Cei mai activi useri din categoria Sport pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Salut TPU,oare știe cineva dacă sunt săli de muay thai în locațiile astea?(Petrosani,Vulcan, Lupeni)sunt orașe si Hunedoara, as fi interesat de acest sport dar nu știu dacă se practica aici
Ce rezultat vedeți la meciu dintre Rapid și Fcsb? Cine credeți ca câștiga? Egal nu prea vad între cele 2 echipe.
Cum pot să îi spun profesoarei de sport ca sunt pe stop? Gen nu știu cum sa ii zic. Idei?????
Bună! Îmi puteți recomanda o sală în Iași unde vi s- a părut ok și e și un preț accesibil, poate în jur de 100 de lei? Știu că ar trebui să fie reduceri pentru studenți, dar cu mai puțin...? (mai mult)
Salut, cum pot slabi 700 grame pana în această sâmbăta adică în 3 zile, iar după sa mai slăbesc încă 1, 5kg în 2 săptămâni? Se poate sa nu mai mănânc 3 zile și sa slăbesc atâta? ...? (mai mult)
Salut, am o problema la sala de cateva luni deja, cand fac orice miscare de impins imi pocneste tendonu ( sau nervul )de la cot si ma doare destul de tare, ce as putea sa fac?
Salut, care e faza cu apa, sare și lămâie înainte de sala?
Cine credeți că va pune mâna pe trofeul Ligii Europei? Eu merg pe Liverpool
Pot mânca sandviciuri cu salam și brânză cu pâine, dacă eu fac sală?
Trebuie sa scot intr- o saptamana, maxim 2 pe un km 4 minute si 20 de secunde. Problema e ca eu scot 5 minute momentan, dar alerg incet. Acum 2 saptamani am scos aproape 7 minute dar am facut si 3 opriri...? (mai mult)
Salut, acum un an inainte sa ma apuc de sala, faceam anumite "poseuri" si intr o seara mi- a pocnit cred ca omoplatul si s- a dus putin in sus cu tot cu partea de umar si trapez(foarte putin) si de atunci...? (mai mult)
Unde pot practica bjj sau wrestling(lupte libere ) în orașul Focsnai sau județul Vrancea
Stiti unde pot vedea cursa de f1 Bahrain 2024 in reluare in limba romana?
Ba sunt retardat dacă nu pot face nici încălzirea la ora de sport? Sunt clasa a 8 a și mi se pare ca fac greșit totul și ma mișc ca un handicapat fata de ceilalți colegi ai mei
Am o intrebare pentru cei care joaca la Winner, e adevarat ca multi jucatori se plang ca cand au vrut sa- si retrage castigurile s- au trezit cu contul inchis? Joc si eu la Winner si am castigat o ...? (mai mult)
Care fotbalist e mai bun Haland sau Mbappe? Eu zic ca primul, are cifre in cel mai puternic campionat si e mai mai tanar.
Stie cineva daca se va difuza formula 2, 3 si supercupa porche in Romania anul acesta?
Imi poate da cineva informatii mai amanuntite despre facultatea de educatie fizica si sport? (un fost stundet)Se face mai multa teorie decat practica? Ati gasit rapid de munca in domeniu dupa...? (mai mult)
Bună ziua, oare știe cineva dacă se mai da goluri și goale la televizor?
Unde pot practica MMA în orașul Focșani?
Buna! Daca am avut pietre la rinichi(nu mari, foarte micute)acum 3 ani, si daca incep sa iau creatina pentru sala, afecteaza cu ceva? Este daunatoate creatina in acest caz? As lua o cupa de cate ...? (mai mult)
Va salut! Recent m- am apucat de sala, si ma duc in locul in care mi- am cumparat abonament pentru ca in grup fiind coordonat de antrenor, acolo aerul e putin mai rece in genera, dar de fiecare data...? (mai mult)
Baietii cu sala, am o intrebare.De vreo 2- 3 luni ridic greutati acasa zilnic fara pauza am avut maxim 3- 4 zile ca am fost plecat. Vreau sa zic ca, chiar am facut progres si aveam bratu umflat si tare...? (mai mult)
Salut. Am si eu cateva curiozitati si intrebari in legatura cu sala de forta. (PRECIZEZ INCEPATOR O LUNA DE SALA) 1. Voi cum imi recomandati: de exemplu (luni- doar brate, marti- doar piept) sau sa ...? (mai mult)
Daca mi-am schimbat buletinul imi pot face un cont nou la Superbet?
In doi ani de sala daca ai face totul corect, ar trebui să câștigi masa musculară la modulul serios? 10- 15 kg cel puțin? Pare că iau foarte greu masa musculară. Exercițiile le fac corect și ...? (mai mult)
Salut TPU! Dacă mă înscriu la fotbal de la 14 ani mai am șanse sa devin fotbalist? O sa fac si multe antrenamente ca să recuperez din urma
Ce recomandați sa mănânc într-o zi daca fac sala, (toate mesele) cei care fac sala astept mai jos sa mi lăsați mesele care voi le mâncați, am 65 de kg. Doresc sa cresc in masa musculară.
De ce columbofilia e considerat "Sport Columbofil"? ( E "sportul", în care cei practica asta au porumbei. ) De ce i se spune "sport"... Pentru că practic nu prea este și nu are legătură cu sportul...? (mai mult)
Pot sa ajung fotbalist daca nu vreau sa consum deloc alcool in toata viata mea?
Am un umăr mai lăsat de cat celalalt și am observat cam de un an. Pana acum nu era asa. Pe partea dreapta clavicula e mai ieșită în afara (nu știu dacă ma exprim bine) miscata de la loc și am ...? (mai mult)
Are și sportul problemele lui. Sportul minții vreau să zic. Cum ați rezolva-o pe asta? https://ibb.co/gzD0nJn Încercați întâi fără ajutorul calculatorului.
Salut TPU. Pot vana daunatoare cu pusca airsoft? De exemplu (coțofana, cioara)
Salut, ați fost cumva la lotus sport club in București? este aglomerat? Vreau să mă duc după muncă la 6-7 după masă dar daca este foarte aglomerat și trebuie să stau la coada nu mai mă duc.
Cum ma pot îmbunătăți la ora de sport? Sunt clasa a 8 a și nu prea sunt atât de bun la exerciții. Cred ca sunt cel mai slab de la mine din clasa la sport și nu prea știu sa joc baschet și...? (mai mult)
Ce mișcare, activitate fizică, sport, faceți astăzi, sâmbătă?
Salut, unde pot gasi tricouri de fotbal cu echipe din Superliga mai ieftine (fake)
Bună! As vrea sa fac un sport de contact, în București. Și as vrea câteva sfaturi, sunt începător, nu am mai făcut sporturi de contact pana acum. Cum decurge o astfel de ședință? Ce fel de...? (mai mult)
Am lipsit la sala in ziua cand trebuia sa lucrez spate Vinerea fac triceps si piept, si am facut si spate sa recuperez, are ceva?
Salut, proteinele (suplimentele) în general te ingrasa dacă faci sala? Consum pentru masa musculara și vreau sa ma și îngraș, și am observat ca am luat în greutate considerabil de când consum...? (mai mult)
Salut! Marti am jucat la Superbet la sectiunea Superprono si am ghicit 4 raspunsuri si cei de la Superbet mi- au trecut doar 3 raspunsuri ghicite ca la ultima intrebare am pus ca se va acorda un singur...? (mai mult)
Cum pot joca fotbal american în România? Îmi place foarte mult sportul, şi vreau să mă apuc serios de el, dar nu ştiu cum. Nici măcar nu ştiu dacă sunt echipe de fotbal american la noi. Am ...? (mai mult)
Buna ziua! Ieri seara trebuia sa prind la Superprono 4 raspunsuri corecte din 6 dar nesimtiti de la Superbet mi- au trecut doar 3 raspunsuri corecte, mi- a trecut 0 la ultima intrebare "cate cartonase...? (mai mult)
Salut TPU, ce trebuie sa fac ca să ma cumpere si pe mine o echipa de fotbal, mai pe scurt, cum ma găsește
Daca lucrez 10 ore pe zi in construcții, și seara alerg cate 4 km ..am vreo șansă să pun masa musculara și să slăbesc, precizez că am 173 și 75 kg
Vă salut! Știe cineva unde se poate practica box în Brașov? În afară de renumită sală Ursache, alte săli Profi mai știe cineva?
Am și eu o întrebare.Cum pot la un meci de fotbal sa prind loc în galerie? Dau fundă!
Am 16 ani si vara asta mă mut in Belgia, este tarziu pentru a juca fotbal de performanță? De a ma inscrie la o academie, precizez, ca portar
Salut, cafea inainte de sala ajuta pentru energie? Nu sunt adeptul energizantelor, vreau ceva mai healthy.
Pentru cine se pricepe: daca am 184 și 80 kg iar când mi am lucrat pieptul am luat în acea zi doar 80 g de proteine mai pot recupera ziua următoare? Am luat prea puțin
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?