Cei mai activi useri din categoria Sport pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, stie cineva cand apar noile echipamente ale cluburilor de fotbal pentru sezonul ce urmeaza? As dori sa achizitionez un echipament a lui Dinamo insa este inca la pret maxim si am nu stiu daca merita...? (mai mult)
Daca in dieta mea bazata pe proteine mai scap cate o punga de chipsuri (25 grame 100 kcal) sau cate un dulce zilnic dar mananc cu 500 de kcal mai putin decat ar trebui pot sa slabesc?
De ce lumea nu înțelege că sportul e sănătate? In ziua de azi se mai face sport fata de acum 30 ani? Și 2. In viitorii 20 ani oare se va mai face?
Imi puteti recomanda un program bine stabilit pentru sala? Am 16 ani (exercitii, ce ar trebui sa mananc, etc) vreau sa slabesc si sa cresc si masa musculara, va rog mult
Un fotbalist de liga 4-a ia lunar vreo minim 2000 de lei ca mijlocas?
Am o intrebare! Am 22 de ani! De la 21 joc in liga 4! As vrea sa ma apuc de fotbal in liga 3 ca sunt chemat la probe! Am facut de la 7 la 16 ani junioratul! Iar de la 21 iarăși! Ofertele ...? (mai mult)
am 13 ani si vreau sa merg la sala sau inot, eu as vrea sa merg la sala dar nu stiu daca ar fi ok. Fac asta pentru a ma inalta si a slabi putin din kg. Am 1.59-1.61 si 61kg
Dacă am un atestat pe educație fizică, la ce imi poate folosi? Multumesc anticipat!
Am inceput sa fac niste exercitii yoga, mai degraba acele pozitii. Am inceput cu unele mai usoare, insa nu stiu cat timp sa stau in pozitie. Voi ce stiti?
Ce exercitii te ajuta sa ai o postura corecta?
E normal sa cantaresti mai putin dupa un antrenament? Dupa o ora de sala azi, aveam cu un kilogram mai putin
Pe ce data este planificat să înceapă noul sezon din LIGA1?
Ce exercitii recomandati pentru abdomen? Aș vrea un 6 pack si nu stiu ce exercitii sa fac.
Salut.Imi puteti gasi un bmx nou sau sh pana in 500 lei, va rog.Am 1.82, 80kg. Daca e sh as dori in Ploiesti.
Am 17 ani, vreau sa imi iau un mountain bike cu rotile pe 29". Inaltimea mea e de 1, 80 Intrebarea e: E bun cadrul de 530mm? Mi-ar trebui unul mai mare sau unul mai mic?
Pot manca zilnic cate o felie de pizza sau cate o pungă de chipsuri și să slăbesc atâta timp cât sunt in deficit caloric și cat fac sport? Știu că există alimente sănătoase dar as dori...? (mai mult)
Salut, se poate lua creatina și massgainer in același timp? Și dacă da, cum și cât ar trebui sa iau, am un nivel de antrenament ridicat
Ce părere aveți despre jogging- ul practicat în public? Mie îmi place să alerg, dar mai mult în locuri în care nu se prea circulă... când trece cineva, mă opresc pentru că mor de rușine. ...? (mai mult)
Dupa 3 luni am revenit la sala si din ce vad nu am scazut in greutati, doar ca am pierdut 2- 4 repetari, adica in loc sa fac cu o greutate 9 repetari cate faceam inainte acum fac 5- 6. E bine? Cu restrictiile...? (mai mult)
Sunt o adolescenta care ar vrea sa isi mai ocupe timpul liber cu ceva...Ce spuneti de Zumba? Merita? Sau Yoga? Care credeti ca ar fi mai ok?
Salut, ce strategii de pariuri sportive stiti? Ce strategii dau rata mare de castig?
Hey, vreau si eu sa cumpăr o bicicletă full suspension în jurul a 5000 de lei. Există vreo bicicletă care să fie bine echipată la prețul acesta? Intenția mea e să pot coborî pe drumuri de ...? (mai mult)
Mi- am comandat un set de benzi de rezistenta si am o nelamurire. Una e de 5, alta de 12, alta de 16 si alta de 24 kg. Care e treaba cu aceste valori in kg? Pot trage cat vreau de ele? Pot lucra...? (mai mult)
Buna TPU? Cum aș putea scăpa de barbie dubla sau de falcute? Plsss, ma simt grasă si nu imi place sa fiu rotundă la fata! Imi puteti trimite link - uri cu video- uri de slabit la fata, va rog? Ofer...? (mai mult)
Vreau sa pun iarasi niste întrebări legate de slăbit deoarece tot nu m- am lămurit. A venit vara și vreau să am un corp frumos. Întrebarile mele sunt: am de gând să consum zilnic 1500...? (mai mult)
Am un full suspension achizitionat de puțin timp și în momentul în care mă las se aude o croncăneală. Știți ce poate fi?
Știe careva un loc de unde pot lua lecții de jazz dance in București? Pot începe de la vârsta de 15 ani?
Salut, doresc și eu niște sfaturi, am 18 ani, 1.75 înălțime și cinci zeci și ceva de kg, dacă ma puteți ajuta cu niște sfaturi, dacă ma apuc de sala mai pun și eu ceva kg pe mine? Și ...? (mai mult)
Salut, am 11 ani si sunt cam gras, nu imi place corpul meu, pe la 8 ani eram cel mai rapid copil din comuna si eram rezistent la alergare, alergam 8 km lejer dar am avut o accidentare la picior si ...? (mai mult)
Îmi spune cineva cât timp durează sa slăbesc de la 59 de kg la 38 (majoritatea colegilor au intre 38- 45 și arata cool). Sa va spun și ce fac o zi. Ma trezesc, de obicei nu mănânc nimic...? (mai mult)
Am și eu niste întrebări legate de slăbit. Dacă mănânci cate un dulce zilnic cat timp tii dieta dar nu incalci numărul de calorii te îngrași? Care sunt cele mai bune exerciții pentru...? (mai mult)
Am 17 ani si am devenit recent pasionat de bicicleta. Am inceput acum o luna sa fac distante cat mai mari impreuna cu tatal meu, iar intr- o zi am facut 80km. Mi- ati putea recomanda un club/site de ...? (mai mult)
As vrea sa reîncep sala(am făcut vreo 3 săptămâni și a venit pandemia). Problema este că trebuie să pun masa musculara, sa ma ingras, dar nu am POFTA DE MÂNCARE. Ce suplimente să iau? Gen supradyn,...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de sala, trebuie sa iau proteine?
Unde as putea gasi o bicicleta buna (online)? Sau la ce ar trebui sa ma uit cand caut una? As vrea sa fie de 27, 5 si nu prea scumpa, pana in 1000 lei daca este.
Mai dati-mi idee de sporturi ce sa fac, in afara de sport de contact ceva sa pot face singur oricand, nu alergat fitness etc
2x10 sau 1x12 pe mtb mai mult folosit in oras si trailuri usoare?
Vreau sa- mi spuneti si mie cum se ineaca oamenii in rauri si lacuri daca stiu sa inoate si daca stiu cum sa scape de un curent si in afara de carcei musculari. Adica eu stiu foarte bine sa inot si stiu...? (mai mult)
Buna, TPU! Cum sa fac sa slabesc? Gen sa arat bine, vreau sa am o talie mica, un abdomen plat, un fund mic si sa scap de grasimea de pe fata. Cum sa fac, ce să fac? Ce gen de exercitii imi recomandati?...? (mai mult)
Îmi doresc să mă apuc de slăbit. Am 1, 70 si 70 kg. Mi- aș dori să slăbesc 10 kg. Problema este că nu pot renunța la dulciuri! Mereu mă confrunt cu această problemă. Încerc ...? (mai mult)
Am găsit o furcă rock shox la mâna a doua și în descriere scrie că nu are pop-lock. Ce reprezintă asta?
Https://www.decathlon.ro/cartus-co2-16g-id_8346098.html cate umflaturi se pot face aproximativ? are si pompa asta https://www.decathlon.ro/pompa-de-mana-100-negru--id_8056700.html?
Dacă vreau sa trec de la discuri 6 bolt la discuri centerlock trebuie sa schimb ceva la bicicleta?
Ajutorrrr trebuie sa slabesc pana de 1 iulie....va rog
Ce inseamna semnele cu mingea tăiată cu dungă rosie si mingea care nu e taiata cu dungă rosie de pe Transfermarket?
Am 13 ani, fac 14 peste cateva luni. Am intre 70- 73 kg si 1.70 inaltimea(aproximativ) as vrea sa va intreb daca ar trebui sa slabesc, iar daca este nevoie sa imi spuneti cum as putea. La corp...? (mai mult)
Știți dacă există vreun club de badminton in Târgu Jiu sau cel puțin prin apropriere? Am 16 ani și mereu mi- a plăcut sa joc badminton dar niciodată n- am găsit pe nimeni care sa vrea...? (mai mult)
Hei TPU, imi puteti recomanda un sac de box bun intre 100 si 150 de lei? Va rog mult!
Exista un loc de tenis gratuit? Sau se plateste ora? Eu stiu ca ora nu mai daca cumpar si paletele alea sau mingile de tenis. Daca am mingile mele si paletele mele personale tot trebuie sa...? (mai mult)
Salut, cum pot sa cresc in masa musculara acasa? M-ar interesa bratele. Fac exercitii de 2 luni si abia daca s-au ingrosat putin
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)