Se poate monta un sac de box in apartament? Sau mă gandeam sa îmi cumpăr din ăla de podea, știe cineva cum e acela?
Are cineva vreo idee ce arte martiale sau sporturi practica politistii din SAS / SIAS? As vrea sa ajung acolo si ma gandeam sa ma apuc de Judo cu Kickbox, sau Krav Maga, voi ce sport/sporturi ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa ma apuc mai serios de pariuri sportive pentru ca eu cred ca dacă ai cunoștințe și știi despre ele, se pot face bani. Eu pana acum am pariat mai mult la caterinca, de distracție...? (mai mult)
a mai luat cineva SPIRULINA CHLORELLA PLUS? Am auzit ca sunt cele mai bune proteine de pe piata.
Ce pareri aveti de oamenii care pierd multi bani la pariuri, pacanele si cazinouri? Si dupa ce pierd toti banii, ajung sa se imprumute de la rude si prietenii sau chiar sa apeleze la camatari. Sincer...? (mai mult)
Evenimentele sportive primesc finanțare de la instituțiile publice? De exemplu, primăriile sau consiliile locale.
Salut. Am niște suplimente gainer dar eu vreau sa mai slabesc și sa mențin masa musculara, aceste suplimente te îngrașă sau pot fi consumate în cantități mai mici fără sa te îngrași de ex...? (mai mult)
De ce s-a anulat lupta dintre Khabib si Ferguson?
cu ocazia acestei carantine incerc sa dau niste kg jos. Am incercat pana acum dar nu mi- a iesit desi am mancat mai putine kcal si am facut miscare cat de cat.Voi ce sfaturi puteti sa imi dati,...? (mai mult)
Sunt inalt, am spatele dezvoltat, de la sala, muncit, insa am brate destul de subtiri si ce e mai naspa, mostenire genetica, putina grasime in jurul taliei, nu e deranjanta insa am un fix sa o amplific....? (mai mult)
Îmi puteți recomanda o proteina cu masa calorica mare pentru creștere în greutate (menționez ca este fată).
Imi spuneti ce beneficii aduc flotările? Te pot creste in inaltime? Eu in mai fac 18 ani si nu stiu dacă o să mai cresc mult(Am 1, 70 aprox). Ce părere aveți de pieptul meu? Gabriel ...? (mai mult)
Am o întrebare: dacă cumva ia o echipă de Liga a II-a cupa, se duce și ea în Europa League?
Am facut sala 6 luni pana sa vina virusul in Ro. As vrea dupa pandemie sa fac cardio lovind unul din sacii de box din sala. Chestia e ca nu stiu ce tip de manusi m- ar ajuta mai mult. De box clasice (sa-...? (mai mult)
Buna, a încercat cineva pastilele, suplimentele alea care cică chiar a slăbit cu ajutorul lor? 3D chilli se numesc, eu mi- am cumpărat că mna sunt idioata, nu mă interesează să fiu certata....? (mai mult)
Cum sa devin un portar mai bun >? Am 25d e ani. Cum trebuie sa ma antrenez?
De unde pot sa imi cumpar o cursiera cu cadru de 62 sau 63 sub 3000 de lei?
În ce țară a apărut pentru prima dată VOLEIUL și în ce an? Completaţi spaţiile libere a itemului:"Fileul este întins vertical deasupra liniei de centru. Marginea sa superioara trebuie sa fie...? (mai mult)
Vreau sa fac pătratele în 20 de zile cine ma poate ajuta?
De 17 zile am inceput sa fac abdomene fara oprire in fiecare zi marind numarul zilnic din 10 in 10 si dupa ziua a noua de abdomene am marit din 20 in 20, ajungand azi ca sa fac 340 de abdomene fara oprire....? (mai mult)
Se pricepe cineva la nutritie, mai exact la carbohidrati simpli, complecși? Pur și simplu îmi scade energia, chiar daca mănânc pâine sau dulciuri. Daca mănânc carbohidrați complecși, fasole,...? (mai mult)
Detin un pistol Walter P99 airsoft(co2) pe care îl folosesc la trageri la țintă. Ieri am introdus o capsulă si a inceput sa sufle co2ul pe țeava fără să acționeze tragaciul. Am introdus...? (mai mult)
Dacă las țigările, voi avea rezistența mai mare la jogging,box cu umbra si flotari? Vreau răspunsuri serioase, multumesc
A reusit sa faca careva tractiuni intr-o mana macar o repetare? Pentru a face trebuie o tehnica anume sau forta mare?
Cum și când se dau probe la o echipă de fotbal(liga 1)? Aveți vreo idee?⚽️
Am 1.70 si 65 de kilograme, sunt fata. Nu vreau sa mai slabesc, am plecat de la o greutate de 90+ . Insa as vrea sa incep sa ma tonifiez ca lumea. Pana acum am facut doar cardio - sarit coarda si Tae...? (mai mult)
Are șanse Benny Adegbuyi cu Badr Hari?
de vreo 3 zile dupa ce fac aprox 30 flotari in antrenamentul meu, incepe sa imi pocneasca un os din cot in mana stanga.Nu ma deranjeaza tare dar daca continui dupa 2 min incepe sa doara si...? (mai mult)
Am 12 ani înălțime 154, kg 65 și as vrea sa slăbesc, sa ajung la 50 kg. Dacă tot stam în carantina as vrea niște exerciții și alimente eficiente și sa dea rezultatele pana pe 15...? (mai mult)
Salut, a comandat cineva tricoul de aici https://coolmango.ro/product/tricoul-cu-patratele/ Dacă da rezultate? Mersi
Urmand dieta keto, DAR pe schema "low carb, high fat, HIGH PROTEIN", cumva organismul va transforma proteina in carbohidrati?
Joc de cateva luni la pariuri si am reusit sa strang 1000 RON. Poate tata sa scoata banii(sunt minor)daca contul e pe numele tatalui dar numele de utilizator este pe numele meu din agentiile ...? (mai mult)
Am si eu o mica problemă. Am 17 ani, sunt destul de înalt însă nu pot zice ca am un fizic perfect, sunt destul de masiv, am brațe mari, umeri si piept mare însă nu am un six pack vizibil,...? (mai mult)
Am si eu cateva întrebări legat de slăbit si sport. Sunt băiat, am 17 ani, 1.88m, 77kg, nu pot spune ca sunt gras însă nu arat nici cel mai bine, în mare parte imi place de aspectul ...? (mai mult)
Am o intrebare! Subt fotbalist in liga 4! De la vara e posibil sa fiu într- o 3- a! Din cauza covid- ului alerg câte 10 km pe zi încontinuu in 50 de min fac 10 km! Si amestec tare După 10 km!...? (mai mult)
Bună, deci se practica box la feminin în Mioveni? Îmi doresc super mult sa ma înscriu (sigur după ce trece treaba cu Covid-19) și dacă știți locul exact ❤️
Pot sa fac performanță în tenis de cămp la vârsta de 16 ani? Va rog frumos sa fiți sinceri si sa răspundă doar cei care chiar se pricep. Țin să menționez că am facut inot timp de 2 ani și ...? (mai mult)
Sunt băiat, am aproape 17 ani, 1.88 înălțime, 77kg si un corp destul de masiv, adică am si ceva masa musculara nu doar grăsime însă încerc de ceva timp sa scap de grăsime din partea...? (mai mult)
intinderea muschilor dupa o serie de exercitii fizice au rol in antrenamnt si e important sau are doar rolul de a ne relaxa muschii, mai mult pentru comfort personal?
Hey! Ce exercitii fizice imi recomandati sa fac? Am 1.60 și 54 kg, știu că nu este o greutate prea mare dar simt că ar trebui să mai dau jos 3- 4 kg, simt că s- a ca am mult țesut pe gambe și...? (mai mult)
Am hip dip doar la un picior. Ce pot sa fac sa-l fac sa fie ca celălalt?
Este posibil sa slabesc 7 kg într-o săptămână? Daca ar include sportul dați-mi niște site-uri sau video-uri unde arata ce ar trebui să fac. Aștept răspunsuri
Am voie să alerg cu inca o persoană (presupun ca nu constituim un grup) la o distanță de 8 minute de locuință?
Nu de mult mi-am achiziționat un penny board dar nu imi virează deloc. Ce sa fac?
Cum poti scapa de emoții in timpul unui meci de box? Il am programat in Iunie dar daca trece pandemia aceasta, sfaturi ceva, multumesc!
Salut, Sunt baiat si imi place foarte mult handbalul. Jucam în timpul orelor de sport, ba chiar am participat la cateva concursuri unde am marcat multe goluri. Imi place foarte mult acest sport...? (mai mult)
Stie cineva sau are un plan de alimentatie pentru 1 luna macar sau mai multe optiuni (mic de jun, pranz inainte de sala / dupa sala, cina) pentru sala? Pe internet si pe Youtube gasesc ff...? (mai mult)
Am 17 ani, 176 cm, 64- 65 kg și vreau sa încep primul ciclu de steroizi, fac sport de mult timp ( MMA și Fitness ) știu bazele unei alimentații sănătoase și a unui plan de antrenament corect,...? (mai mult)
Hey, TPU! Sunt nemultumit in legatura cu partea inferioara a abdomenului. Nu reusesc sa scap de stratul adipos de pe el, desi abdomenul superior arata bine. Sunt in perioada de masa musculara si nu prea...? (mai mult)
Am 16 ani, stau la țară într- un sat relativ mic. Dacă am o declarație pe proprie răspundere pentru activitate fizică individuală(mers pe bicicletă în special) ma pot depărta de exemplu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?