi asigur kcal necesare si proteinele pentru sala, dar eu ma culc cam tarziu noaptea 3 mai ajung si le la 4. Dar dorm cel putin 8 ore, m- ar putea afecta in a pune masa...? (mai mult)
Astăzi m- am contra- zis cu cineva pe tema testosteronului (injectabil sau pastile), el îmi spune ca nu e steroid pe când eu ma gândesc ca e steroid. Ma puteți lamuri, este testosteronul ...? (mai mult)
Ce parare aveti dește ceaiurile de slăbire de la "Tummy tox" Sau îmi puteți recomanda ceva?
Daca am pus la Super Bat un bilet de 8 evenimente și 1 eveniment din cele 8 s-a amânat. Ce se întâmplă cu biletul se anulează complet sau?
Vara trecuta aveam 60 de kg. Vara asta am ajuns la 49 de kg si mi se pare ca sunt cam slab. ce as putea face ca sa pun niste masa musculara si sa pot face patratele? cred ca am 1, 65 si 49 de ...? (mai mult)
Am o bicicleta VELORS cadrul si rotii de 26', merge schimbat cu alte pinioane din spate? adica am caseta cu 6 viteze si intreb daca merge schimbat cu caseta de 8 sau 9 viteze 11- T36 sau ceva asemenator...O...? (mai mult)
Dupa ce se termina cu coronavirus si cu toate si o sa imi pot relua activitatile normale as vrea sa invat un stil de lupta, dar nu stiu care. Imi puteti recomanda voi unul? As vrea sa fie si...? (mai mult)
Imi puteti spune un antrenament pe care pot sa il fac acasa cu niste gantere? Am doua de 5 kg si doua de 10 kg dar pot sa pun de pe una pe alta si sa fac doua de 15 kg. As vrea sa imi spuneti...? (mai mult)
De ce scad in inaltime, aveam 1, 74 acum am 1, 72 in timpul zilei si 1.73 dimineata pe cand aveam 1.73 in timpul zilei si 1.74 dimineata. Sa inteleg ca imbatranesc devreme de la 16 ani :)), faina...? (mai mult)
As vrea sa îmi iau o bicicletă și nu știu ce să fac. Sunt in zona de greutate 130- 160kg și am buget nedeterminat, de preferat sa fie cat mai ok prețul și cât de mic se poate. Aștept ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau o trotineta.M- am uitat le eMAG si am gasit una.Se numeste novo kids e la 250 lei si are si portocaliu (nu stiu sa pun linkul).E buna pentru mine. Daca cineva o are va rog sa imi ...? (mai mult)
Cine credeți că o să se califice din barajul pentru EURO 2020( EURO 2021) dintre Bulgaria și Ungaria?
Salut, mi-am cumparat astăzi un Shock SR SUNTOUR epicon lod 190mm air, care este presiunea recomandată pentru 50kg?
am 48 kg, 1 74 si 14 ani. Pentru varsta mea eu cred ca sunt slab iar medicii spun ca sunt la normă. Vreau sa adaug măcar mușchi pe scobitorile de pe corpul meu (maini, picioare, piept,...? (mai mult)
Messi sau CR7? Argumentati
Cum pot sa pun muschi in partile laterale de la abdomen, gen unde sunt coastele? Patratele am si sunt destul de bine definite, dar sunt cam slab si se vede urat in parti
Am 13 ani, fac 14 pe 5 iulie si fac sala, dar problema e ca am fost 4 luni inainte sa se inchide din cauza pandemiei si ajunsesem sa fac piept la bara cu 40- 45kg 6 repetari.Cand am fost prima...? (mai mult)
Este recomandat sa alerg cu o zi, 2 inainte de alergarea de rezistenta? In conditiile in care alerg zilnic. Ar fi ok sa ma relaxez in zilele de dinainte?
Salut, stie cineva cand apar noile echipamente ale cluburilor de fotbal pentru sezonul ce urmeaza? As dori sa achizitionez un echipament a lui Dinamo insa este inca la pret maxim si am nu stiu daca merita...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?