Cei mai activi useri din categoria Sport pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Am 13 ani si din cand in cand, joc fotbal cu prietenii mei. Joc fotbal cu prieteni mai mari ca mine, au 15, 16, 17, 18 ani si înainte, jucam foarte bine, dar acum am inceput sa ma ...? (mai mult)
Pe bicicleta mainile pe ghidon trebuie sa fie intinse sau sa fie flexate?
1)Cam cât costa abonamentul de la sala? 2)Abonamentul este săptămânal sau lunar?
am si eu o intrebare in legatura cu pielea lasata in zona abdominala dupa slabit. Eu anul trecut am slabit cam 45 de kg de la 125, in momentul de fata am 81 de kg insa problema principala...? (mai mult)
E ok latimea unui ghidon de 50cm? Latimea totala, dintr-un capat într-altul.
sunt pasionat de fotbal, mai exact ca portar, dar cand vreau sa prind mingea cu mainile reusesc doar sa o resping cu palmele sau cu picioarele, iar eu vreau sa o prind in maini.Cum ar trebui...? (mai mult)
Iti trebuie o dieta speciala pentru a scadea procentul de grasime sub 10%, acum am 12, 3% si as vrea sa ajung la 8, 5%, a dat roade dieta asta cu mai multe proteine decat grasimi, dar problema e...? (mai mult)
Vreau sa imi iau o bicicleta si nu stiu ce marime mi s-ar potrivi. Sunt fata, am 160cm si 50 de kg. Ce marime ar fi ok? Ce model ar fi potrivit pentru mine? Multumesc
Exista cumva exerciții care sa te facă să te dezvolți mai mult (în înălțime)? Sunt mic de statură.
Salut, am o problema la bicicleta si vreau sa o aflu. Am un mtb montana cabana m 2.6 si cand pun frână pe față ghidonul se duce in față, roata ramane pe loc iar bicicleta se mai duce 3 mm in față....? (mai mult)
Am citit ca nu e bine sa faci exercitii (sport) in fiecare zi.De ce? Eu fac in fiecare zi pentru trei părți ale corpului (fund, talie, abdomen )
Salut, caut 2 gantere de 10 kg( 2×10kg),maxim 150-200 lei dar nu găsesc. Dacă îmi puteți da vreun link m-ar ajuta
Am primit un borcan de proteine care au fost desfacute in urma cu 1-2 luni, mai sunt comestibile? Data exirarii este in 04. 2021
Ce mânuși sunt recomandate pentru exerciții cu gantere care sa sustina incheietura?
Am 17 ani, sunt băiat și am sanii și imi este foarte rușine să port doar tricouri pe mine vara. Am încercat să slabesc dar încă îi mai am. De la 78kg am ajuns la 71 dar nu se simte nicio...? (mai mult)
M- am decis să imi iau o bicicleta de munte.Voi pe care mi- ati recomanda să o iau? Eu incă nu ma pricep asa bine la ele. 1.https://www.sportpartner.ro/biciclete- hardtail/bicicleta- mountainbike-...? (mai mult)
Sunt bărbat, ce exerciții sunt pentru partea de jos? Fundul mai exact ca arat nașpa dacă fac brate, etc și fundul mic
As vrea să imi iau o bicicleta.Am auzit ca frana hidraulică e mai bună dar e mai greu de intretinut,se strica rapid, trebuie sa ii schimbi uleiul? Si daca da la cat timp?
am o intrebare despre role agresive, poti face grind oriunde? Pe banca, pe gardul scolii, pe scarile blocurilor, pe masinile politiei, poti face oriunde sau nu? Unde am echilibru si sa...? (mai mult)
cum ar trebui sa-mi maresc muschii bratelor? Adica prin ce proces? Fac cate 10 flotări in fiecare dimineata dar nici un rezultat, fac asta deja de 2 saptamani, vreau sfaturi, funda.
Hai bună! Am decis sa îmi cumpăr o bicicleta.Si am găsit 2 asemănătoare una are 8 pinioane și frână pe disc iar cealaltă are 7 pinioane și frână hidraulica.Care ziceți să o cumpăr?
am 13 ani si nu stiu ce sa fac, sunt sportiv in alergat, dar am o problema, nu pot alerga 200 m fara sa raman fara aer, am doar 35 kg. Vreau sfaturi,
Salut.Daca alergi si sari mult in fiecare zi ti se intaresc muschii picioarelor? De exemplu eu joc baschet si ma antrenez toata ziua, adica fug si sar.Si daca da, automat o sa ai si genunchii puternici...? (mai mult)
Https://youtu.be/8qDDtm6BOfw Fac exercițiile astea de 2 zile. Le fac dimineața, la amiază și seara. După numărul de aprecieri cred ca sunt ajutătoare exercițiile. În cât timp aș putea slabi...? (mai mult)
Stiti dupa ce iesiti de la sala sau faceti un antrenament ca sunteti mai pompati fata de cum erati la inceputul antrenamentului? Intrebarea mea este cat timp ramaneti asa?
As vrea sa imi cumpar si eu un BMX de ziua mea si sunt incepator. Ce imi recomandati? Buget pana in 1000 lei
Salutare, vreau sa îmi cumpăr benzi elastice cu mânere, ele sunt de 25 kg asa scrie pe cutie. Întrebarea mea este le poți folosi doar la 25 kg? Sau poți selecta gen sa aiba ca și greutate 5, ...? (mai mult)
Salut, daca fac antrenament cu ganterele full body toata saptamana (si in zilele de pauza) are ceva? Vreau sa ma intaresc calumea.
Salut, cum se numeste inelul acela de la bicicleta care se pune la suspensie la cross country?
Pe ce data incepe Liga 2? Si pe ce data o sa joace Romania cu Islanda?
Bună, sunt din Mioveni și am văzut ca mâine au antrenament cei de la karate s- au reluat antrenamentele. Dacă au început la karate, la judo când? Ps sunt din Mioveni și dacă știți când...? (mai mult)
Salutari, nu stiu daca este buna aceasta sectiune pentru intrebarea mea. Ideea este ca trebuie sa fac comanda de 2 anvelope, cauciucuri pentru bicicleta si am gasit pe BikeGeek oferta la aceste cauciucuri...? (mai mult)
Ce adidasi pentru alergat imi recomandați? Să fie de buget 300-350 de lei
Unde pot gasi firmele care fac cursuri pentru permis arma? Am cautat pe google, am gasit cateva, le- am scris, pe unele le- am sunat si nimeni nu a raspuns. Nu stiu daca informatiile mai erau de...? (mai mult)
Ce e mai util in autoaparare? Kickboxul sau celelalte arte martiale?
cum as putea scapa de grasimea de pe fund, adica sa il am mai mic, dar sa fie si frumos? Exercitiile pentru fund bombat sunt ca sa il faci mic dar ridicat? Sau ca sa il ai mai mare?
Care sunt acele puncte de presiune pe care daca apesi iti poti ingenunchea adversarul?
Sunt intr- o echipa de volei si in august urmeaza sa plecam in cantonament. Acolo vom juca si cu alte echipe. Faza e ca eu de cand ma stiu sunt o persoana foarte timida. De fiecare data cand joc, incep...? (mai mult)
Va salut. Știe cineva de unde pot achiziționa o baterie pentru bicicleta electrica Freewheel E-bike Urban? Daca se poate să îmi dați un link de la site.Multumesc anticipat.
Sunt fata, am 16 ani și vreau sa fac mușchi in zona brațelor și sa slăbesc la picioare. Câte kg trebuie sa aibă ganterele? 3 kg e destul? Ce fel de exerciții trebuie sa fac? Și pentru ...? (mai mult)
Am urmarit niste videoclipuri pe Youtube legat de lupte. Vreau sa fac ceva pentru autoaparare si pana dau astia drumul la sali am zis sa nu stau degeaba. Acolo spunea sa iti cunosti corpul, sa iti afli...? (mai mult)
Pana la urma se va juca Liga 1 cu spectatori sau fara?
Hei, cam când ar trebui sa dau de centura alba la judo, eu m- am înscris pe data de 15 ianuarie și pot zice ca am o evoluție foarte bună. Va rog spuneți- mi ma gândesc în fiecare zi, sincer...? (mai mult)
Vă rog să mă ajutați cu o aplicație de pe Play Market, de exerciții pentru fesieri. Vă rog mult o aplicație doar pentru fesieri și care pe voi v-a ajutat cu adevărat.
Salut.Este normal ca dupa un antrenament intens pentru picioare sa ma doară genunchii câteva zile? Multumesc!
Bună, prieteni. Știe cineva când se reiau antrenamentele? Eu stau în Mioveni și na ca oricine astept sa înceapă antrenamentul. Cineva dacă are vreo idee? Mersi, va pup ❤️❤️
Sunt exercitii care pot sa iti ingroase talia? Ce exercitii pentru o talie subtire sunt cele mai eficiente?
Intrebarea mea este: cum as putea scapa de colacelul de la nivelul buricului? Stiu ca pare ciudat, dar nu am burta, ci doar un mic colacel jos, la nivelul buricului. E extrem de enervant cand ...? (mai mult)
Vreau sa invat sa ma dau pe bicicleta. Am 13 ani si habar n- am. Imi este destul de rusine cand vad ca atata lume, de toate varstele, stie sa se dea. Dar nu asta este motivul, ci miscarea, ...? (mai mult)
fac sala de 6 luni, iau proteine(mass- gainere, whey, creatina, spirulina), mananc cum trebuie (5 mese pe zi), ma hidratez cum trebuie (4l pe zi), am folosit steroizi anabolizanti, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.