Cei mai activi useri din categoria Sport pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Am 16 ani 1.74 si sunt destul de slab. Am inceput sa ma duc la sala dar nu prea stiu ce ar trebui sa mananc. Ma gandesc ca daca mananc ce mancam de obicei fac sala cam degeaba. Deci recomandati-...? (mai mult)
Sunt băiat, am aproape 17 ani, 1.88m și momentan in jur de 78kg. Construcția mea fizică este una masivă, mereu am fost mai bine făcut așa însă as dori sa scap puțin de grăsime de ...? (mai mult)
Cate calorii ard 20 de minute cu exercitii pentru abdomen si picioare acasă?
Este cineva din Ploiesti sau macar aproape de Ploiesti si este interesat sa invete wrestling si jiu jitsu?
Am 14 ani și am 1.58 și vreau sa ma apuc de slala. Îmi oprește creșterea sala?
Ce părere aveți de suplimentele de la PRO NUTRITION, sunt bune de ceva? In special de GFX-8 de 3000 g si PRO MAS de 1600 g. Dau rezultate? Dau funda si vot ❤️❤️❤️
Cred ca ati auzit de termenul de skinny- fat. Eu ma incadrez in el si as vrea sa ma ajutati. Ce exercitii si ce dieta pot tine? Tin sa mentionez ca sunt fff slab in sensul in care mi se vad ...? (mai mult)
Pot sa pun Anvelope FAT pe un MTB?
sunt in clasa a VII și am o problemă cu profesorul de Educație Fizică, el cam la toții colegii le pune numai 10, sunt printre elevii de 8 și 9 la învățătură, mie mi- a pus 7...? (mai mult)
Mi- am pe instalat pe telefon 2 aplicatii cu ponturi la pariuri sportive, BetApp si BetMaker astea sunt denumirile aplicatilor. A mai incercat cineva aplicatiile astea? Sunt de incredere? ...? (mai mult)
Ma numesc Eduard si am 14 ani, am 86, 3kg si 1.80, bratul meu are 40cm (biceps), as vrea tare mult sa incep perioada de definire dar stiu ca in general muschii scad si de la 40 raman cu...? (mai mult)
Salut, am folosit danabol(steroizi)acum 6 luni am luat pe cale orală 30pastile, acum mi s- a oferit un post ca jucător de fotbal în liga a 2- a. Intrebare mea este voi fi depistat după 6 luni? Pe...? (mai mult)
am si eu o nelamurire, fac sala de 8 luni si se vede masa musculara depusa, doar ca ar trebui sa scad din grasimea corporala, cum procedez? Eu ziceam sa imi fac antrenamentul la sala de ...? (mai mult)
Salut, îmi plac downhillul si trickurile pe mtb. Detin o bicla de 1300 lei, iar am mai pus întrebarea asta: Oare se intampla ceva cu furca cand aterizez dintr- un wheelie? Multi mi- au zis ca un ...? (mai mult)
Salut, eu mi-am achiziționat de 3 luni o bicicleta carpat ranger c2753 si am observat ca scartaie foarte tare frana de fata. Ce as putea face?
Ce exercitii recomandati pentru o talie subtire (pentru acasa sau la sala), multumesc!
Ce exercitii recomandati pentru slabit la picioare (zona de sus), am picioarele mai masive, si nu stiu ce exercitii sa fac (acasa sau la sala) pentru a avea picioare mai subtiri?
De fiecare data cand vine vorba de o lupta imi este teama sa ma lupt deoarece imi este frica ca l- as putea lasa inconstient pe cel cu care ma bat. Imi puteti da niste sfaturi ca sa trec peste...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de sala sa scap puțin de celulita și grăsimea de pe abdomen, dar din cauza profilului de la liceu, nu prea îmi permite timpul pentru a merge la sala. Credeti ca merita ...? (mai mult)
Salut grup, vin si eu cu 2- 3 întrebări, am o situație mai delicată. In ultimii 4 ani m- am îngrășat in jur de 30 kg, de un an am stagnat la greutatea de 115 kg la 186cm si as vrea sa slăbesc,...? (mai mult)
Deci, am decis sa mă apuc de sala, dar nu prea știu cum ar trebui sa- mi incep ora de fitness și nici ce sa fac o ora, doua, cat durează. Cum mă încălzesc, cate kg ridic, de căte ori, in...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care baga la pariuri sportive, mai ales la SuperBet. Eu nu am băgat niciodată si acum as vrea sa bag un bilet, am prieteni care baga la SuperBet si mi- au spus că poti face...? (mai mult)
Credeti ca artele martiale s-ar potrivi si unei persoane supraponderale? Ar ajuta-o sa slabeasca? Sau mai intai sa incerce sa scape de kg si apoi sa se apuce de arte martiale?
Cunoaste cineva o sala buna in zonele Rahova, Ferentari sau 13 septembrie si daca stiti cat costa full time si cat de aglomerat este pe la orele 16- 30 17, ma refer daca nu stau la coada mult sa folosesc...? (mai mult)
Cum îți dai seama dacă ai un genetic favorabil pentru sala, sport? Am colegi care nu fac sală dar totuși au un piept destul de mare, mușchi destul de dezvoltați. De ce? De ce unii au acest ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta. Ce pot face ca sa reusesc sa fac mai multe flotari? Nu pot sa fac nici 5 fara sa obosesc, imi puteti spune ce exercitii si ce ar trebui sa mananc?
Voi cum reușiți sa obțineți toate proteinele de care aveți nevoie? De exemplu eu as avea nevoie de 120 de grame de proteine asta înseamna 500 de grame de piept de pui, pai e scump si e multa...? (mai mult)
Tolea versus "Rambo", revansa se pare ca de data asta vor fi pe reguli MMA, cine va castiga de data asta? in prima confruntare dintre Tolea si Florin Rambo, Tolea a fost distrus. Se pare ca animalul...? (mai mult)
Ce fel de prafuri iau cei de la sala ca să crească atât în masă musculara? Adică, ok proteine, whey, soia etc, dar ce mai iau pe lângă acestea?
Care bicicletă sa o cumpăr? Cross GRX 9 SAU Cross Fusion?
În curând o să fiu legitimat la box, o să am șanse să devin un boxer mare?
Hei TPU laptele,branza si oula nu sunt aceleasi ca si proteinele tip praf, adica daca fac sala ar fi esential sa iau proteine, mancare conteaza ma mult ca sala?
Cu ce echipă de fotbal din Romania țineți voi? Steaua, Dinamo sau Rapid? Sau CFR Cluj/Otelul Galati/Craiova/Poli Timișoara/Botoșani/Uta Arad si lista poate continua.
Salut, unde găsesc și eu niște mănuși de alea pentru fotbal nu de portar cum poarta fotbaliștii când le e frig, as vrea avantajele și dezavantajele acestora!
Hei TPU, fac sala de 3 luni aproape in care m- am ingrasat 4 kg, am facut sala bine, am facut exercitii in afara programului si au aparut rezultatele la piept, abdomen si biceps dar totusi am o intrebare...? (mai mult)
Salut, recent, mi- am pus în cap sa mă duc să fac sala, dar la anul, am zis eu că poate mă mai dezvolt sau că dacă fac acum sa nu pățesc ceva, am 17 ani, in jur de 1.7m și vreo 53 de kg,...? (mai mult)
Salut, sunt in clasa a 9- a și vreau să- mi iau o adeverință care să mă scuteasca de sport (chiar daca sunt capabil sa fac sportul). Cum trebuie procedat în cazul acesta? Mulțumesc mult, dau...? (mai mult)
Buna ziua oameni buni! As vrea sa stiu ce parere aveti despre Black Latte si daca a slabit cineva cu acest produs (am o vecina care a slabit 5 kg, dar as vrea sa aud si alte pareri)
Am 14 ani si m- am apucat de sport. Cam in fiecare zi fac asa: 50 de flotari (14- 12- 12- 12), 50 de genoflexiuni (25- 25), 100 de abdomene (30- 30- 20- 20) si apoi o iau din nou cu flotarile...? (mai mult)
Cand fac flotari ma dor umerii, stiiti de ce? Le fac corecte da cu fac mai multe simt o presiune pe umeri
Sa spunem ca slabesc 30 de kg si vreau sa fac culturism si consum 120 de grame de proteine, asta inseamna multe calorii, cat o sa ma ingras in grasimi cat in masa? A mai fost cineva in situatia asta?
Am auzit ca la superbet daca pierzi doar un meci din mai multe iti da mai mult de jumatate din castig. Este adevarat?
Daca ma apuc de taekwondo voi creste in măsă musculara, ma voi face mai voinic? Am 15 ani si 55 kg si as dori sa fiu mai voinic. Mănânc si o gramada si nu pun un gram pe mine.
Aș vrea să rog să știu dacă se fac, sau dacă se pot face, sau cum se pot face înscrieri pentru o echipă de fotbal din Iași, pentru că mereu am visat să ajung la o echipă de fotbal,...? (mai mult)
Salut, daca antrenez antebratele si bicepsul zilnic, se poate intampla ceva rau? Fac sala de 2 luni si simt ca ce fac acolo pentru biceps, triceps si antebrate nu este suficient, ce parere aveti de...? (mai mult)
De la ce varsta poate un copil sa faca arte martiale? Care e varsta minima?
As vrea sa ma apuc de sala si m-am gandit sa cumpar si proteine. Eu am 65 de kilograme, cum calculez cate proteine trebuie sa iau pe zi prafuri si din alimente?
Practic ping-pong(tenis de masă)de aproximativ 2 ani, țin să menționez că nu sunt la un club și aș vrea niște tutoriale, să învăț mai multe chestii
Salut.Am 14 ani, înălțimea de 192cm si vreau sa ma apuc de baschet.Nu e prea târziu? Pot ajunge undeva mai departe? Astept cat mai multe întrebări! Multumesc!
O sa sune probabil putin ciudat. As vrea foarte mult sa merg la sala. Din diferite motive trebuie să- mi întăresc forța și rezistenta. M- ar ajuta mult dacă m- aș duce cu cineva având ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!