Cei mai activi useri din categoria Sport pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Salutare, știe cineva în cât timp ajunge comanda de la OQTAGON Airsoft? Am dat comandă aseară și vreau să știu?
M- am apucat de parkour, am inceput sa invat sa fac backflip, asta ieri, iar azi m- am trezit cu o febra musculara aproape la tot corpul, ma dor umerii, pieptul, abdomenul, picioarele foarte rau....? (mai mult)
Salut! cum poți sa alergi un kilometru în 4 min și 15 sec? eu fac antrenament și îmi iese 4 min și 35 sec... ce pot sa fac?
Bunaaa siua am 13 ani sunt fata știți vre un loc din București de box unde ma pot înscrie mai ieftin așa?:)) deoarece n am practic pana acum și este posibil sa nu mi placa dar vreau sa încerc
Bună baieti am și eu o întrebare pe 29 martie merg la gala de mma la Baia Mare și vreau și eu sa pariez dar naiba știe unde as putea paria pe meciuri de mma aveți vreo idee?
Bună! M- am apucat de curând de sala fiindcă sunt foarte slaba, as vrea sa ma ajutați cu o proteina sau gainer care m- ar ajuta pentru a câștiga mai repede în greutate...sau ce părere aveți de...? (mai mult)
Salut,stie cineva ce probe se dau la Liceul cu Program Sportiv pe profil mozaic? Pe box
Salut TPU, ce alimente trebuie evitate complet daca vreau sa fiu fotbalist?
Dupa un ciclu de turinabol de 7 saptamani se va pierde masa musculara?
Salut. Fac sală cam de 2 luni și aș vrea să îmi cumpăr niște proteine preworkout și ceva vitamine(poate si ceva creatină), doar că nu știu de care, când să le iau și ce cantitate să...? (mai mult)
Vă salut! Aș dori să știu un site sigur de unde se pot cumpăra steroizi anabolizanți care sunt originali. Mai exact m- ar interesa Oxandrolon (Anavar) și HGH. Cei care nu au cunoștințe în domeniu...? (mai mult)
Salut, am 2 intrebari legate de Arte martiale 1 )Ce stil de lupta ar fi cel mai potrivit pentru sa te aperi de ghertoii obositi? Cand te mai duci la o petrecere, etc si se trezeste un scandalagiu,...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau să merg intr o echipa de fotbal, dar oare o sa ma accepte daca nu consum deloc alcool, adica e obligatoriu sa consumi alcool ca sa devii fotbalist, nu este nici macar o varianta pe...? (mai mult)
Salutare! Întrebarea sfântă. Proteinele îngrașă sau nu? Eu nu vreau sa mă îngraș ci chiar sa mai slăbesc puține kg. Fac sala de 3 luni, credeți că dacă incep sa iau proteina mă voi...? (mai mult)
Salutare! Fac sala de 3 luni și nu știu care dintre proteina și creatina mă ajută mai mult. Nu vreau să mă îngraș.
Salutare! Stie cineva un magazin ieftin pentru satin? As dori sa cumpar o cantitate destul de mare (nu rola) si as dori sa gasesc si la un pret bun. Acest satin va fi folosit pentru a picta pe el pentru...? (mai mult)
Bună ziua, sunt un fotbalist al echipei L.P.S. Focșani U17 pe postul de atacant. Vreau să dau o probă sau a 1/2 a unui club mult mai pregătit.Mulțumesc frumos!
Cine credeți ca ia anul asta campionatul FCSB Rapid Craiova sau CFR și de ce?
Salut. Ce minge de volei recomandati pana in 200 lei? De la mikasa sau m olten
De ce sunt atatea meciuri anulate in premier league?
Salut! Am 1.83m inaltime, 62- 63 kg, aproape 20 de ani si as dori sa iau in greutate, doar ca am un metabolism rapid si nu reusesc. Poate sa imi recomande cineva o dieta? Si stiu ca ar trebui sa intreb...? (mai mult)
Bună, comunitatea TPU! As avea o întrebare in legatura cu slăbitul, in special in zona fetei. Daca voi face sala si voi slabi, sunt șanse sa slabesc si la față, sa mi dispara "gusa"?
Daca poate sa ma ajute cinev, am un mountain bike cu 8 viteze dar de fiecare data cand vreau sa schimb viteza trebuie sa ma fortez extrem de mult, iar lantul se muta pe schimbator odata la 2 viteze, ...? (mai mult)
Unde pot sa vad meciul dintre Brighton și As Roma?
Va asteptati sa castige Atletico Madrid cu Inter? Are sanse la trofeu Atletico?
Salut TPU. Știe cineva cum se fac înscrierile la lps constanta, Nicolae Iorga 2024 pe categoria box?
Bună ziua. Poți ajunge fotbalist profesionist fără impresar (joc titular în liga a 5 a la cea mai buna echipa din Bucuresti)? Dacă vreau sa semnez cu un impresar / firma de impresariat oare trebuie...? (mai mult)
Nu am făcut niciodată un sport! În 12 ani de școală profesorii ori nu veneau și când veneau ne dădeau 10 pe prezența ori veneau și ne lăsau sa facem ce vrem la ore! Vreau totuși sa practic ...? (mai mult)
Am 15 ani, fac box cate o ora pe zi si m-am gandit sa-mi iau niste proteine pentru a mari masa musculara, ce imi recomandati?
Cine stie din cate meciuri se merge mai departe in eurocup, meciul U- Bt Cluj - London Lions? Multumesc
Salut. Am inceput sa joc tenis de masa mai des de 1 an si ceva si a inceput sa- mi placa foarte mult. As vrea sa- mi cumpar o paleta mai buna pentru ca vreau sa avansez. Vreau sa invat da dau cu efect...? (mai mult)
Poți purta jordan max aura 4 vara?
Dacă nu am fost prezent la doua probe de sport în clasa a 9 a le voi da când voi fi prezent sau rămân corigent? Rapid va rog!
Buna ziua. As dori daca se poate sa imi raspunda cineva priceput sau un nutritionist, am o problema, am 17 ani 1.83, si cam 93 kg, am avut 118, am slabit prin facut foamea si banda de alergat, insa...? (mai mult)
Ce a pățit Dani Alves?
Bună TPU. Oare acest produs ma ajuta sa mă ingras a incercat cineva? Vitamine pentru ingrasare rapida + proteine pentru ingrasat + complex carbohidrati carbo plus.
Salutare. Caut partener de joc in Ramnicu Valcea ( tenis de camp ) orice nivel. Sunt disponibil in fiecare zi, ziua ori seara, nu contează. Am tot căutat pe Facebook și nu am găsit pe nimeni care...? (mai mult)
Are șanse Rapid sa câștige campionatul? Când va intra o echipa românească direct în grupele Champions League?
Salut, am o intrebare. Dacă tai lemne ma ajuta la forță? Sa fiu mai puternic? Sau nu? Am văzut mulți ce taie lemne și sunt puternici.
Salut TPU, sunt pe aici luptători cu experienta? Dacă da, ce poți face pentru a avea un pumn mai puternic sau sa lovești mai rapid, as avea nevoie de niște exerciții de genu.
Ce parere aveti despre Randy Couture?
Salut, am o intrebare urgenta, ajutati- ma va rog. Deci eu iau creatina de o luna si aseara nu gaseam cupa buna si am luat cupa de la proteine, mi- am luat creatina si am lasat cupa in in cutia de ...? (mai mult)
Îmi poate explica cineva următorul fapt? Steaua reușește să facă față, aproape tuturor echipelor din liga I, obținând în general egaluri, victorii, uneori la mare diferență, și pierde...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Steve Cold?
Credeți că va mai ajunge vreodată naționala noastră la acest nivel? https://www.youtube.com/watch?v=s8_p9UD3Xdk
Salut, la Liga a 5a se platesc cartonasele galbene si rosii?
Buna ziua TPU, am o intrebare. Am cumparat de pe bilete.ro doua bilete la meciul generatiei de aur de pe Arena Nationala, pe ambele apare la "detinator" numele meu. Eu imi doresc sa mai vin cu cineva,...? (mai mult)
S-a mai uitat cineva la Ngannou vs Joshua aseara?
Daca bag proteina din zer la cuptor are ceva? Adica daca fac o prajitura/aluat care contine whey in ea se poate strica proteina? Sau n- are nimic? Am auzit asta la cineva acum multa vreme si nu sunt...? (mai mult)
Fac sală de un an am ajuns să lucrez cu 80 kg și 300 cu picioarele pot să fac 50 de flotări în 2 minute și nu fac deloc febră musculară este normal dar la început făceam
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!