Am și eu câteva întrebări și v- aș fi recunoscător dacă mi- ați răspunde serios, vă rog. Mulțumesc. Pentru toți cei care știu videoclipul "8 min abs workout": 1. Exercițiile...? (mai mult)
Am o problema pe care am ignorat- o de ceva vreme si aceea este ca atunci cand fac tractiuni nu simt decat partea dreaptă a spatelui, daca stie cineva cum se poate rezolva acest lucru, ținând...? (mai mult)
Nu stiu daca e febra musculara dar cand incerc sa fac flotari simt o durere foarte mare in zona pectoralilor. Stie cineva daca va trece de la sine sau m-am fortat eu prea mult?
Imi puteti spune niste exercitii pentru pieptul inferior si superior pe care le pot face cu niste gantere acasa? Eu fac fluturari si ridicari la piept cu ganterele dar stiu ca la sala faceam...? (mai mult)
Un gainer până în 100 de lei? În afară de Megabol 737.
Vreau sa imi cumpăr o bicicletă. Ce mărime trebuie sa aibă daca eu am 1.83?
Poti pune masa musculara fara sa pui tesut adipos in perioada de bulking?
Salut. Eu sunt la fotbal si de cand e Corona numai facem antrenamente. Ce antrenamente sa fac in casa pentru conditie fizica si sa fiu mai pregatit cand incepem? Eu faceam flotari si genuflexiuni si...? (mai mult)
Ce contează mai mult când vrei sa iei proteine pentru masa musculara, cantitatea sau calitatea?
cate tractiuni la bara ar trebui sa pot face pentru a trece la muscle up?
Daca fac cate 60 abdomene dimineata sau seara intr-o luna cat pot sa slabesc?
Cum dracu reduc procentul de grăsime corporală? Simt că mor, mănânc sănătos, cu sportul am lăsat- o cam moale în ultima vreme din cauza lenei, am un cântar Tanita, în fiecare dimineață îmi...? (mai mult)
Am 16 ani, 1.70, 50kg. Vreau sa imi maresc masa musculara la (umeri, brate, abdomen, gambe) cam tot corpul. E urgent!
Am început să iau 3 grame de creatina pe zi, am 15 ani. Este ok?
Am 15 ani si as vrea sa ma apuc sa imi lucrez muschii bratelor, sunt la inceput si nu stiu cam de cate kg sa fie gantera pe care o sa o folosesc pentru exercitii.Am incercat in seara asta vreo...? (mai mult)
Salut, ce sporturi recomandați de genul box? Vreau sa învăț să dau bine cu pumnul și nu că sunt un tip agresiv, dar când chiar trenbuie.
Daca fac 100 de flotari pe zi, intr-o serie 50, intr-o serie 30 si in alta 20 se pune ceva masa musculara intr-o luna?
Salut, TPU! Am 2 intrebari: 1) De câte ori pe saptamana trebuie sa faci antrenamentul pentru piept si umeri? (eu il fac de 3 ori, oare este prea mult?) 2) Este posibil ca practicarea...? (mai mult)
Daca fac exercitii cu o singura gantera si nu cu 2 imi poate afecta acest lucru coloana sau coastele?(adica atunci cand tin in mana gantera coasta opusa iese mai in evidenta) imi trebuie neaparat 2...? (mai mult)
Daca fac exercitii cu o singura gantera si nu cu 2 imi poate afecta asta coloana sau coastele?
PARAPANTA. Daca nu am absolvit in prealabil un curs legat de zborul cu parapanta, pot fi tras la raspundere daca zbor deasupra unui sat la maxim 1000m? Exista sanctiuni contraventionale sau pedepse...? (mai mult)
Este bine sa ma apuc de sala(după ce trece treaba cu corona) pentru a îmi dezvolta musculatura?
Salutare TPU, Am si eu o intrebare... am decis sa ma apuc sa de sport, desi nu stiu prea cum se fac flotarile. Am incercat... dar obosesc foarte repede si fac febra musculara, vreau sa lucrez pe abdomen...? (mai mult)
Salutare tuturor. Câți bani câştigă un luptător de MMA/Kickbox/K1 în România? Aş vrea un răspuns concret sau aproximat. Merci!
Hey, TPU! De ceva vreme nu imi mai cresc bratele, desi ma alimentez corect, am grija sa nu ma suprasolicitez cu antrenamentul, lucrez 3 exercitii cu 3 seturi pe grupa (triceps/biceps) de 2 ori...? (mai mult)
Stiti vreun site, aplicatie ceva cu exercitii pentru abdomen si pentru fese pe care le pot face acasa?
Care sunt rezultatele exercițiilor făcute în sala la aparate cu greutate fata de cele de acasă? Și ce diferențe exista intre cele doua? Adică alta e sa fac exerciții pentru fund acasă...? (mai mult)
Daca comand o bicicleta vine intreaga sau trebuie sa o montez eu?
Care e povestea wrestlingului? Cum a aparut el? Ce stiti despre acest sport? Multumesc
Ce selectez pe Apple watch, cand fac exercitii acasa(cardio, cu greutati, diferite tpuri de exercitii) ca sa imi arate caloriile, pasii? Exclus doar pentru exercitii (stiu ce sa selectez pentru...? (mai mult)
de ceva timp sunt prea obsedat de inaltimea mea si vad ca nu prea mai cresc in inaltime.Eu cand aveam 13 ani aveam 1.50 si pana la 14 am ajuns pe la vreo 1 62.Acum eu am 14 ani peste 3 luni ...? (mai mult)
Hey, TPU! Daca fac exercitii compuse pentru piept care implica si tricepsul, atunci mai este nevoie sa fac exercitii de izolare pentru triceps?
e bine ca in timp ce tragi de fiare muschii bratelor sa te doara? Multumesc
Întrebare pentru fanii WWE. Ce precedicții aveți pentru WrestleMania 36?
Buna, sunt fata, 17 ani, slaba, am grija la alimentatie. Am niste intrebari pentru voi. Deci, eu am un fund imens insa e pufos, cu grasime, iar eu as vrea sa il fac mai bombat si sa scap de grasime. ...? (mai mult)
Fac sala de 4 luni si acum sunt intr- un proces de slabire si ma gandeam ca dupa ce slabesc sa incep sa pun masa musculara dar nici sa nu devin gras din nou.Am 1, 72 15 ani si momentan am 81kg.Cam...? (mai mult)
Nu am facut miscare de mult si m- am gândit aseară să fac niste flotari. Am făcut doar 2 serii a cate 10 și acum ma doare pipetul la atingere, adica am febra musculară. Să continui să fac sau...? (mai mult)
E ok sa alerg dimineata pe camp cand inca doarme lumea pentru a ma proteja de virus?
am inceput de 3 zile sa fac sala, mi-am cumparat niste creatina si proteine de la aptonia, cineva mi-a spus sa nu iau mai mult de 2 luni, cat ar trebui sa le opresc pana sa le iau iar?
am 13 ani si îmi place mult fotbalul. Joc de la 5 ani, in prezent joc la echipa de seniori a comunei, "Tractorul Nănești "jucând cu cei peste 25+ ani.Joc de la 11 ani la echipa de 3 sezoane...? (mai mult)
Daca pariez peste 2.5 goluri si meciul se termina 4 2 castig sau pierd?
Salut, cand eram mai mic ~13 ani eram cel mai rapid alergator din clasa de departe. Cu timpul am pus cateva kg pe mine si am inceput sa scad iar. Ce ziceti, daca reusesc sa scap de kilogramele in plus...? (mai mult)
De ce nu am condiție fizică în ciuda faptului că fac mișcare, urc mereu scările, obosesc după două minute?
In urma cu vreo saptamana m- am lovit la degetul mare de la picior. Am dat intr- un prag din neatentie cand mergeam prin casa. Acuma nu mai pot sa fac exercitii de genul plank sau flotari ca ma doare. ...? (mai mult)
Dupa cat timp incepe sa se cunoasca masa musculara daca faci exercitii regulat, asa cum trebuie?
Fratele meu mi- a facut o farsa pe whatsapp cum ca e antrenor sportiv de fotbal si l- am crezut. Ei bine, acesta a recunoscut ca nu e antrenor. M- am necăjit foarte tare. Am 12 ani si imi doresc tare...? (mai mult)
Salutare, eu mă duceam la sală, dar acum cu corinavirus nu prea mai pot, cum aș putea să mă antrenez? Apropo eu sunt începător, am 14 ani și nu pot ridica greutăți cam mari.
M- am apucat de sala acum 2 saptamani si am mers de atunci zilnic. De azi, s- au inchis salile din cauza coronavirusului si vor sta inchise cel putin 2 saptamani. Ce se intampla daca stagnez perioada ...? (mai mult)
ce exercitii trebuie sa fac si ce alimentatie sa am ca sa slabesc zona coapselor si putin burta? Tin sa precizez ca am 14 ani aproape 15 si sunt baiat, cand caut exercitii pentru coapse doar...? (mai mult)
Hei Tpuu! Ajutor! Tocmai s- a închis sala de fitness și sunt în depresie. Are cineva idee cum pot improviza eu acasa ca și cum aș fi la sala? Țin să menționez că am o pădure aproape, mă ajută...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!