Salut, ieri mi- am creat un cont la Superbet si apoi am mers la agentie sa depun 50 RON dar problema este ca nu am primit bonusul la depunere. M- am uitat azi in contul meu si nici acum nu am primit bonusul,...? (mai mult)
Ce conteaza cel mai mult la fotbal viteza si rezistenta sau tehnica cu mingea?
Hei! Azi am inceput sa merg la sala. Am următoarele întrebări: e ok daca o zi fac picioare, fese și abdomen și de exemplu mâine spate, brațe și abdomene? Și tot așa? De exemplu o zi o parte...? (mai mult)
Acum 2 zile m- am cântărit si am 79 kg la 12 ani. Stie cineva niste sfaturi pentru slăbit la burta? Nu am foarte multă grăsime. Am grăsime la: picioare (sub burta pana la talpi), gusa (am barba ...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca Amino 5600/Ultra Amino sunt steroizi. Multumesc.
Ca sa slabesti, nu sa faci muschi (momentan vreau sa slabesc si dupa sa ma tonific frumos) la sala trebuie sa faci doar cardio? Sau neaparat si la aparate?
M- am apucat de sala si am favut greseala de a- mi lucra toate grupele musculare (in special bratele) zilnic. Adica gen o ora brate, juma de ora spate, juma de ora picioare. Si tot asa timp de 5 zile. ...? (mai mult)
Heii, îmi puteți spune niște siteuri cu exerciții pentru talie? Va rog dau fundă ❤️❤️
Se vor inchide salile de sport in starea de urgenta?
Salut, de o saptaman sunt pe bulk am 15, 73 kg si 1.85- 1.86, daca ma tin de el pana in vara o as putea sa ajung la 80 kg? Alimentatia e destul de buna, undeva la 4 mese pe zi, unt de arahide + ...? (mai mult)
De curand mi- am cumparat o bicicleta si ieri am observat o problema. Cand o bag in viteza 1 lantul nu se pune pe pinionul 1 ci pe al doilea iar cand o bag in viteza 2 lantul se pune pe pinionul...? (mai mult)
Vreau sa încep să fac flotări și am o nelămurire. Eu pot face aproape 5 flotări deoarece sunt la început. După ce le fac pe cele 5 i- au o pauză 1 minut sau 2 și fac iar alte 5. Întrebarea...? (mai mult)
Credeți că vor suspenda meciurile din Anglia din cauza coronavirus?
Ce părere aveti de acest program? (fac sala de 1 an jumate) Luni picioare gambe abdomen Marti piept biceps triceps Miercuri pauza (alerg in aer liber) Joi spate umeri trapez Vineri picioare...? (mai mult)
Buna, va rog foarte mult sa ma ajutați. Am 10 ani și trebuie să slabesc obligatoriu 10 kg, sunt destul de grasa... Iar din câte stiu dietele nu prea merg la copii și nici nu mi- ar plăcea să țin...? (mai mult)
Salut,vreau sa fac acasă dar nu știu cum și când, deci am un set de gantere de 20 de kg și vreau sa fac doar brațe și abdomen.Cand sa fac și cum, un program ceva.Multumesc frumos!
Salut, nu stiu ce sa aleg am 15 ani 1.85 si 72 kg vreau sa cresc pana la 75-76 pana la vara, este bun 100% whey gold standard, cu o creatina?
Fac atletism si am auzit ca ar fi indicat sa bei suc de portocale, insa nu stiu cat ma ajuta. Voi ce spuneti? Ma ajuta vreun pic sau e doar asa pentru mine sa fie un mic boost de energie?
Cate calorii se consuma mergand prin apa de bazin (1.6 m)?
Buna dragilor, as vrea sa ma ajutati si pe mine cu o chestie care mi se pare ciudata si ma chinui de ceva timp. Mana dreapta o am mai mare, iar stanga mai mica, tot am incercat cu ganterele tot felul...? (mai mult)
Mi-am facut abonament la sala luni si nu stiu ce sa fac acum cu virusul asta...parca ma baga putin in sperieti. Sa ma mai duc? 17ani
Am 16 ani si fac sala de 8 luni, am ajuns sa am in brat 38.2 cm si observ ca de o perioada tot stagnez orice as face, cresc calorii, adaug volum, schimb antrenament.Ce pot face sa depasesc acest...? (mai mult)
Stiu ca daca Romania se califica la EURO 2020 joacă pe National Arena meciurile cu Ucraina și Austria. In cazul in care reușim să ajungem în opțiunile de finala ale EURO 2020 o sa jucam Optimile ...? (mai mult)
Mi-am uitat abonamentul la sală, mâine când o sa ma duc sa-l ridic o sa trebuiască sa plătesc ceva ca să mi-l restituie?
Sunt un baiat de 15 ani si vreau sa ma apuc de inot. Imi place mult ideea de a inota si mi- am cumparat tot ce imi trebuie dar inca nu am mers pentru ca mi- e rusine de vestiare. Nu stiu deloc cum...? (mai mult)
Credeti ca după data de 31 03 2020 o sa se permită din nou suporterii pe stadioane in Liga 1? Sau o sa se prelungească sa nu fie permis accesul spectatorilor în stadioane in Liga1?
Ce rol are Liga Națiunilor ( National League )? Cine poate sa imi explice mai clar sa inteleg si eu
Când stai acasă ce exerciții poți face ca sa slăbești eficient? Urcatul scărilor cat de mult ajuta? Care sunt cele mai eficiente exerciții pe care le poți face acasă si câte minute pe zi pentru...? (mai mult)
Salut, am venit si eu cu o intreabre... Daca fac flotari, tractiuni si inot se va pune ceva ceva masa musculara intr- un an? Mentionez ca iau si proteine... Nu ma pot duce la sala ca am scolioza si ma...? (mai mult)
Hei TPU, azi am piept la sala, are ceva daca joc si fotbal inainte?
Vreau să mă apuc de alergat. Ce mă sfătuiți pentru început? Obosesc destul de repede, nu prea rezist la efort. Azi m- am cronometrat și abia am reușit să alerg 3 minute fără oprire :))...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Dinamo București? Pe teren propriu pe locul 2, iar în deplasare pe penultimul loc. Sunt buni. Dar în deplasare ce au avut?
Dacă te apuci de sală trebuie să iei și suplimente? Unii zic că e mai bine fără, alții zic că e mai bine să iei. Lămuriți-mă!
Salut, deci eu fac karate shotokan si prietenul meu face kickbox si cateodata odata pe luna vine la mine acasa si ne batem :)) si cum am invatat la karate primele lovituri le dau bine si intra da cu cat...? (mai mult)
E posibil ca un baiat de 71kg sa impinga 95-100 kg la piept chiar si o singura repetare? Sincer eu nu prea cred mai ales la amatori dar asa am mai auzit si eram curios.
Aproape de mine,este o sala care se numeste,, Kempo MMA " ..Sa inteleg ca, Kempo este asemenea MMA-ului?
Am un bilet câștigător la pariuri dar pe el sunt 2 meciuri amânate. Aceste meciuri primesc cota 1 sau trebuie sa aștept pana se vor rejuca meciurile?
Am 2 biciclete. Pot sa pun pipa si ghidonul si alte piese de pe una pe alta? De pe un MTB sa pun pe un street bike.
A fost cineva la sala de fitness clever fitt în Germania? Cum se plătește, banii în mana sau electronic?
Pentru cei care aleargă în mod constant. Ce sfaturi aveți pentru cineva care vrea sa se apuce de alergat sau trucuri? Ex. Dacă este bine sa mănânce înainte sau după antrenament (cu/la cât timp),...? (mai mult)
Zilele astea vreau sa merg la sala de fitness in Germania, nu e pentru prima oara cand calc in sala am fost 2 ani, deci stiu ce sa fac, ideea e ca nu cunosc limba deloc, merge cineva cu mine doar prima...? (mai mult)
Salutare baieti, ce parere aveti despre un shake alcatuit din 2- 3 oua, 2 banane si lapte alaturi de cateva serii de flotari imbinate cu cateva serii de gantere pe fiecare seara? Asta pe langa sala, ...? (mai mult)
Pentru cei care se pricep la musculatura, poti face piept frumos de la flotari? Sau trebuie antrenata altfel zona respectiva? Spuneti-mi niste exercitii care sa de a rezultate.
Întrebare pentru cei ce practică calisthenics ( street workout ), 90 Degree Hold este același lucru cu Elbow Lever?
Are cineva banda de alergat acasă? Cât de eficientă este și in cât timp slăbești?
As vrea sa merg in parc sa alerg, dar nu știu unde sa- mi las telefonul, sticla de apa? Nu pot alerga cu ele. Cei care aleargă unde le lasă? Nu pot pleca totuși fără telefon. Merg cu metroul pana...? (mai mult)
Vreau să obțin acele pătrățele pe abdomen dar în primul rând trebuie sa scap de acea grăsime de pe burta. Ce exerciții și ce alimentație trebuie sa urmez că sa pot scăpa de grăsimea...? (mai mult)
Vreo problema daca fac exercitii (acasa) pentru abdomen si pentru biceps, triceps in aceeasi(aceleasi) zi(zile)? (15 ani, daca cumva conteaza). Stiu ca am pus cam multe paranteze.
Salutare, dacă fac sală ar trebui sa fiu bun și la skanderbang, arat destul de bine, doar ca la skanderbang sunt persoane mult mai slabe care mă duc, oare de ce?
Este normal sa imi mentin greutatea 81 kg la 1.74 18 ani la 2130, 2200 calorii sedentar? Conform statisticilor tabelelor doctorilor de calorii consumate, pentru statisticile mele se potrivesc.Eu cunosc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!