fac sala de 6 luni, iau proteine(mass- gainere, whey, creatina, spirulina), mananc cum trebuie (5 mese pe zi), ma hidratez cum trebuie (4l pe zi), am folosit steroizi anabolizanti, ...? (mai mult)
Sunt incepator la sala. Cum ar fi mai bine. Sa fac la piept cu 10 pe o parte la bara si sa fac in jur de 5 repeari sau sa fac cu 7.5 si sa fac 12
Salut, TPU! De ce cand merg la fotbal nu pot să alerg? Mă dor ambele picioare de la glezne in jos cand incep sa alerg. Tin sa precizez ca inainte de acest virus, făceam foarte mult sport, mergeam...? (mai mult)
Dacă faci un sport de contact prinzi mai multă încredere în tine? Nu am deloc încredere în mine
Am 15 ani, 1, 67, 52 kg.Am inceput sa beau foarte multa apa(3l+ ) si sa mananc foarte mult ca sa ma ingras(vreau sa ajung la minim 60 kg).Am inceput si un program de calistehnics. Vreau sa stiu...? (mai mult)
Utilizeaza cineva smartwatch-ul Huawei Watch GT 2e? Ce părere aveți despre cele 85 de moduri de activitati sportive customizate? https://www.instagram.com/p/CAKorbrI-My/
Are cineva idee ce are statul roman (mai ales cine a gandit ultima hotarare) cu sporturile de contact? Eu chiar nu pot sa inteleg de ce sportul de contact a fost exceptia, asta in conditiile in care in...? (mai mult)
Cate ligi de fotbal exista in Romania?
Exista locuri la munte unde poti sari cu parapanta? Unde anume o poti face? Ma tenteaza sa sar cu parapanta. Ati facut-o? Unde anume, sa fie si ceva sigur:))
Dureaza sa inveti sa mergi pe skate? Cum pot invata sa merg mai repede? Niste sfaturi, tips?
Bună, TPU! Fac de vreo 3 săptămâni exerciții pentru fesieri și nu prea văd rezultate. Poate fi din cauza că sunt prea mici și nu am ce să lucrez? Ar avea rost să mai continui?
As vrea sa ma apuc de fotbal (portar). A fost cineva sau ati vazut vreun antrenament de portari? In ce consta?
Salut, TPU! Am 14 ani si pe perioada pandemiei de Corona- Virus nu am mai jucat fotbal ca inainte. Adică chiar deloc. Inainte de aceasta pandemie jucam la o echipa de fotbal din oras, in fiecare zi ...? (mai mult)
De ce pariurile sunt asa de imprevizibile in ultimul timp? Am pariat ieri seara pe Leipzig ca câștiga cu Hertha pentru ca eram sigur ca se va impune, dar au scos numai un egal, oare de la pandemia ...? (mai mult)
Imi spune cineva cum sa ma asez la masa la skandenberg ca sa am un avantaj sa zicem asa ...si cum sa ii prind mana adversarului? Mai exact asezarea la masa.
Imi poate spune cineva niste exerciții pentru piept? Mentionez ca sunt fata. As vrea ceva care chiar functioneaza
Sunt interesat de achizutionarea unei biciclete (de munte) am gasit asta care mi- a tras atentia https://www.afisport.ro/13.html?gclid=Cj0KCQjwn7j2BRDrARIsAHJkxmzQrFXoM5v- vPC6_1YCz88HZITxaBpqlaoQx6KehD11u0wP1In4MzgaAvHXEALw_wcB#resp-...? (mai mult)
Hei. Vreau sa imi cumpar un skateboard, conteaza greutatea? Nu am peste 100 kg, dar ma gandesc ca in functie de greutate se alege si un model de skateboard. E asa ceva?
Ati luat vreodata bibiclete sh? Sunt astfel de magazine? Daca stiti unul imi dati si mie, va rog? Nu am bani de o bicicleta noua si as vrea macar una sh. Multumesc.
Buna, pilatesul ajuta la intarirea musculaturii? Vreau sa am picioarele modelate frumos.
Salut, recent am început sa ma antrenez la sac de box, folosesc mănuși de box, însă de fiecare data după ce termin antrenamentul (aprox 10- 15 min), mana începe sa mi se umfle exact la partea...? (mai mult)
Credeti ca mai pot invata sa merg pe bicicleta la 38 de ani? Probabil veti rade, insa nu am avut cum sa invat cand eram mic. Va fi varsta un impediment?
In general joc pe postul de mijlocas la fotbal, doar ca, nu stiu cum sa devin mai bun pe acesta pozitie. Va rog sa nu imi spuneți de profesori sau antrenor sau mai stiu eu ce. Asa că,...? (mai mult)
Puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi pentru definire? Am pus ceva masa musculara in ultimul timp si as dori sa stiu ce dieta sa tin pentru a scapa de grasimea din zona abdomenului (stiu ca ...? (mai mult)
Sunt in cautarea unei biciclete de tip MTB in bugetul de 1000 ron. Nu voi folosi bicicleta in moduri prea "extreme". Doar pentru cateva trasee off- road linistite. Momentan am pus ochii pe un ...? (mai mult)
La noi la Marea Neagra se pot lua lectii de surf? Ce stiti? ati auzit de asa ceva?
Salut. Ce proteine îmi recomandați? Calitate-preț P.s: Nu comentați dacă nu știți.Mulțumesc
Daca fac exercitii cu gantere o sa ma ingraș?
Metode bune pentru a scapa de gușă?
Am aproape 15 ani, si 1, 76 inaltime si o conditie fizica decenta. As dori sa- mi achizitionez o cursiera, deoarece am un Mountain Bike de un an si ceva. Am un buget de 2000 lei si as vrea...? (mai mult)
Salut, am un dirt bike si am o problema. Scapa ulei din furca. Ce pot sa ii fac? Sau nu conteaza asa mult. Vreau sa am grija de ea, m- am dat in padure cu ea si furca are o problema si cand m- am uitat...? (mai mult)
Salut, am 14 ani si as vrea sa imi iau un mass gainer ca sa ma ajute sa cresc mai rapid, ce imi recomandati? Am 62 kg si nu am grasime.
Salut, este vreun site unde pot gasi bascheti Air Jordan Legacy 312 Red, nu gasesc pe niciun site din Romania, ma puteti ajuta cu un site sau daca chiar nu sunt ceva din afara.
Bună, cum pot sa dau burta jos? Fac sport de performanta de vreo 9 ani și am abdomenul ok, se vede accentuat dar am burta jos. Adica în partea de sus arat ff bine și nu stiu cum sa scap de burta ...? (mai mult)
Sunt băiat si as vrea sa fac gimnastica in Iasi(am 15 ani). Unde pot face?
Salut, Flotările în pumni chiar întăresc metacarpienele? Am auzit foarte des exercițiul ăsta și voiam să știu dacă e adevărat sau fals că le întărește. Dacă e adevărat, în cât...? (mai mult)
Ştiţi cumva unde pot lua cursuri de skateboarding în Iaşi sau daca se gaseşte aşa ceva in Iaşi? Mulţumesc!
S-au redeschis sălile de sport(fitness)?
Am 16 ani si m- am apucat de sport de 3- 4 ani, iar de sala de un an.Care credeti ca este mai eficient ca si atrenament pentru sala? 1: Luni (biceps, spate, antebrat), Marti (triceps, piept, umeri),...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu niste tehnici/scheme la skandenberg sau cum sa ma asez la masa sau cum sa ii prind mana adversarului?
Hei, deci ce este mai bine pentru mine? Am 17 ani si sunt cam gras, deci sa ies sa alerg sau sa fac la banda rulantă si bicicleta din aia fitnes (Dacă am scris bine)? Si mâncarea...cu mâncarea chiar...? (mai mult)
Sunt fata. Ce trebuie sa fac pentru a scapa de grasimea corporala? Am multa grasime pe corp si putina celulita. Si cum pot sa imi ridic in acelasi timp fundul? *fac exercitii cu greutati si benzi...? (mai mult)
Caut sa ma inscriu intr- un club de tenis de masa, insa nu prea gasesc. Sunt din Bucuresti, puteti sa ma ajutati? Stiu ca nu e un sport foarte cunoscut sau cautat, insa imi place si as vrea sa invat...? (mai mult)
Este mult 50, 1 kg de masa musculara la 59.6 kg, fac antrenamente de 2 ani si mi se pare foarte multa masa musculara la kg mele, am facut pana si cu o aplicatie si mi- a aratat tot cum mi- a aratat...? (mai mult)
Sunt anumite cerinte pentru a te inscrie la rugby? O varsta minima ceva? N-am gasit nimic despre asa ceva. Help!
Mi-am depus 25 RON pe contul meu de superbet prin paysafe si intrebarea mea este daca la balanta ajung pe la 200 sau 300 RON ii pot retrage din agentie?
imi poate recomanda si mie cuneva niste spray-uri/ solutii pentru curatarea bicicletei?
Sunt fata si am nevoie sa incep un sport de autoaparare. Am 13 ani si as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi, idei ce mi-ar fi mai util. Multumesc.
Bună dimineața TPU! Sunt într- un impas și chiar aș nevoie de un sfat. Sunt o fată de 11 ani și sunt EXTREM de pasionată de fotbal, mai ales de poziția de portar. Mi s- a spus mereu că fetele...? (mai mult)
Va rog sa imi recomandati o geaca pentru jogging care sa mentina caldura si sa ma faca sa transpir pana in 100 lei. Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?