De ce mușchii se dezvoltă în zilele de pauză? Eu imi antrenez 7 zile din 7 și îmi cresc, mănânc câte 150- 200 grame de proteină în fiecare zi, dați- mi o explicație de ce mușchii cresc ...? (mai mult)
Buna ziua Sunt buni ochelarii de soare MH570 categoria 4 QUECHUA? As dori sa imi fie ochelari de soare de zi cu zi.
știe cineva daca se vor deschide sălile de fitness pe 15 mai? Unii spun ca da, alții că se vor deschide in septembrie. Dau funda pentru cine știe!
Am 18 ani. Și îs foarte subțire la picioare :)) Îs subțire în general ca am doar 55 de kg. Ce exerciții pot face pentru picioare?
Imi puteti spune niste exercitii in care sa imi antrenez mai mult spatele si pieptul si mai putin bratele? In ultima vreme am lucrat mai mult brate si incep sa arat ca un schilod pe...? (mai mult)
Salut, am 13 ani, 1.60, 58 kg si pot ridica doar pana in gantere etc, 3 kg, de ce prietenii mei pot ridica mai mult, adica 5- 6- 7- 8- 10? Cum as putea sa ridic si eu mai mult sau sa am mai multa...? (mai mult)
am o problemă la schimbatorul de la bicicleta la pinioane, cand vreau să schimb vitezele se schimba extrem de greu sau deloc chiar, schimbatorul este nou, suruburile poate sunt problema...? (mai mult)
Ce tipster (parior) imi recomandati pentru a pune si eu pariurile pe care le pune el?
Exista vreun dezavantaj daca iti ungi racheta de tenis cu vreun anume tip de ulei? O face mai grea sau ceva?
Care sunt categoriile de varsta la boxul amator romanesc? Junior, cadet, tineret, seniori si ce mai este. intre ce varste e fiecare din ele?
Salut, vreau sa slabesc 10- 15 kg, sunt baiat. Am nevoie de o dieta, mic dejun, pranz, cina. Am inteles ca trebuie calculate caloriile cumva, dar nu ma pricep deloc. Va rog daca este cineva experimentat...? (mai mult)
Am și eu o întrebare! Tocmai ce am achiziționat 3 piese Smart Fitness (ca in reclama lui Cristiano Ronaldo)! La telefon mi s- a spus ca am garanție doi ani cică! Acum întrebarea mea este dacă...? (mai mult)
Credeti ca as putea folosi ulei de cocos pentru a-mi intretine racheta de tenis?
Am o racheta de tenis care are cateva crapaturi. Credeti ca mai poate fi folosita sau e timpul pentru una noua? Poate fi reparata?
Dupa 15 Mai se vor redeschide agentiile de pariuri? Am castigat pana acum 1.500 lei.
De ce marii cunoscatori care fac sala de ani de zile se mint singuri si nu recunosc odata pentru totdeauna ca flotarile sunt mai efective decat orice sala? Fac sala cu greutati mari si multe repetari si...? (mai mult)
Am inaltimea de 1.62. Pot sa imi cumpar o bicicleta cu cadru de 16 "? Adica pe aceasta : https://www.emag.ro/bicicleta- 26- inch- pentru- adulti- scirocco- cruiser- daytona- marime- cadru- 16- bleu-...? (mai mult)
I- aș ruga pe cei care fac sală să- mi recomande și mie niște exerciții pentru îndreptarea coloanei vertebrale, unele pe care le pot face acasă. Am înțeles cu corsetele pentru îndreptarea...? (mai mult)
Daca fac pe zi cate 4 serii a cate 40 de genuflexiuni si in fiecare zi maresc cu cate 5 genuflexiuni, in cat timp se vor vedea rezultatele? + exercitii cu banda elastica pentru piept, exercitii cu gantera...? (mai mult)
Am 18 ani si cu ocazia carantinei vreau sa- mi imbunatatesc conditia fizica. Momentan ca si termen de evaluare, pot face maxim 20 de flotari (la ultima fiind total extenuat). Vreau sa- mi imbunatatesc...? (mai mult)
MYprotein sau gymbeam? Preț și calitate. Am văzut ca pe myprotein mai mult te aburește cu reduceri dar cam tot acelasi preț este. Sau dacă știți o firma cu preturi bune, acum sunt sute de ...? (mai mult)
M- am incordat de cateva ori la maxim si am facut febra musculara la muschii deltoizi sau cum se numesc, din spate. Acelasi lucru am facut si cu picioarele. Intrebarea mea, pentru cine se pricepe, cu...? (mai mult)
Stiti pariori pe Instagram care dau bilete sigure de castig?
Am o problema, de ceva timp nu mai cresc in masa musculara, in schimb imi creste forta si tesutul adipos. Este posibil ca forta sa se mareasca fara ca masa musculara sa creasca?
Cate abdomene ar trebui sa fac zilnic pentru a scapa de colacei/burta
Aș vrea să mă apuc de tir cu arcul, deși nu am ținut niciodată unul în mâna și nici nu am în zona în care locuiesc cluburi care să desfășoare această activitate. Voiam să- mi cumpăr...? (mai mult)
As vrea sa știu un top de facultăți de kinetoterapie. Am auzit ca sunt bune cele din București și Iași dar ma intereseaza si Brașov/ Bacău. Ce puteți să- mi spuneți despre aceasta...? (mai mult)
Câte ore de sport trebuie să faci pe săptămână ca să te consideri foarte activ? Eu fac minim 10 ore de sport pe săptămână și uneori și 16 ore, depinde de dispoziția pe car e o am, deci ...? (mai mult)
A slăbit cineva cu dietele alea keto, rina sau altele? Sau e doar reclama de ele? Eu as vrea sa dau 3 kg jos. Fac exercitii acasa si mai alerg uneori doar ca nu stiu ce si cum sa mananc. As vrea sa ...? (mai mult)
Buna! Știe careva dacă săritul corzii mă ajută să îmi îmbunătățesc detenta? Mai ales săritul corzii intr-un singur picior
Ce mingi imi recomandati pentru orice tip de suprafata de preferat asfaltul? Chiar nu stiu ce mingi si nu as vrea sa dau o gramada de bani cam pana in 100 de lei si mai putin chiar.Chiar nu stiu ce sa ...? (mai mult)
Daca eu cu un prieten avem declaratie pentru activitate fizica si alergam pe un ses, pe camp, ar fi problema cu politia? Mediu rural vreau sa precizez.
Care e varsta la care poti deveni un wrestler profesionist?
Credeti ca un luptator de wrestling care a renuntat la acest sport pe la 25 de ani, sa revina acum desi are 36 de ani?
Ce programe de home workout imi recomandati?
Voi ati avut flactuatii de greutate in timpul dietei? Luni 82 kg,marti 81, 3 kg, miercuri 80, 9, azi 80,2 kg normal ca nu inteleg ce naiba e,cantarul e ok, rinichii cica sunt ok, tiroida este ok.
Salut tuturor. Ajutati- ma va rog cu un program bine pus la punct pentru masa musculara si progres, sala/fitness! În afară de exercitii fizice. In alimentația de zi cu zi : - Banane - Piept...? (mai mult)
Fac sport acasă, antrenez bicepsul si fac unele exerciții pentru spate. Problema e :cand e cel mai bine sa le faci? Dimineața inainte de masa, după sau seara?
Bună! Aș dori să îmi iau o bicicletă eliptică la mâna a doua. Credeți că merită? Aveți recomandări?
Salut utilizatorilor de gantere: voi cate kg ridicati pe o mana?
In cat timp va scadea pulsul dupa un efort fizic de o ora?
Salutate! As vrea niste sfaturi despre cum ma pot antrena acasa in curte pentru fotbal. Exercitii fac mereu dar nu au un scop anume si le fac "fara sens" sa zic asa. As vrea un anumit program cu exercitii....? (mai mult)
De ceva timp ma tot framanta o intrebare: mai pot juca fotbal undeva? Am 15 ani, 1, 90 inaltime, 66 kg, fac sport zilic si fotbal joc de cand eram mic, dar nu am ajuns niciodata la stadiul...? (mai mult)
Cum pot sa slabesc in carantina asta? Am regim, nu mai mananc paine, dulcuri.
Ce profiluri exista in cadrul Facultatii de Educație Fizică și Sport? Exista ceva legat de gimnastica?
am 15 ani, 1.71 m, 58 kg si fac un program zilnic acasa pentru brate care include 110 flotari.Este ok pentru varsta, inaltimea si greutatea mea? Ar trebui sa fac mai multe sau mai putine...? (mai mult)
Am o problema. As vrea sa merg la armata, dar obosesc destul de repede si nu stiu cum as putea sa iau probele sportive (cea de alergat 2000 de m.). Imi puteti da ceva sfaturi si daca gasesc ceva "vitamine"...? (mai mult)
Salutare TPU, de 6 zile tin o dieta si anume injumatatesc portiile de mancare, paine si dulce nu mai mananc si faza e ca ma tot ustura burta, de la ce?
Poți începe sa faci balet și de la 13 ani in sus?
Pe ce data vor fi pana la urma meciurile de baraj cu Irlanda de Nord și posibil Ungaria sau Bulgaria?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?