Cum putea avea Mike Tyson acea viteză in combinatiile de lovituri, el având 1, 78 si 103-105 kg in meciuri?
Mai face cineva de aici powerlifting? Cum va antrenati fara sala?
Heeeyyy, fata, 17 ani. M- am apucat de cateva zile de sarit coarda (60min/zi), credeti ca intr- o luna, sarind coarda in fiecare zi + o alimentatie sanatoasa + cateva exercitii pentru fund si abdomen,...? (mai mult)
Cand se vor redeschide salile? Nu mi se pare normal ca multi sportivi ca mine care depind de asta pentru a continua performanta sa nu putem sa ne antrenam.
Cum devin mai bun la fotbal SI SA AM viteza?
Cum fac sa fiu sportiv?
Vreau sa imi raspunda doar cei ce au habar... Este adevarat ca prin anumite exercitii iti poti mari fesele? Aveti idee cam ce as putea face? Stiu ca Youtube- ul e plin, insa nu toate sunt si...? (mai mult)
vreau sa imi cresc marimea bicepsilor si ridic zilnic 1 bidon de 6l cu apa in fiecare mana de cam 30-50 ori, are vreun rost? Dau funda
Am început sa fac exercitii pentru abdomen de 9 zile si mi s- a parut ca vad rezultate, dar azi cand mi- am masurat talia era mai mare decat o aveam la început înainte sa fac exercitiile. Cum...? (mai mult)
știe cineva vreo sală deschisa in București în perioada asta? Mi- am pierdut toată munca și m- am îngrășat + 10kg de când este treabă asta cu carantina și nu mai rezist sa stau ...? (mai mult)
Sunt f. Am slabit 15 kg si aveam 38 de kg la 150 de cm, insa ce ma nemultumea era fata mea prea dolofana. Cu toate acestea fata mea, este identica si la fel de bucalata. Aveti idee ce as...? (mai mult)
Cam cat recomandati sa acord incalzirii inainte de antrenament?
Stiti grupuri de pariori buni pe Facebook?
Daca fac exerciții de acasă timp de 1 luna și mănânc orice dar nu pe saturate mai puțin prăjeli și dulciuri credeți ca voi slabi?
Salut, știu ca este o intrebare banala, deci eu îl admir super mult pe Andrei Deiu, cum pot sa ajung sa arat ca el? Eu fac sala de ceva timp și se cunoaște dar vreau ca concurez sa arat fix ca el.Deci...? (mai mult)
Stie careva ceva suplimente, gainere pentru luarea in greutate rapid? Nu ma intereseaza sa fie neaparat masa musculara. Am 173 cm inaltime si 60kg. Fac sport, mananc mult dar nimic. Rog bagatorii...? (mai mult)
Daca am făcut niște abdomene și niște exerciții pentru fesieri și am făcut o mică febră musculară, inseamna că au mers exercițiile sau nu neaparat?
Îmi poate da cineva sfaturi, daca să îmi cumpăr proteina din zer, daca m-am tot apucat de exerciții? Mă gandesc că este benefica folosita cu cap...
Exista ceva modalitate sa imi fac incheietura mai mare? Mi se pare foarte mica in comparatie cu antebratu' si bicepsu'...
Daca iau BCAA fara sa fac miscare, muschii se mai dezvolta? Precizez ca am febra musculara intensa.
Heiii, se practica box feminin în Mioveni? Dau funda ❤️❤️❤️
Cum pot deveni mai flexibilă?
Daca iau BCAA + glutamina de la weider, pot sa ma antrenez zi de zi? Adica sa fac biceps, triceps, spate, abdomen + flotari pana la epuizare? Din cate am inteles, BCAA se foloseste cand te antrenezi...? (mai mult)
Pot sa reduc procentul de grasime corporala daca renunt la dulciuri, produse de patiserie, sucuri si beau 2-3 l de apa pe zi, cardio aproape zilnic?
Hei TPU, nu stiti DACA greutatile din metal de gantere se pot introduce pe bara de la haltere? E vreo diferenta intre ele ca grosime?
Care wreslingar va place?
Heyooo! In primul rand, sper ca sunteti cu totii bine si ca o sa trecem peste asta cat mai curand. In al doilea rand si subiectul acestei intrebari, vreau sa aflu niste lucruri legate de twerk. Am incercat...? (mai mult)
Am 15 ani si nu pot face flotari.Ce exercitii ar trebui sa fac pentru a-mi dezvolta bratele si pieptul?
Salutare TPU, cand ai febra musculara e bine sa mai continui sa faci exercitii?
După câte zile de exerciții pentru abdomen se vad rezultate?
Bună TPU, am 61 Kg și fac câte 3- 4 ore pe zi sport(de la o vreme), astăzi am mâncat 218, 2 grame de proteină, este ok dacă am mâncat această cantitate de proteine? Și am o nelămurire...? (mai mult)
( FUNDA) Salut, am primit o bicicleta Sputnik XB3 Sovietica, merge absolut perfect, toate piesele fiind originale, dar se aude un "scartait" de la foaia de angrenaj sau de la pinioane { prin zona aceea...? (mai mult)
Salutare TPU, am o intrebare... am auzit ca daca vrei sa faci six packs (patratele) poti sa faci cate exercitii vrei tu pentru ca daca nu ai o dieta destul de buna nu o sa- ti iasa niciodata. Este adevarat?...? (mai mult)
Tractiunile lucreaza doar spatele sau si bicepsul? Dau funda
Salut, stie careva sală de box în Oradea pentru copii?
Heiii, deci am împlinit de curând 13 ani și îmi doresc super mult sa ma apuc de judo(sigur după ce trece treaba cu Covid-19) Credeți că este târziu?
Cine imi poate recomanda o sala de forță pentru începători in Brasov?
Pot obține acasă fără greutăți un fund șmecher și bombat? Sau la sala rezultatele sunt altfel?
Are ceva daca fac cate 60 abdomene in fiecare zi? Tin cură de slabire, nu mai mananc dulciuri etc. si nu mai mananc mult si fara paine.
Am 13 ani si sunt baiat. Nu sunt gras dar nici slab nu sunt, fac sport pe fiecare zi pentru a- mi mari masa musculara. Ce ar trebui sa fac ca sa imi maresc masa musculara mai rapid, ce sa mananc...? (mai mult)
Unde pot vedea pe ce data vor avea loc meciuri de mma- ufc si daca pot sa le vad pe internet live ma refer la mcgregor? Caut de mult sa vad cand va avea loc urmatorul meci dar nu gasesc si unde...? (mai mult)
Ce castiga Benny daca il bate pe Badr?
Hei TPU, menționez că am 16 ani și 49 kg, mi- aș dori să îmi măresc masa musculară, în special un fund mai mare, ce exerciții fizice m- ar ajuta, ce alimentație ar trebui să am și în cât...? (mai mult)
Hei TPU, am o întrebare! Exercițiile făcute în sala de forță la aparate și cu greutăți se compara cu cele făcute acasă? Daca nu, de ce? Mai repede ai rezultate in sala de forță decât...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de sala, momentan acasa, o intrebare, pun pe mine daca nu iau prostii creatine ...prafuri? Eventual niste vitamine de la farmacie si sa mananc bine
Voi ce exerciții faceți acasă (abdomen, tonifiere etc)?
Acum cu toată perioada aceasta neplăcută avem mai mult timp de noi, iar eu vreau să încep un antrenament zilnic (nu chiar zilnic, de fapt, o zi da, una nu, două da, una nu și pentru...? (mai mult)
Cum se alege o bandă elastică fitness?
Cine a incercat Gymform Total Abs? PS. Dacă n-ai incercat aparatul ce rost are sa-ti lasi o parere răutăcioasă pe lângă subiect? Sa raspunda doar cei in temă, cei care au încercat
Stiti vreo pagina de Instagram a vreunui antrenor care sa si poata ajuta, chiar contra cost?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?