Cei mai activi useri din categoria Sport pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
De ieri am inceput sa mananc mai sanatos pentru sala. Azi dimineata am mancat ovaz cu niste fructe, dupa masa am mancat doua sandwichuri, iar cand am ajuns acasa (la ora 3) am baut un pahar de lapte ...? (mai mult)
Puteti sa imi dati un program pentru incepatori la sala? 5 zile / saptamana
As vrea sa imi iau niste adidasi gen ghete de fotbal, dar nu chiar :)) Adica sa ii port casual, dar doar stilul ala, nu cu crampoane sau ceva. Black and gold as prefera. Ceva sugestii? Ca nu prea...? (mai mult)
Daca fac astazi de ex. spate / biceps, maine piept / triceps, etc. este eficient? Ar fi mai bine sa fac si biceps, triceps, etc. intr-o zi?
Doresc sa imi maresc fundul, dar cu toate acestea nu vreau sa ma ingras si la talie. Am inteles ca pentru masa musculara este necesar un surplus caloric, dar am frica sa mananc mai mult pentru...? (mai mult)
cum pot curata mizeria de pe mingea de baschet care a fost acumulata in timp? Vorbesc de părțile mari, negre.
De ce proteina din soia e atât de ieftina?
Daca ma agat de o bara si imi pun un prieten sa ma loveasca in abdomen si pe la coaste pana zic stop, de mai multe ori la rand, in fiecare zi, imi voi intari abdomenul in timp sau pierd timp degeaba?
știe cineva unde pot găsi niște brațe pedaliere (sau chiar un angrenaj complet) compatibile cu bicicleta asta? https://www.afisport.ro/biciclete- biciclete- mtb/bicicleta- mtb- afisport-...? (mai mult)
DAU FUNDA! E bun programul acesta pentru sala? Luni- piept + triceps Marți- Umeri + Trapez + abdomen Miercuri - Spate + Biceps Joi Picioare+ Abdomen Vineri Umeri + Triceps 15kg alimentație...? (mai mult)
Am un cantar care imi arata cantitatea de grasime, masa musculara, chestia este ca el arata ca am crescut in masa musculara desi am slabit 5 kg si nu fac deloc culturism, doar mers pe jos si deficit...? (mai mult)
:))) Am o întrebare în legătură cu gimnastica. Se mai poate învăța gimnastică și dezvolta elasticitatea de la 10 ani în sus? Sora mea are 14 ani și ar vrea să meargă la ...? (mai mult)
Cand incepe campionatul de fotbal romanesc liga 1 2020/2021? Si cand incep restul campionatelor mai importante? Exista un site care afiseaza lucrul asta? Multumesc
Azi am fost intr- un magazin si am vazut ca aveau suplimente de proteine, ma adresez celor care au habar de culturism, aceste produse inlocuiesc alimentatia sau nu? E o diferenta intre un consum se...? (mai mult)
Avem la job secret santa acum in martie și mi- a căzut un coleg pasionat de sala. Vreau sa ii iau niste proteine bune și ieftine. Îmi poate recomanda cineva ceva ok? Adică e tipicar la carbohidrați...? (mai mult)
Salut, imi poate da cineva un program de sala pe 3-4 zile pentru brate, piept, absomen si picioare pentru un incepator si daca se poate si cu repetari si tot ce trebuie:))? Multumesc
Am 17 ani si 60 de kilograme. Nu ma duc la sală (nici nu vreau). INTREBĂRI ( vă rog să raspundeti la toate): 1. Ce exercitii ar trebui sa fac sa imi fac putin pieptul? Acasa 2. Cate calorii...? (mai mult)
tocmai m-am apucat de sala si na fac exercitii doar ca voiam sa stiu ce pot lua ca sa cresc in masa musculara mai repede (nu steroizi)
Imi recomandați va rog saboti frana pe spate si pe fata pana in 100 de lei?
Pot să pun suspensii pe fata la o bicicleta streetbike?
Hei TPU, vreau să mă apuc de înot. Am mai făcut în trecut când aveam 8 ani 3 ani de înot la un bazin, dar mi s- a făcut dor și chiar aș vrea, plus că avem un bazin imens și special la mine...? (mai mult)
Vreau foarte mult sa fac un sport dar nu ma pot decide deloc. Am de ales dintre: tenis de câmp sau handbal. Nu prea le am cu sporturile de echipa dar totuși handbalul mi se pare un sport frumos,...? (mai mult)
Merita sa incerc turanabolul? Deoarece am incercat extrem de mult sa pun cateva kg pe mine in +! Am 20 de ani inaltime 1.70. 2 3 mese pe zi. + 1.2 gustare
Salut, daca fug pe o banda de la sala, transpir foarte tare, iar acasa am o bicicleta fara scaun fitness dar pe asta nu transpir deloc dar obosesc foarte tare, e bine daca obosesc sa stiu daca sa mai...? (mai mult)
Din toate punctele de vedere... (consum energetic, marime, masa musculara, etc) care sunt diferentele, avantaje, dezavantaje ca fac cu greutati 4 serii de 25 repetari total 100 sau ca fac 10 serii...? (mai mult)
Fac sala de 2- 3 zile si ce- i drept am tras destul de tare din a2a zi... Am avut o febra musculara foarte, foarte puternica incat nu- mi puteam intinde bratele in jos, gen le tineam in forma...? (mai mult)
Care este un top 5 boxeri Romani?
Vreau sa ma apuc de sala sa dau jos stratul adipos și as dori niște sfaturi pentru începători, cum ar fi, ce exerciții pot face la sala și ce trebuie sa mănânc după sala.
Cum poti ajunge in lumea baschetului fara bani si fara echipe prin preajma ta, fara niciun profesor care sa te observe știind că tu ești bun la asta?
Cine credeti ca prinde și cine credeti ca o sa rateze in Liga 1 Play Off și Play OUT?
Hello! Unde as putea sa schiez in tara daca vreau sa ma dau prima oara cu placa? De exemplu, in Poiana Drumul Rosu ar fi prea greu, iar partia pentru copii prea ușoară :)
Am o curiozitate. O persoana care ridică greutăți poate slabi la fel de mult precum una care face cardio? Gândesc că dacă îți lucrezi tot corpul cu greutăți arzi mai mult decât dacă alergi....? (mai mult)
Salutare, Dacă fac pauza o luna de la sală, voi scădea în masa musculară?
La fourtuna unde setez suma de bani care o dau la agentie la miza sau total?
Azi se joaca CFR - Sevilla ce credeți vor scoate măcar un egal cfr-istii? Ce prognostic vedeți la meciu acesta? Îl jucați azi?
Imi spune va rog niste scheme/tehnici la skandenberg? Si inca ceva dac stiti cum sa ii prind mana?
Proteinele pentru sală se pot lua și cu lapte?
Recomandări Gainer proteine?
Vreau sa achizitionez o banda de alergat si am doua intrebari: e ceva in neregula cu a alerga la banda daca stau la bloc? Nu de alta, dar imi inchipui ca la vecinul de jos o sa se auda tare, daca nu ...? (mai mult)
Ce parere aveti de programul asta de antrenament Luni=piept,triceps Marti=Spate,biceps Miercuri=umeri, trapez Joi=picioare abdomen, fac sala de doua luni 1 luna am facut un program full body?
Ce face un pivot la handball?
E normal ca dupa fiecare antrenament la piept, a doua zi, sa am febra musculara? Eu fac mereu seturi pana la epuizare. Cam intre 8-12 repetari bench press. Ar trebui sa o las mai moale?
Salut, stau in Timisoara si as vrea sa ma apuc de MMA, puteti sa imi spuneti o sala bună si cat ar costa? Multumesc!
Incarcarea de evenimente sportive (meciuri de fotbal) pe google drive este considerata copyright? Eu le folosesc doar sa ma uit la ele! Deci le folosesc in scop personal!
La casa pariurilor dacă un bilet are 2 meciuri castigare si 3 pierdute pot extrage bani sau cum vine asta ca nu înțeleg? Dacă is toate câștigătoare sau?
Câte grame de proteine ar trebui să iau zilnic, având în vedere că am 55 kg, înălțime max. 1 70, 16 ani? O cupă are 30 grame (21g proteine)? Fac sală de o săptămână, sunt ectomorf ca...? (mai mult)
.. Câte genuflexiuni ar trebui să fac pe zi pentru a avea un fund super bombat intr-o lună?
Hei TPU, am 1, 65 si 59 de kg fac sala de 2 luni, 2 luni in care am pus aproape 5 kg, tinand cont ca stau in internat mancarea e cam bleah si am mai mancat fast food, ar trebui sa renunt la fas food...? (mai mult)
Am 2 programe de sport si nu stiu care program este mai bun. Programul 1 : luni - biceps / triceps / umeri marti - spate miercuri - piept ...? (mai mult)
Cum bag un bilet la pariuri sportive? Cand ma duc la agentie ex fourtuna ce ii zic aleia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?