Salutare, cum pot sa- mi dezvolt conditia fizica? Exista un anumit tip de alergat mai eficient? Momentan abia pot da 2 ture de stadion, dupa care trebuie sa fac pauza... am nevoie de o conditie cat mai...? (mai mult)
Sunt grasă. Am 1.63 si 58de kg, am picioarele destul de mari.Lumea imi zice ca arat normal, dar mie nu mi se pare. Ce sa fac ca sa slăbesc?
Am 13 ani jumate (poza de profil e veche) si fac exercitii pentru abdomen de 2 ori pe zi(dimineata si seara). Exercitiile consta in 6 timpuri de exercitii a cate 50 de secunde fiecare. Se poate estima...? (mai mult)
Am aproape 14 ani, 1.78 inaltime si 70kg. de 3 zile fac exercitii pentru abdomen (6 minute, 6 exercitii a cate 50 de secunde fiecare cu 10 secunde pauza intre ele), repet treaba asta de 2 ori pe zi ...? (mai mult)
Heii, am o intrebare. Daca faci anumite exercitii (cum ar fi cele pentru abdomen si asa mai departe) cand inca esti nedezvoltata desi esti destul de mare, nu o sa te mai dezvolti? Am auzit ca unele exercitii...? (mai mult)
Vă salut. De exemplu, mâine, aș putea ieși cu bicicleta pe camp cu inca doi prieteni, la tara, pastrand distanta si evitand intrarile prin sat și oamenii? Cu declarație!
Cand faci exercitii fizice dar dupa o perioada esti multumit cu rezultatul si vrei sa il mentii asa, contiui cu numarul de exercitii pe care le faceai?
Fetelor voi ce magie faceți pentru un abdomen plat?
Cât trebuie infiletate niplurile la spite pentru ca roata sa iasă cât de cât dreapta?
Stau la tara, am voie sa ma dau cu bicicleta pe un CAMP la aprox 500m de casa? Nu ma intalnesc cu nimeni, etc
Bună. Am început să fac sport pentru a mai da jos din burtă și deja abdomenul meu s- a format foarte repede și deja încep să se vadă pătrățelele, să încep să fac mai puține exerciții...? (mai mult)
Am cumparat ieri bicicleta si azi am patit asta https://youtu.be/efnorP_f3ds E ceva din butuc, rolele schimbatorului merg perfect si cand merg normal se invart pedalele si daca tin piciorul pe ele se...? (mai mult)
Știți o pistă de patinaj pe role în București? Vă rogggg
Heei! Eu am o pasiune pentru Airsoft. De ceva timp imi doresc sa ma apuc de acest sport. M- am uitat si de echipament, si de modele, doar ca ar fi o problema cred. Momentan sunt minor, am 16 ani. Am...? (mai mult)
Ce proteine imi recomandati sa fie sanatoase fara coloranti? Vreau sa fac un pic de sala acasa.
Stie cineva cand se vor redeschide salile?
Am o bicicleta specialized pitch model 2015 in stare buna dar marea problema cablurile care ating cadrul si ii iau vopseaua. Am incercat cu niste șoricei sa strang cablurile dar degeaba cand virez ...? (mai mult)
Exista posibilitatea sa se înghețe campionatul de fotbal din Spania? Parerea mea ar trebui sa nu se mai reia si sa ia exemplul Franței.
Buna seara TPU. Am niste probleme cu niste băieți din cartier. Ma amenința si chestii de genul asta. Sincer imi este puțin teama. Nu stiu la ce sa ma astept. Vreau niște tehnici de apărare și ...? (mai mult)
.am un bmx cu roti pe 20' si anvelopa actuala are dimensinile de 20- 2.20' insa am cauciucul taiat..Am unul de rezerva cu marimea de 20- 2.25' e vreo problema asa mare daca il pun pe acela? Dau...? (mai mult)
Cum se mențin mușchii? Am început să fac exercitii zilnic si rezultatele au început să apară.S-ar putea sa dispara daca ma opresc? Nu e cazul dar intreb doar.
Intentionez sa-mi cumpar o bicicleta MTB. De unde sugerati sa imi cumpar? Ce siteuri?
A folosit cineva proteine WPI? S-au vazut rezultate? Eu nu am luat pana acum proteine, doar din alimentatie.Astept pareri.
Azi se împlinește un an de la cea mai mare umilinta a Barcei in fata celor de la liverpool, mi- aș fi dorit să nu fi intamplat această umilinta. Credeti ca ar fi câștigat Barca liga dacă marca...? (mai mult)
Am o întrebare legată de sport. De ce de cate ori ma apuc de făcut exerciții a doua zi începe sa ma doară picioarele mainile și în jurul burții? Am descarcat o aplicatie de facut exerciții pentru...? (mai mult)
Ce diametru are coșul de baschet in NBA? Am unul de 45 cm și nu știu dacă este bun diametrul
Exercițiile de stretching pentru creșterea înalțimii se pune ca sport/workout, azi m- am antrenat 3 ore și stretching am făcut 22 minute, am transpirat în timpul stretchingului dar nu stiu daca...? (mai mult)
Care este diametrul oficial pentru un cos de baschet și al mingii? Am un cos de 45 cm și as vrea sa știu dacă este dimensiunea corecta.
Salut, am înălțime undeva la 1.75 cred, cam asa, am 60 kg, sunt destul de definit la piept, spate si brate adică se vad fibrele pe umeri si toate venele, mai ales dupa ce ma pompez, dar am oarecum...? (mai mult)
Ce post TV din Romania o sa transmită meciul Benny Adegbuyi vs Badr Hari?
Saritul corzii ajuta intr-o cursa de 2000m?
Pana la urma masturbarea sau sexul afecteaza cresterea in masa musculara sau nu?
Am o simplă intrebare. Sunt jucător in liga 4! Am 2 oferte in liga 3 pana acum. Sunt chemat la probe! Intrebarea mea este! E adevarat ce mi- a zis unu ca liga 3 este egala cu a 4? Dar și liga...? (mai mult)
Salutare, de curând m- am apucat de exerciții fizice, insa as avea nevoie de câteva sfaturi în legătură cu alimentația, am și un fix în cap sa devin vegetarian, eu cred ca am reușit, de ...? (mai mult)
Defectiune bicicleta MTB nou. Am cumparat un mtb cu o defectiune la transmisie. Cand schimb pe foaia mare patina de la transmisie loveste plasticul de protectie al foii indiferent de pinionul...? (mai mult)
Ziceți- mi niște alimente care dau boost metabolismului, adică face ca corpul să ardă mai multe calorii și grăsime, vreau să am arderi de 4000 de calorii, acum am 3300, slăbesc destul de...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa ma inalt pentru ca eu am 14 ani si 1.52 si vreau sa ajung macar la 1.60 dar cum?
Cine e abonat la un tipster de pariuri sportive si daca ati castigat ceva bani de pe urma abonarii?
Cine-mi poate spune niste alimente bogate in proteine?
Am o intrebare despre aceasta carantina care ma innebuneste deja. Obisnuiam intr- un timp sa merg intr- un parc destul de indepartat de casa, unde puteam sa ma antrenez, dar cu acest virus...? (mai mult)
Sunt bune aceste gantere? https://www.sportisimo.ro/fitforce/adbp-10-kg/146427/
Stau la țară, am voie sa ma dau cu bicicleta cu sora mea și cu încă un vecin(cu declarație) dacă mergem pe câmp și prin livadă? Dar dupa 15 mai?
Ce poti face ca racheta de tenis sa devina mai usoara? Exista vreo metoda ceva?
Hei! Am o racheta de tenis mai veche, are niste zgarieturi, nu e crapata sau ceva. Cum as putea sa o reconditionez? Se poate revopsi, se da cu ceva?
Din experienta voastra merita sa folosesesti roti pentru abdomen?
E adevarat ca sportivii de performanta isi sparg (li se sparge) intentionat nasul pentru a nu mai curge sange cand se lovesc? (de ex la box in ring). Daca da, care sunt sporturile unde se sparge nasul...? (mai mult)
Hey TPU! Există exerciții fizice pentru muşchii pieptului pe care le pot face acasă?
Daca nu fac niciun sport asta inseamna ca sunt inutil? La invatatura sunt cel mai bun dar la sport sunt cel mai praf. Eu n- am bani suficienti, iar toti prietenii mei fac cate un sport sau 2 spre ...? (mai mult)
Buna, va cer si eu ajutorul, am de facut un atestat despre Evolutia Rugbyului in Romania dar nu prea gasesc informatii despre acest sport nefiind atat de popular in tara noastra, mi- ati putea recomanda...? (mai mult)
Am 17 ani, 1.88m înălțime și 74 de kg. Anul trecut in perioada asta aveam undeva la 83 de kg, am slăbit aproximativ 9 kg însă nu am urmat dietă mereu, am avut perioade si perioade in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?